Ontvang hier ↓ jouw gratis Business Healing-kit bij diepgaande transformatie!

Intuitieve Business Boost

AA3A0197A

Wil jij een Intuïtieve Business Boost?

Wat mooi dat jij nog veel meer jouw intuïtieve business wilt gaan neerzetten! Elke maand heb ik slechts enkele plekken vrij, om met een intuïtieve ondernemer te gaan werken.

Lijkt jou het heel fijn om 20 minuten intens en vanuit intuïtie in gesprek te gaan? Beantwoord dan de vragen die hieronder worden gesteld. Zo krijgen we goed in beeld waar je nu staat en waar je naartoe wilt, jouw verlangen. Samen kijken we hoe een groepsprogramma of 1 op 1 traject bij jou past.

Juist bij het begin goed voelen dat je er volledig voor wilt gaan, helpt je om enorme resultaten te boeken met het traject.

Ik ga daarom alleen in gesprek met intuïtieve ondernemers die er nu helemaal voor willen gaan, en bereid zijn om nu tijd, energie en geld te investeren in hun intuïtieve business. Die EN hun intuïtieve gave willen vergroten, inzetten in het bedrijf EN willen Doen.

Ben jij zo’n intuïtieve ondernemer? Dan kun je vanuit je intuïtie onderstaande vragen beantwoorden. Als jij het bent geworden, neem ik zo snel mogelijk contact met je op!


Na deze gratis boost:

  • Weet je hoe je nu ECHT die intuïtieve business kunt gaan bouwen! Je hart en intuïtie nu echt kunt gaan volgen.
  • Ontdek je wat jou op dit moment tegenhoudt om je hart te gaan volgen.
  • Krijg je helder zicht op de stappen die nu nodig zijn.
  • Ik denk met je mee met het bedrijf dat helemaal past bij wie je bent.
  • Zodat je weer heerlijk aan de slag kunt en meer plezier, tijd en omzet in je praktijk ervaart. Yes!

Bianca: Wauw, wat een fijn gesprek had ik met Margaretha! De timing was ook perfect. Margaretha heeft mij mooie inzichten gegeven waar ik mee verder kan en waar ik actie op kan ondernemen. Ik heb er een goed gevoel aan over gehouden. Dank je wel Margaretha!


AA3A2242

De vragen hieronder helpen je bovendien alvast om inzichten te krijgen in wat je graag wilt. Je mag telkens het eerste dat in je opkomt vanuit je hart opschrijven! Iets met het volgen van je intuïtie ;).

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op, en maak ik speciaal voor jou 20 minuten vrij om echt de diepte in te gaan. Per telefoon.

Zodat je na dit gesprek voelt en weet welke stappen jij komende tijd kunt zetten!

Je gegevens zijn bij mij helemaal veilig, voel je dus vrij om te delen hoe je je nu echt voelt en wat je nou eigenlijk echt wilt.

 


Vragen om jou nu ECHT een stap verder te helpen:

Je naam

 

Je e-mailadres

Hoe ziet jouw huidige bedrijf, werk, leven eruit?

Waar loop je nu vooral tegenaan?

Wat kost het je als je hier nu niet doorheen gaat => emotioneel/fysiek/financieel/spiritueel?

Van welk Next Level bedrijf en leven droom jij? (Ga lekker los! Stel dat alles mag en kan)

Hoe graag wil jij dit Next Level leven en bedrijf nu neer gaan zetten, op een schaal van 1-10 (1 = mwah, en 10 = Yesssss! Heel graag!)?

Wat voor stappen heb je de afgelopen 3 jaar gezet om hier te komen? (coaching/tijd/geld/enz)

Hoe wil jij nog graag jouw intuïtieve gave ontwikkelen? Wat voel jij aan?

Als wij nou zouden gaan samenwerken, wat zou voor jou dan het belangrijkste resultaat zijn de komende 3-6 maanden? Wat maakt dat dit belangrijk voor jou is?

In hoeverre ben je nu bereid tijd, geld en energie hierin te steken? Wat helpt je daarbij?