Ontvang hier ↓ jouw gratis Business Healing-kit bij diepgaande transformatie!

Over Ons

margaretha-schokkerOver Margaretha:

Ik zit in een heerlijke tuinstoel, in een prachtige wilde tuin. En het enige wat ik hoor zijn vrolijk kwetterende vogeltjes. De dichtstbijzijnde snelweg is kilometers verderop. De zon schijnt aangenaam op mijn huid, er verschijnen al wat sproetjes. Ik lees Paulo Coelho.

En ineens is het daar: Ik weet wat ik wil, hoe ik het wil, en waar!

Dit moment in het prachtige Franse huisje in Cabre Perdu, heeft een enorme omslag teweeg gebracht in mijn leven. Natuurlijk, ik wist al heel lang dat mijn hart lag bij het begeleiden van mensen. Maar hoe, wanneer, op wat voor manier? Dat ging alle kanten op!

Juist door de rust in mezelf te vinden en Echt Eerlijk durven zijn naar mezelf, heeft het me geholpen om mijn leven zo vorm te geven dat het me energie oplevert. Niet langer de wensen van anderen op een zetten, maar die van mezelf. Niet langer het hart van anderen volgen, maar dat van mezelf. Daar is lef en moed voor nodig, en tijd om dat bij elkaar te sprokkelen.

Maar daar in Cabre Perdu kwam alles samen. Zodra ik de beslissing had genomen, ging alles moeiteloos. Zo had ik na een hele fijne baan als adviseur regionale economie en innovatie, een burnout gehad, en zat ik midden in een reorganisatie. Opeens na Cabre Perdu was in 1 maand rond dat ik 2 opleidingen kon gaan doen, en een potje mee kreeg om van te leven, waar ik heel dankbaar voor was. Er kwamen heel verschillende reacties, die voortkwamen uit de angst of blijdschap van de desbetreffende persoon. “Tjonge, wat een lef, dat zou ik nooit durven!” “Waarom ga je niet voor zekerheid?” “Wat geweldig voor je!

Die moed is ook nodig om je niet te laten leiden door wat anderen vinden, maar bij jezelf te blijven. Het gekke is, als je eenmaal weet wat je wilt, kun je eigenlijk bijna niet meer terug. Dan is er geen keuze meer. Inmiddels heb ik de opleidingen afgerond en ben ik een mooie praktijk gestart, vanuit mijn hart. ‘Volg je hart’ staat bij mij centraal, omdat ik bij mezelf, maar ook bij mensen om me heen, heb ervaren dat leven vanuit je hart essentieel is.

Essentieel om energie te halen uit je leven, een goede balans te krijgen, je grenzen te weten en te stellen, goed om te kunnen gaan met prikkels, en goede relaties met je omgeving op te bouwen.

Mijn bedrijf heette eerst Reinvent Yourself, maar al snel is de naam Volg Je Hart Specialist opgedoken. Het volgen van je hart voelt heel speciaal, en het is iets waar ik mij ook echt in heb gespecialiseerd. De voldoening die ik uit het vormgeven van dit bedrijf krijg, is met niets te vergelijken. Mijn passie is om jou te begeleiden jezelf op 1 te zetten en je hart te volgen, in de waan van de dag. Dat laatste heb ik er bewust bij gezet.

Het is mijn missie om jou liefde voor jezelf te laten ervaren en jouw intuïtieve gave de ruimte te geven.

Dat doe ik door in een gesprek en een training jou echte aandacht te geven, te luisteren, met je mee te denken en te voelen. In workshops kun je herkenning vinden in mensen die op hetzelfde punt staan als jij, wat helend kan werken. In Readings wordt je kern geraakt, er lijkt geen weg meer terug dan je hart te volgen.

Wat ik vaak terug krijg van cliënten is dat er op de een of andere manier iets gebeurt in het contact, waardoor jij weer in staat bent om in beweging te komen. Alsof alles in je leven weer gaat stromen.


 

Zelf ben ik crea bea en schrijf veel, vind het heerlijk om visualisaties op te nemen, concepten te ontwikkelen vanuit intuïtie. Klanten door blokkades in hun bedrijf heen helpen voelt als een tweede natuur. Ik geef veel afstandshealings aan grote groepen, spreek heel graag en geef dan ook helende visualisaties voor de groep.


Achtergrond

Om een beeld te geven van onze achtergrond vanuit waar wij jou begeleiden, vind je hieronder de opleidingen die we hebben gevolgd:

  • Holistic Life Coaching bij de Academie voor Holistisch Coachen (incl. stage voor docentschap)
  • Medische Basiskennis bij Con Amore
  • Transactionele Analyse bij ITAN
  • Nimis Healing Method bij Nimis
  • Opleiding tot Facilitator van groepen bij Hartelijk Gefaciliteerd (incl. stage)
  • Toekomstverkenningen, scenario’s en trends bij Nyenrode
  • Economische geografie bij Universiteit Utrecht

In mijn werkende leven heb ik o.a. gewerkt bij Inbo, waar ik uiteindelijk workshops en training in gebiedsontwikkeling begeleidde, en bij de Kamer van Koophandel, als mediator en begeleider van ondernemers(verenigingen), als ondernemersadviseur voor innovatie, en intern was ik regelmatig betrokken bij organisatie-coaching.


Wil je nu alvast aan de slag?

Om je alvast een eerste stap op weg te helpen, heb ik een Business-Healing pakket samengesteld, dat je gratis kunt downloaden. Het is een krachtig pakket dat je, al lezende en luisterende, weer verder helpt in je business, naar je hart en je intuïtie. Een cadeautje van mij, voor jou!

dit veld niet invullen s.v.p.