Ontvang hier ↓ jouw gratis Business Healing-kit bij diepgaande transformatie!

Recensies Afstandshealing 22-daagse

25 maart 2016 • Geen categorie

Afstandshealing 22-daagseHet begon met een bijzondere droom.

Hierin kwam langs dat ik het idee dat er was, om afstandshealings te geven, kon gaan doen vanaf 22/2, als een 22-daagse. met elke dag een afstandshealing. En om de 2 dagen een visualisatie.

Om het even kracht bij te zetten, kwam die dag overal het getal 2 langs.

Er waren nog 222 parkeerplaatsen in de parkeergarage, ik keek op de klok om 2:22. ‘s Avonds bij All You Need Is Love belde Robert Ten Brink eerst aan bij huisnummer 222, en daarna bij 22.

Duidelijk! Dat gaan we doen, dacht ik :). Fijn dat mijn ingeving zo werd bekrachtigd met synchroniciteit.

Mijn DreamTeam van gidsen was maar druk die dag ;), en tijdens de 22-daagse, waarin ze hielpen met het geven van de afstandshealings.

Inmiddels is het alweer voorbij. Wat waren het 22 bijzondere dagen, en wat een mooie groepsenergie was er. Van zulke mooie lieve mensen!

Ik kreeg veel reacties na afloop.

Hieronder worden deze gebundeld, en kun je als deelnemer je recensie invullen van de 22-daagse. Hoe je de afstandshealings hebt ervaren, de channelings en de visualisaties. Ik hoor het graag, en zo krijgen nieuwe deelnemers een mooi beeld wat ze kunnen verwachten. ♥

Iedereen nogmaals bedankt, het was geweldig om dit zo met elkaar te ervaren!

Liefs,

Margaretha


26 reacties op “Recensies Afstandshealing 22-daagse

 1. Jaldhara Groeneveld schreef:

  Ik heb Margaretha leren kennen tijdend de 22 daagse afstandhealing (feb-mrt 2016). Deze 22 dagen viel exact in onze verhuizing van Kreta naar Bali. We (mijn lief en ik) hadden ons geen mooier reisgezel kunnen wensen. De 11 visualisaties hebben ons werkelijk door de fysieke en emotionele transfer heen geleid.

  Het resultaat is dat ik in ieder geval nog meer stevigheid in mijn zielsbestemming heb gekregen, dat ik opgeruimd heb wat niet lekker zat, dat ik geheeld hebt wat geheeld mocht worden. Dank je wel Margaretha voor de prachtige visualisaties en de dagelijkse aanwezigheid in de speciale FB Groep.

  In licht & liefde
  Hartegroet, Jaldhara

 2. Joke Groothuis - Ankersmid schreef:

  Lieve Margaretha

  Ik heb de 22daagse healing als een warme douche ervaren.En zoveel mooie dingen ervaren en gezien.
  Ik ben mentaal heel veel gegroeid en dat mijn overleden man en maatje zo duidelijk door kwamen nog steeds met me mee loop.Ik ben zo blij dat ik door zijn verjaardags datum nl 22-2 getrickert werd en me heb opgegeven het heeft volgens mij gewoon zo moeten zijn. Er vind nog steeds een grote schoonmaak plaats in mijn lichaam en het voelt nu lastig maar ik denk dat het heel goed is Soms denk ik dat hij mij op het pad gezet heeft en daar ben ik hem heel dankbaar voor.
  Graag zou ik met het dreamteam sessie mee doen maar…….ik heb helaas niet de finaciele middelen er voor op dit moment en moet ik helaas aan mij voorbij laten.Jammer maar misschien dat nog wel een keer lukt in de toekomst.Lieve Lieve Margaretha ik wil je ontzettend bedanken voor alles wat je me aangereikt en gegeven hebt,je bent een schat veel liefs en een dikke dikke knuffel Joke Groothuis

 3. Marsha schreef:

  Lieve Margaret,

  De 22 daagse was een bijzondere ervaring!
  De energie die ik heb mogen ontvangen was liefdevol en intens. Hierdoor heb ik een enorme shift gemaakt. Ik voel me dankbaar hiervoor. Regelmatig doe ik nog één van de oefeningen om me energiesysteem op peil te houden.

  De 22daagse is een aanrader voor een ieder die energetisch wil groeien. Je komt dichterbij jezelf, meer rust en verbinding.

  Margaretha, super bedankt voor deze mooie ervaring!

  Lfs,
  Marsha

 4. Wendy van Venrooij schreef:

  Wat een bijzondere reis was het!
  Emotioneel, vreugdevol, hoopvol, liefdevol, intens. Veel pijn geheeld, veel verbondenheid gevoeld, veel duidelijkheid gekregen.
  In het begin vond ik het moeilijk. Wat gaan we doen, wat is de bedoeling? Waarom komt dit of dat voorbij? Wow dat? Dat doet pijn!
  De energie van de groep, de visualisaties, de healings en Margaretha’s begeleiding hebben er voor gezorgd dat ik me veilig voelde met al mijn emoties, dat alles er gewoon mocht zijn om zo een plek te krijgen en te helen.
  Ik heb er heel erg van genoten! Toen het voorbij was was het zelfs een beetje afkicken 😉
  Bedankt lieve Margaretha, ik ben nu echt een betere versie van mezelf.
  Liefs Wendy

 5. Nienke schreef:

  22 dagen genieten was de challenge. Elke dag een moment voor jezelf. Door de zachte maar duidelijk stem van Margaretha werd je meegevoerd naar een plaats waar je je eigen gids(en) ontmoet. Aan het hand van het thema van de dag kreeg ik duidelijke inzichten, kon ik met mijn gids ‘praten’ en vond een healing plaats. Al met al ongeveer 12 minuten en vol energie sloot ik de oefening/meditatie af. Al je wilde kon je in de Facebookgroep je ervaringen delen en vragen stellen … een optie. Ook de afrondende gezamelijke sessie was mooi om het geheel af te sluiten. Voor even want ik de volgende keer zeker weer mee doen!

 6. Loeke schreef:

  De 22 dagen waren bijzonder en intens. De 11 visualisaties hebben mij weer dichter bij mezelf gebracht. Elke dag een paar minuten bewust ‘naar binnen’ is al een cadeautje voor jezelf. Laat staan met deze visualisaties van Margaretha !

 7. Monique schreef:

  Ik vond het heel fijn om mee te doen aan de 22-daagse. Margaretha heeft een hele prettige en rustige stem, waardoor de healings heel fijn waren om te ontvangen. Het waren voor mij momenten van ontspanning en inspiratie. Heel mooi om te mogen ontvangen. Nogmaals super bedankt Margaretha!

 8. Yvonne schreef:

  Het waren 22 onvergetelijke dagen! Daaraan vooraf gaand ben ik zo’n 3 weken ziek geweest. Geveld door de griep en achteraf zo op het juiste moment. Ik ben zo dankbaar voor alle inzichten die ik heb gekregen. Ik heb nu zelfs mijn missie voor dit bestaan helder. Alle puzzelstukjes vielen in elkaar. Het was ook erg bijzonder om dit met een groep ‘onbekenden’ te delen, die tegelijkertijd als een soort familie voelden. Ik kijk nu alweer uit naar de volgende 22 daagse!!!

 9. Ine van Gisbergen schreef:

  in de 22-daagse kwam er veel innerlijk helingwerk op gang; het was fijn dat er steeds een dag tussenzat om alles te integreren. De energie voelde heel krachtig en de meditaties kwamen precies op het juiste moment. De stem van Margaretha en de meditatievorm die ze koos (met trappen en tuinen) heb ik op zich al als weldadig ervaren. Ook was er een fantastische en vriendelijke ondersteuning in de Facebookgroep. Heel integer hartewerk!! ❤️

 10. Janita schreef:

  Ik vond het fijn om mee te doen aan deze 22-daagse. Ik had echt behoefte aan deze manier van healing op dat moment, bezig zijn met je innerlijk, bij mijn gevoel te komen. Het duurde bij mij wel even voordat ik echt iets merkte. Het had waarschijnlijk wat tijd nodig. Er zijn zeker processen in gang gezet, waar ik nu mee verder kan. Ik heb me daarom ook aangemeld voor een 1 op 1 vervolg traject om dit verder uit te diepen. Bedankt voor deze 22-daagse en ik kijk uit naar de volgende! 🙂

 11. Brigitte schreef:

  Ook ik heb meegedaan met de 22-daagse. Het was echt een cadeautje! Ik voelde de energie heel goed. En doordat je met zovelen bent wordt dat nog eens extra versterkt. Ik vind het altijd moeilijk te verwoorden wat het precies met me gedaan heeft. Maar dat het een verandering op gang heeft gebracht weet ik gewoon. Ik vond de 11 thema’s heel erg goed gekozen. Ze sloten erg goed aan op waar ik zelf ook aan wilde werken. Vooral de geldblokkade ga ik nog vaak herhalen, want daar zit echt nog een stuk bij mij. Ik ga zeker weer meedoen bij een volgende 22-daagse! Margaretha stopt er ontzettend veel tijd, liefde en energie in. En ze kan prachtig de boodschap van de heling verwoorden, een waardevolle toevoeging! ♥telijk dank Margaretha. ♫♪♫♫♥

 12. Margriet schreef:

  Heerlijk vond ik het de 22-daagse, en ook een stok achter de deur om 22 dagen lang aandacht voor mezelf te hebben. Mij heeft het een enorme energie gegeven om echte rommel en spullen wat ik niet meer gebruik weg te gooien of naar de kringloop te brengen. In de tuin ook veel puin weg gegooid samen met mijn zoon, kruiwagens vol. En tijdens het opruimen gewoon innerlijk heel sterk voelen dat ik daardoor mijn vrijstaand Droomhuis ga aantrekken. Dat werd later daarna nog eens heel sterk bevestigd toen ik in het opruimboek van Marie Kondo las dat je niet moet wachten met opruimen tot na de verhuizing maar ervoor al moet beginnen. En als je nog geen nieuw huis hebt gevonden moet je meteen beginnen want het zal je naar het volgende huis leiden.
  Ik heb heerlijk veel energie want ik ben zelf vier keer in de week een uur aan het joggen.
  Wel slaap ik s’nachts wat minder goed. En ik kijk nog meer uit om mijn bed uit te springen om fijne dingen te ondernemen.
  Nogmaals Hartelijk bedankt Margaretha.

 13. Nicole Anthonio schreef:

  Lieve Margaretha,

  Ik werd op jou geattendeerd tijdens de geweldige trainingen van Maartje Koper en ik resoneerde gelijk op je aanbod van de 22-daagse afstandhealingen. Ik vond het heel spannend om mee te doen, het voelde nieuw en toch vertrouwd tegelijk, als een soort thuiskomen.. <3

  Je aanpak is helder, warm en liefdevol en je stem is door velen -zeer zeker ook door mij- als heel rustgevend en prettig ervaren. Ik vond de diverse onderwerpen die werden behandeld heel fijn en "the cherry on the pie" waren voor mij de visualisatie healingen, die ik zó duidelijk kon zien, ervaren en meemaken, terwijl ik normaal alleen helderhorend ben, dus dit was echt overweldigend mooi en GROOT speciaal, nogmaals groot dank daarvoor aan jou dreamteam die jou bijstaat en aan jou ! Je bent echt een topper Margaretha en een warm en begaan mens

  deze 22-daagse afstandhealingen hebben me op véle manieren geholpen en verder gebracht door healing, transformatie, inzichten, negatieve emoties loslaten, positieve emoties voelen,ervaren en toelaten, meer verbondenheid met mijn gevoel, intuitie en mijn "zijn"
  Ik kan het iedereen aanraden om hieraan mee te doen en je zal versteld staan wat dit innerlijk in je teweeg zal brengen en wat een innerlijke blijheid, voldoening en dankbaarheid dit geeft!

  Sending you Hugs and Rainbows!
  Nicole

 14. Nicole Anthonio schreef:

  Ps: Door deze intense positieve ervaringen heb ik me bij opgegeven voor het Dream team Programma, om zo bewuster verbonden te zijn met mijn eigen dreamteam, en hierdoor meer vanuit mijn intuïtie te kunnen leven en in mijn kracht te staan, kan niet wachtEN, Geweldig!!!

 15. Maartje schreef:

  De 22 daagse voelde voor mij heel vertrouwd en liefdevol. Ik heb mooie visualisaties en prachtige inzichten over mezelf gekregen. Door de visualisatie over dankbaarheid voelde ik voor het eerst echt puur mezelf, ook ik mag er zijn! De healings werkten diep door en zijn heerlijk om te mogen ontvangen! Iedere ochtend genoot ik van de readings van Margaretha over die dag. Kortom een prachtig totaal plaatje, ik had het niet willen missen…
  Dank je wel Margaretha en al die anderen die ook mee hebben geholpen…

 16. Marjon schreef:

  Lieve Margaretha, deze 22-daagse was een prachtige aanvulling op jouw dreamteam-programma. Wat fijn om elke dag even stil te staan bij de woorden die jij doorgaf en wat dat dan met mij deed. Vervolgens totale ontspanning en vele inzichten krijgen tijdens de oefeningen. Thank you, thank you, thank you :-). Liefs Marjon

 17. Hanneke schreef:

  Afgelopen oktober heb ik een reading gedaan bij Margaretha. Toen ik bij haar kwam, gaf zij mij direct een bepaalde rust. De reading is een geweldige ervaring geweest, waarin zij mij nieuwe inzichten over mijzelf heeft gegeven. Deze brachten mij rust en acceptatie!

  En daarna de 22-daagse Afstandshealing. Wat een mooie ervaring waren deze dagen!
  Ik had deze ervaring niet willen missen. Mooie inzichten, rust en vooral mijzelf lichter voelen en beter luisteren naar mijn intuitie hebben geholpen waar ik nu ben. De stromen komen op gang! Dank je wel lieve Dreamteam dat jullie dit mogelijk maakten via Margaretha!!

 18. Sonja schreef:

  Lieve Margaretha,
  Wat ben je een mooi lief mens en wat heb je een prachtige 22 daagse georganiseerd en gegeven aan ons. De meditaties/visualisaties waren prachtig. Je hebt een fijne rustige en ontspannende stem om naar te luisteren. Het symbolische cadeautje was mooi en ook de gidsen die erbij waren was een fijn idee.
  De healingen waren prachtig met mooie zinvolle en waardevolle thema’s. Ik zou ze veel vaker willen doen allemaal (de tijd ontbreekt soms). De healingen waren, ondanks dat ik het niet sterk voel, in ieder geval ontspannend. Een bewust moment voor mezelf (afgesproken dag, dus dan doe ik het ook, anders schiet het er nog wel eens bij in). En ik vertrouw erop dat er iets gebeurd dus dat helpt ook. Ik zou ze graag nog lang beschikbaar hebben. En ik kijk uit naar de volgende 22 daagse. Ik hoop ook erg graag een keer mee te doen met een traject met het dreamteam.
  Hartegroet en liefs en heel hartelijk dank.
  Sonja

 19. Jeanine van Weert schreef:

  Krachtig, diep, zacht, helend en liefdevol… zo heb ik de Afstandshealing 22-daagse ervaren. Ik vond het heel bijzonder dat ik de helende energie gewoon kon ontvangen op het moment dat het mij uitkwam en dat alle healingen mij echt geraakt hebben. De visualisaties van Margaretha nemen je op een liefdevolle manier mee naar de kern. Heel concreet, niet zweverig en een prettige stem om naar te luisteren. De healingen en visualistaties samen hebben bij mij echt een verandering teweeg gebracht en daar ben ik heel dankbaar voor!

 20. Gerdie schreef:

  Lieve Margaretha,
  Graag stuur ik je een review van hoe ik de 22-daagse heb ervaren.
  Ik zit momenteel in een behoorlijke burn-out. Terwijl ik niets anders wil dan vooruit, leven, delen en genieten ben ik beland in deze periode van zelfreflectie; helen en loslaten van oude pijnen, emoties en overtuigingen; en de 22-daagse kwam hierbij op het juiste moment.
  De hoofdkenmerken die ik tijdens en na de visualisaties en healings heb ervaren zijn diepe rust, sereniteit, liefde en vertrouwen en de wetenschap dat waar je ook doorheen gaat en hoe moeilijk het ook af en toe is er ook heel veel hulp is.
  De gidsen waren regelmatig blij me te zien en ik voelde hun onvoorwaardelijke liefde, waardoor ik ook mezelf helemaal kon zien en toelaten en stukken die ik tot nu toe had vastgehouden kon loslaten in het licht van die liefde.
  Bij het helen van het contact met het universum voel ik aan het eind vrijheid, expansie en mezelf kunnen zijn en van een te open staan (door mijn hooggevoeligheid) krijg ik een gevoel van zuivere bescherming, waardoor mijn gevoeligheid van zwakte naar kracht wordt omgezet.
  Ook moest ik af en toe heel erg lachen hoe de gidsen dingen duidelijk proberen te maken aan je.
  Bij de meditatie omtrent het opheffen van geldblokkades kwam er een hele protserige gids aan, met heel veel sieraden om . Hier zat duidelijk een overtuiging van mij tussen die de gids weerspiegelde. Toen ik de blokkade geheeld had en de oefening later nog een keer deed straalde de gids kostbaarheid en welvaart uit, maar meer op een natuurlijke manier.
  Elke healing en meditatie heeft op z’n eigen manier een inzicht gegeven of de ruimte om los te laten. Ik vond de stem van Margaretha en de opbouw van de thema’s erg fijn en ik kan het dan ook iedereen aanraden een volgende keer mee te doen.

 21. Christine schreef:

  Ik was al een fan van Margaretha, maar na deze 22-daagse nog meer! Ik worstel soms met mijn sensitiviteit en Margaretha helpt me om daar beter mee om te gaan. Deze 22-daagse met de afstemmingen en visualisaties heeft me ook weer geholpen om meer inzicht te krijgen en te voelen wat goed voor mij is. Ik ben naar aanleiding van deze 22-daagse ook acties gaan ondernemen om beter voor mezelf te zorgen.

  Wat ik ook heel prettig vind is dat je in de Facebookgroep alle vragen kunt stellen die je nog hebt. Ik vond het een bijzondere ontdekkingstocht en weet zeker dat ik een volgende keer weer meedoe.

 22. Rianne schreef:

  De afstandhealing 22-daagse viel – voor mij – midden in een heftige periode waarin ik veel aan het verwerken was. De mooie en vaak intense healings waren iedere avond een cadeautje aan mijzelf. Het waren steeds momentjes om naar uit te kijken en om in alle hevigheid toch even tot rust te kunnen komen en te kunnen genieten. Genieten van de begeleide visualisatie(s), genieten van de aangename stem van Margaretha en de boodschappen die ze ons mocht doorgeven, genieten van de mooie inzichten en alles wat ik mocht voelen, en genieten van de hulp die ik van mijn DreamTeam mocht ontvangen.

  Heel mooi was ook dat door het dagelijks contact met mijn DreamTeam, ik dit contact van dag tot dag voelde versterken en dat ik gedurende deze 22-daagse reis steeds meer verschillende ‘leden’ van mijn DreamTeam mocht ontmoeten. Dit was een hele fijne aanvulling op het DreamTeam Programma waar ik op hetzelfde moment in zat.

  Vele ontroerende, grappige, emotionele, liefdevolle, steunende, … ontmoetingen en momenten heb ik mogen ervaren. Heerlijk.

  Deze 22-daagse kan ik echt van harte aanraden. Zelf ga ik volgende keer zeker terug meedoen ;-).

 23. Elske schreef:

  Het is voor mij altijd heel lastig om me ertoe te zetten de oefeningen te doen. Het luisteren naar jouw geleide meditaties vind ik fijn en laagdrempelig en ik merk dat ik toch de oefeningen doe. En ook al doe ik nog absoluut niet zoveel als ik wil, ik merk vooruitgang en dat vind ik heel mooi. Ik gun het mezelf steeds meer. Bedankt voor je begrip hierin en de mooie oefeningen Ik doe graag volgende keer weer mee.

 24. Edith schreef:

  Deze afstandshealing kwam voor mij precies op het goede moment. De oefeningen waren heel prettig om naar te luisteren. Ik keer er elke dag naar uit om een moment voor mezelf te hebben. Het werd een soort routine.

  Het was elke dag weer opnieuw genieten. De tweede dag van elke oefening merkte ik dat ik een stapje verder was om de blokkades te helen. Ik heb veel inzichten ervaren waardoor ik verder kom in mijn persoonlijke ontwikkeling. Het was fijn om de oefeningen na de 22 dagen nogmaals te kunnen doen.

  Het was een mooie kennismaking met jouw werk Margaretha. En ik ben heel blij met het vervolg traject.

 25. Marleen schreef:

  Zo geweldig om deze afstandshealing 22-daagse te hebben meegemaakt! Ik ben heel dankbaar dat dit op mijn pad kwam en dat ik hier aan mee heb kunnen doen. Ik heb mogen ontdekken dat ook ik gidsen/helpers om me heen heb en dat ik ze om hulp mag vragen. Mooi ook om te ervaren dat ze me echt willen helpen, zo bijzonder!! Normaal vraag ik niet snel iemand om hulp, dus dit was voor mij heel speciaal om te ervaren.

  Margaretha leidde de visualisaties heel mooi; het was prettig om naar haar te luisteren en me mee te laten voeren naar ontspanning en dieper bewustzijn. Super, echt een aanrader! Heerlijk een moment voor mezelf te hebben; ik heb gemerkt dat me dat echt goed doet.

  Margaretha, dank je wel dat je dit voor mij en vele anderen hebt gedaan!! Echt top.

  Zonnige groet!

 26. Judith schreef:

  Dat Margaretha een hart-specialist is, heeft ze wel bewezen met deze 22-daagse. Met zoveel liefde en toewijding heeft ze ons begeleid. Zowel met de healings als in de FB groep. Alle informatie die ze doorkreeg was zo raak, echt heel bijzonder.

  Haar stem is heel prettig waardoor de afstemmingen een heel fijn moment voor mezelf waren. En daarnaast heeft het heel wat in werking gezet bij mij. Het heeft het gevoel versterkt dat ik begeleid wordt vanuit een andere dimensie, het heeft mijn vertrouwen op mijn intuitie vergroot.

  Nog steeds doe ik regelmatig een afstemming, en nog steeds levert mij dat veel op.
  Dank je wel Margaretha, voor wat je doet en hoe je het doet, recht vanuit je hart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.