Ontvang hier ↓ jouw gratis Business Healing-kit bij diepgaande transformatie!

Referenties

Door het persoonlijk traject bij Margaretha heb ik drie hele essentiële kernwaarden in mijn werk en nieuwe bedrijf verankerd: vertrouwen, kalmte en liefde. Waarom zijn deze waarden zo belangrijk? Als je die niet hebt, dan wordt je wantrouwig (gaat het wel lukken?), raak je vaker dan je wil in stress of paniek (doe ik het wel goed?) en vergeet je jezelf. Je werkt je rot, je denkt dat je alles moet geven en hebt geen tijd en aandacht voor je eigen innerlijke kracht. En daar het gaat het Margaretha in haar coaching om. Alles wat je nodig hebt voor het slagen van je bedrijf zit van binnen. Dat kon ik voelen, ervaren en nu ook: weten.

Ik had een hele wankele start als zelfstandige. Ik had wel wat vertrouwen maar lang niet zoveel als na de sessies met Margaretha. Nog steeds nu ben ik daar heel erg dankbaar voor en geven me de tools en inzichten veel kracht om de dagelijks business aan te gaan.

Na het traject met Margaretha stond ik veel stabieler, meer in mezelf gegrond en stond ik helemaal achter mijn nieuwe bedrijf. Ik hoef bijv. niet meer te twijfelen aan de kernvisie of waar ik voor ga.

De online academy heeft daar heel veel toe bijgedragen. Ik gebruik het nog steeds (ruim 1 jaar later) regelmatig! Als ik me bijvoorbeeld zenuwachtig, sip voel of in een ‘het lukt allemaal niet’ bui zit, dan kan ik dmv de online meditaties/healings me helemaal opladen. Deze brengen rust en kalmte en een gronding. Een staat van zijn die ik zou omschrijven als gepassioneerd onthecht. Wat een heerlijke energie is om je business op te bouwen!

De energie die Margaretha brengt ervaar ik als uniek.De hoeveelheid intuïtie, invoelendheid en compassie die deze hart specialist in zich heeft is eigenlijk van onschatbare waarde. Dat heb ik vooral in de persoonlijke coachingscall ervaren en ook in de ondersteunende contactmomenten. Voor ik het traject aanging had ik nog enige twijfel of een paar coachingscalls wel genoeg zouden zijn….maar het was, alles bij elkaar, zo veel rijkheid aan ondersteuning. Kun je nagaan: in 3 coachingscalls waren al mijn twijfels en angsten getransformeerd naar een liefdevolle basis voor mijn nieuwe onderneming. Ik kan dit traject dan ook echt aan iedere (startende) ondernemer aanraden, die vooral ondersteuning wil op het vlak van emotie, energie gevoel en intuïtie Die lagen, die we vaak weinig aandacht geven, maar die wel life-changing kunnen zijn, als we dat wel doen. Voor jezelf en je intuïtieve business. Dank jou voor alles Margaretha!

www.vrouwenopdevloer.nl

Anna Kogut

Ik ben nu met het vierde 1:1 coachtraject bezig met Margaretha. Iedere keer ervaar ik een verdieping in onze samenwerking. Ze kan als geen ander aanvoelen wat specifiek in het moment voor mij het belangrijkste is; of dat nu gaat over een strategische actie voor mijn bedrijf of een heling in mezelf van een oud stuk.

Margaretha ondersteunt me om als ‘pionier’ mijn rol te pakken vanuit (zelf)vertrouwen. Dat is niet altijd even makkelijk. Mijn werkwijze op zielsniveau bereikt (nog) geen grote groepen mensen. Daarom is een goede afstemming extra belangrijk om de juiste klanten aan te trekken.

Wat ze niet doet is je voorkauwen hoe je je bedrijf moet leiden, maar ze helpt je je innerlijke blokkades weg te halen zodat je zelf bij deze inzichten komt. Diep vanbinnen weten we namelijk zelf wel wat ons te doen staat. Ze doet dit vanuit een diepe liefde, en dat voel je!

Al met al beveel ik Margaretha van harte aan, speciaal ook voor die ondernemers die meer vanuit hun innerlijke wijsheid, kennis en vertrouwen willen ondernemen. Want dat is waar deze wereld écht mee geholpen is. Super blij dat zij op mijn pad is gekomen!

Joyce Beckker
www.joycebeckker.nl

Joyce Beckker

Als startende ondernemer zocht ik een business coach die op zielsniveau werkt, zodat ik een succesvolle strategie kon ontwikkelen vanuit mijn intuïtie. Voor mij was Margaretha precies de juiste persoon, omdat zij met haar heldere gaven exact aanvoelt waar mijn potentie en unieke talenten liggen en hoe dat het beste tot zijn recht komt in een unieke strategie.

Via haar diepgaande visualisaties werd ik meegenomen op reis naar mijn Ziel, waar alle antwoorden spontaan door me heen naar buiten stroomden. Na de visualisaties pakten we vaak door op de praktische zaken, met het maken van concrete stappenplannen. De combinatie van de helende en verhelderende visualisaties (helemaal afgestemd op mij) en de praktische uitwerking erna, was voor mijn onderneming een cruciale boost om naar een next level onderneming te groeien.

De feedback die Margaretha gaf wat zij bij mij waarnam in de visualisaties, heeft me enorm ontroerd en het vertrouwen gegeven dat dit echt mijn Zielsmissie is. Soms zag zij zelfs de Grootsheid hiervan nog meer dan ik zelf 🙂  Ook heel fijn dat ik tussen de sessie door vragen kon stellen, die Margaretha deskundig beantwoordde en mij weer verder hielp. Grote dank Margaretha voor je toegewijde begeleiding, je wijsheid en je fijne energie. Lieve groet, Larissa van Beek

Larissa van Beek – Worldbridger

Waar mijn gevoel direct JA riep, wierp mijn verstand een blokkade op om in te stappen in het traject “Creëer de intuïtieve business, die bij jou past” van Margaretha & Peter. Want ja, het is best veel geld en is dat dan wel slim nu ik geen inkomen heb… Oude overtuigingen?? (ik ben het niet waard om zoveel geld in te investeren..) of oude blokkades?? (eerst geld verdienen, voordat je het uitgeeft..). Geen idee, maar wat ik wel weet, is dat ik superblij en INTENS DANKBAAR ben dat ik dit traject heb gevolgd. Het heeft mij zo enorm veel gebracht. Mooie inzichten, emoties en tranen. Tranen die ik nooit liet zien in het openbaar. Nu, doordat Margaretha mij precies goed aanvoelde en het juiste in mij op een liefdevolle manier wist te raken, ervaarde ik zo duidelijk dat ik er met alles in mij mag zijn. Natuurlijk wist ik dit wel, maar nu voelde ik het door mijn hele lijf. En dit is slechts 1 voorbeeld van de vele mooie momenten die ik mee mocht maken…

Margaretha & Peter vullen elkaar op een hele natuurlijke en liefdevolle wijze aan. Zij zijn echt een superduo om een traject bij te volgen, zeker een aanrader. Ik vond het heel fijn dat het een offline traject was. Ik houd van echtheid en dus ook van ècht ontmoeten, samen zijn. Samen delen, ervaren en van elkaar leren, zo mooi wat dit half jaar mij heeft gebracht. Inzichten in mijzelf, inzicht in mijn missie en inzicht in mijn zielsklant. Ik ga kinderen die last hebben van pestgedrag, intuïtief begeleiden. Dit wist ik een half jaar geleden nog helemaal niet, maar voelt zo kloppend. Dit is mijn missie, dit ga ik doen. Met dank aan Margaretha & Peter die mij hebben laten zien dat ik veel meer kan en doe dan ik me realiseerde…

Last but not least, ben ik ook heel blij dat ze de cursusdag –deels- laten gebeuren. Dank jullie wel voor de fijne visualisaties, de bijzonder mooie boodschappen op de kaarten, de inspirerende oefeningen (ik zie ze nog regelmatig voor me ☺), de liefdevolle energie, de kennis en inzichten. DANKBAAR!!

Marleen Elmers

Na jaren gewerkt te hebben in het basisonderwijs, was ik toe aan een nieuwe stap. Ik doe nu een opleiding tot Energetisch Therapeut. En met deze opleiding zou ik graag iets willen betekenen voor leerkrachten in het basisonderwijs. Ik kwam met Margaretha haar visualisaties in aanraking en dat deed veel met mij. Toen het aanbod kwam om mee te doen aan het groepsprogramma voelde ik dat ik mee MOEST doen. Ik heb mijn intuïtie gevolgd en wist dat dit programma veel voor mij zou betekenen.

Toch werd ik nog enorm verrast. Tijdens het weekend (de eerste twee dagen van het groepsprogramma) (door)voelde ik wat er nog tussen mij en mijn toekomstige bedrijf stond. Na het weekend had ik een paar dagen nodig om alles los te kunnen laten wat niet meer helpend voor mij was. In de eerst volgende studiedag (Energetisch Therapeut) voelden mijn studiegenootjes veel energie bij mijn chakra’s en voelden ze stevig aan. Toen pas voelde ik wat het weekend bij mij getransformeerd had! Mijn basischakra’s en mijn keelchakra waren namelijk voor de tijd niet sterk. Na een maand hadden we de derde dag. Deze dag stond in het teken van ons concept.

Na deze dag stroomt het helemaal bij mij. Ik kan niet wachten om alle ideeën die ik heb, uit te voeren. Peter en Margaretha weten een hele veilige en fijne sfeer te creëren. Ik vind de begeleiding en het hele groepsgebeuren echt heel bijzonder. Ik voel me dankbaar voor deze drie dagen waarin ik geleerd heb om echt te voelen. En ik kijk nu al uit naar de vierde dag van het groepsprogramma.

Catharina Kleijn

Dat Margaretha een hart-specialist is, heeft ze wel bewezen met deze 22-daagse. Met zoveel liefde en toewijding heeft ze ons begeleid. Zowel met de healings als in de FB groep. Alle informatie die ze doorkreeg was zo raak, echt heel bijzonder.

Haar stem is heel prettig waardoor de afstemmingen een heel fijn moment voor mezelf waren. En daarnaast heeft het heel wat in werking gezet bij mij. Het heeft het gevoel versterkt dat ik begeleid wordt vanuit een andere dimensie, het heeft mijn vertrouwen op mijn intuitie vergroot.

Nog steeds doe ik regelmatig een afstemming, en nog steeds levert mij dat veel op.
Dank je wel Margaretha, voor wat je doet en hoe je het doet, recht vanuit je hart.

Judith Verschuren

Op het moment dat ik besloot deel te nemen aan het Dreamteamprogramma, had ik 1x een readingsessie met Margaretha gehad en dat was mij zeer goed bevallen. Ik zat alleen slecht bij kas omdat mijn klantenstroom sinds november helemaal was opgedroogd. Ik zat helemaal vast. Op intuïtie heb ik deelgenomen, ik kon ook nog uit andere programma’s kiezen maar deze voelde meteen goed. Het bedrag was ineens geen probleem meer voor me (bij de andere programma’s was dat voor mij wel een belemmering) en ik had nog steeds geen nieuwe klanten. Toch besloot ik deel te nemen.

Samen met Margaretha heb ik mijn doelen gesteld, waaronder een klantenstroom, werken vanuit mijn hart en kennis maken met mijn gidsen. We zijn nu een aantal maanden verder en alle doelen zijn uitgekomen. Ik werk vanuit mijn hart, heb weer een goede klantenstroom, heb een nieuw programma bedacht en ik heb kennis gemaakt met mijn gidsen.

Margaretha stemt goed op jou en je doelen af en heeft goede en passende oefeningen gemaakt gedurende het programma. Ik ben super blij met alles wat het me tot nu toe heeft opgeleverd. Ik heb veel geleerd en ben meer ontspannen.

Marjon Tjepkema

Ik was al 20 jaar op zijn minst op het spirituele pad, had veel ervaring met de wet van aantrekkingskracht en het manifesteren van mijn dromen. Waar ik echt helemaal geen contact mee had was met mijn gidsen en engelen.

Daarnaast ondanks dat ik inmiddels durfde op mijn hart te vertrouwen, merkte ik al gauw dat ik nog veel dieper op mijn eigen innerlijk weten en intuïtie mocht leren vertrouwen.

En dat ik de combinatie van deze twee aspecten nodig had, het contact met mijn eigen DreamTeam en het helemaal op mijn eigen innerlijke weten durven vertrouwen om mijn zielsmissie echt te gaan manifesteren, Om dat te gaan doen, wat ik voor dit leven had afgesproken.

Margaretha’s begeleiding in dit proces door middel van het DreamTeam programma is echt super waardevol voor mij geweest. Van de mp’3’s met visualisaties om je te ondersteunen tot en met de persoonlijke readings waarin Margaretha je stukken van jezelf laat zien die je zelf nog niet kunt zien. Door deze stukken in je bewustzijn te brengen, kun je je ook makkelijker weer deze stukken van jezelf toe-eigenen.

Een geweldig programma en kans om echt volledig in je zielsmissie te stappen en je eigen kracht.

Sabriye Dubrie – www.GangstaGoddesses.com

Soms ontmoet je iemand die je niet loslaat. Die je meteen ‘voelt’. Waarmee er meer is dan gewoon een goede ‘click’. Iemand waarvan je meteen ‘weet’ dat je samen iets deelt. Soms kom ik zo iemand tegen. Een soort zielsverwant. En als dat gebeurt dan zijn dat voor mij altijd ‘life changers’. Van hele grote waarde, door wie ze zijn. Door wat ze zeggen. En wat ze doen, of juist niet doen. Margaretha is voor mij zo’n persoon. Zo’n life changer.

Van haar leer ik alles wat ik voel, weet, zie en hoor toe te laten. Te mogen ‘zijn’. Bij haar voel ik me gezien, gehoord en gekend zonder dat ik iets hoef te zeggen. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik Margaretha leren kennen. Ik hou van haar spiritualiteit die nooit zweverig wordt. Zij helpt me op een aardse manier bij mijn diepere kern te komen. De ultieme intuitie-mentor !

Loeke Braam

De reden dat ik mij heb opgegeven voor de cursus bij Margaretha is dat ik graag handen en voeten wilde geven aan een nieuwe richting in mijn leven en carrière. Ik was niet in staat mijn hart te volgen in de dingen die ik echt belangrijk vind. Spreekt hier nu mijn hart of mijn verstand en wat houdt me nu toch steeds tegen om datgene te gaan doen waarvan mijn hart sneller gaat kloppen? En waarom hoor ik toch steeds zo’n negatief stemmetje die zegt dat ik het toch niet kan, goed doe, snap, iemand anders het vast beter kan, wie zit er nu op mij te wachten, etc..

Door mijn deelname heb ik geleerd meer naar mijn hart te luisteren, of eigenlijk naar dat plekje onder in mijn buik. Toen ik eenmaal ging luisteren naar mijn gevoel, bleek dat ik het plekje al veel vaker had gevoeld en gehoord maar er eigenlijk nooit naar heb durven luisteren. Want ja, als een echte denker gaat er niks boven je verstand, toch? Ik heb geleerd om het leven meer te nemen zoals het komt, dat je daar richting aan kan en mag geven maar dat sommige dingen ook gewoon zo zijn. Ook emoties mogen er zijn, ook de wat minder positieve of fijne. Alles is goed want “het is”!

Margaretha is een fijne, rustige en inlevende vrouw. Ze weet je op een heel positieve en coachende manier bij te staan in je proces. Ze geeft achtergrond informatie waardoor je alles goed in perspectief kan plaatsen, ze geeft de ruimte om te gaan luisteren naar je innerlijke stem en biedt je handvatten om het ook te gaan doen. En als het nodig is kan ze ook de stok achter je deur zijn!

Het meest blij ben ik met de frase: “Het is”. Dat geeft mij zo veel ruimte en lucht. Soms ben je gewoon moe, even boos of verdrietig en dat is gewoon zo. En soms lukt niet alles wat je probeert en dat is dan gewoon zo. Maar, je hebt de kracht en macht in je om je hart te volgen op de manier dat jij dat wilt. En het dan ook te gaan doen!!! En daar is Margaretha een ster in, om je daar bij te helpen.

Marije Miltenburg