Ontvang hier ↓ jouw gratis Business Healing-kit bij diepgaande transformatie!

Jouw Next Level Transformatie-Healing Programma

Gun jezelf deze diepe Next Level ondersteuning bij jouw transformatie!

Herken jij één of meerdere van deze tekens:

 • Voel je dat je geen richting meer hebt?
 • Heb je even geen houvast daardoor en voel je je eenzaam?
 • Voel jij dat er nu heel veel in jezelf gebeurt?
 • Ben je de laatste tijd wat afgedreven van je zielsmissie?
 • Voel je dat je heel snel eruit schiet, waardoor je niet je geïnspireerde acties kunt doen?
 • Durf je niet echt zichtbaar te zijn?
 • Denk je in tekorten?
 • Ben je meer aan het geven aan anderen, en vind je het lastig om te ontvangen?
 • Vind je het lastig om in je waarde te staan?
 • Voel je enorm veel in de energie, in jezelf en het collectief?
 • Zeg je te weinig nee, waardoor je niet goed voor jezelf zorgt?
 • Vind je het spannend wat je te doen hebt, waardoor je niet in beweging komt, verlamt?

Dit proces van transformatie, waar jij nu in zit, kan best zwaar zijn.

Oude emoties komen omhoog, dingen waarvan je dacht dat je die allang achter de rug had ;).

Dit werkt vaak enorm door op het ondernemen. En daarmee op je omzet. Je bent nu even gericht op je eigen proces, waardoor die sprankelende ideeën er (nu) even niet zijn. Ook in je omgeving kun je je relaties heel anders ervaren.

Weet dat deze transformatie er nu is, om jou bij zelfliefde te brengen.


Weet dat je het niet alleen hoeft te doen. Ik ben er voor je. Wat als we dit samen aangaan?

Mijn missie op deze aarde is, om er voor jou te zijn in deze intense tijd. We komen elkaar niet voor niets tegen. Dwars door de chaos in jou, zie ik jouw ware zelf. Ik help jou om te connecten met het geloof in jezelf, je intuïtie, het universum, en jouw bedrijf.

Uit eigen ervaring en met meer dan 500 klanten weet ik,

dat dit jou ECHT helpt om diepe healing in gang te zetten:

 • Visualisaties luisteren,
 • Business-healing ontvangen,
 • Boodschappen doorkrijgen,
 • Je vragen kunnen stellen en ervaringen delen,
 • In een bijzondere groep met gelijkgestemden, die jou helemaal snappen.

Je hoeft het niet alleen te doen, weet dat ik je zie en begrijp. Ik ondertitel de energie voor je, kan je op afstand intense healing geven, om jou veel relaxter het pad naar ver-lichting te laten lopen.


Hoe zou het voor jou voelen, als je aanvaardt wat er Nu is?

Je komt dan zoveel makkelijker in jouw Next Level leven en bedrijf!

Wat jou helpt om je zielsmissie daadwerkelijk te gaan LEVEN. Een nieuw geloof te ervaren.

Om je hierbij te helpen, heb ik de ingeving gehad voor een heel bijzonder programma. 

Waarin ik je persoonlijk ondersteun in dit proces.

Jouw Next Level Transformatie-Healing Programma

Dit helpt jou om in overgave te zijn naar het proces, om helemaal te aanvaarden wat er gebeurt.

Je kunt erboven hangen, je ontkoppelen van de oude energie, waardoor je veel makkelijker loslaat. En in het Next Level van je leven en je bedrijf komt. 

Het resultaat is voor iedereen anders hierin. 

De een zal veel meer overvloed ontvangen dankzij de afstandshealing.

De ander kan eindelijk een hele oude pijn toelaten en doorleven, waardoor je niet langer in het verleden leeft. Wat je helpt om in totale vrijheid te gaan leven en ondernemen, in het Nu!


Wat ontvang je allemaal in dit bijzondere programma?

 • Een maand lang ben je omringd door een heerlijk warm bad van Transformatie-Healing, en ben ik er voor je in de groep;
 • Aan het begin van jouw maand ontvang je een persoonlijke afstandshealing, waarin ik op jou invoel waar nu bij jou specifiek healing naartoe mag, en dit spreek ik in een voice-bericht bij fb messenger bij je in. Om jou te steunen met waar je staat.
 • Elke maandag krijg je een visualisatie in de online omgeving, die ik opneem in de energie van dat moment. Dit kan gaan over overgave naar je proces, van tekort naar overvloed, van hard werken naar moeiteloos je missie leven, zichtbaar durven zijn met jouw boodschap, teruggaan naar je zielsmissie. Zodat je nieuwe paadjes aanmaakt in je hersenen!
 • Op woensdag kom ik live in de facebook groep, met de Next Level Live. Ik vertel dan wat ik voel in de energie, je kunt je vragen stellen en ik deel bijvoorbeeld een business healing uit mijn boek. We kijken juist ook wat er gebeurt in het collectief, zodat je juist ook mentaal en in de energie begrijpt wat er gebeurt. Dit brengt vaak veel rust en helpt je los te laten.
 • Op vrijdag deel ik een boodschap met de groep, die ik doorkrijg van mijn Dreamteam van gidsen en engelen. Om jou vanuit het universum inspiratie mee te gaan in jouw transformatie.
 • Een bijzondere community van gelijkgestemden. Je kunt jouw ervaring delen in de facebook groep, en voelen dat je onderdeel uitmaakt van gelijkgestemden. Een bijzondere community van NieuweTijdsLeiders die door hetzelfde heen gaan. Juist die herkenning doet heel veel.

Jouw investering in jezelf

Dit programma is er juist speciaal voor jou om je te ondersteunen bij jouw eigen proces als ondernemer, als NieuweTijdsLeider.

Heel graag ben ik er voor jou, en het kan veel voor je leven en onderneming doen als je hierin in stapt. Dat weet en voel ik. 80% in het ondernemen is mindset en energie, 20% is strategie.

Toch heb ik besloten om hier een toegankelijk bedrag voor te vragen, omdat ik dit mogelijk wil maken voor meer mensen. Daarom betaal je komende tijd hier slechts € 97,- (excl. btw) per maand voor. Juist om je te helpen in je proces, loopt de Transformatie-healing door, maar kun je op elk moment dit zelf stop zetten. Als een maand-abonnement ;).

Jaaaa, ik kies voor deze ondersteuning voor € 97,- per maand!

Mocht je voor 3 maanden in 1 keer in willen stappen, dan vind ik je vertrouwen heel fijn en betaal je daar in plaats van € 297,- (excl. btw), slechts € 247,- (excl. btw) voor, met € 50,- korting! Dit is een kwartaal-abonnement, wat je ook weer gewoon tijdig stop kunt zetten, geen probleem.

Jaaaa, ik kies voor deze ondersteuning per kwartaal met € 50,- korting!

Zodra je je betaling hebt gedaan, kun je direct aan de slag. Hoe fijn is dat? Je komt direct in de healing energie terecht.


Zij gingen je voor in hun Next Level Transformatie:

Anna Kogut: “Als ik me bijvoorbeeld zenuwachtig, sip voel of in een ‘het lukt allemaal niet’ bui zit, dan kan ik dmv de online meditaties/healings me helemaal opladen. Deze brengen rust en kalmte en een gronding. Een staat van zijn die ik zou omschrijven als gepassioneerd onthecht. Wat een heerlijke energie is om je business op te bouwen!”

Joyce Beckker:Ik heb geen alledaags bedrijf omdat ik werk met zielskinderen die graag geboren willen worden.Daarom ben ik blij met Margaretha’s oprechte betrokkenheid, creatieve ideeën en wijsheid. Haar helende, intuïtieve aanpak nodigt mij uit om ook steeds meer vanuit intuïtie te ondernemen. Dat betekent stappen maken en zichtbaarder worden, hoe spannend ook. Maar het is er tijd voor. Dus ja, ik heb de juiste keus gemaakt om met Margaretha in zee te gaan.”

Judith Verschuren:Dat Margaretha een hart-specialist is, heeft ze wel bewezen met deze Business Healing 22-daagse. Met zoveel liefde en toewijding heeft ze ons begeleid. Zowel met de healings als in de FB groep. Alle informatie die ze doorkreeg was zo raak, echt heel bijzonder.

Haar stem is heel prettig waardoor de afstemmingen een heel fijn moment voor mezelf waren. En daarnaast heeft het heel wat in werking gezet bij mij. Het heeft het gevoel versterkt dat ik begeleid wordt vanuit een andere dimensie, het heeft mijn vertrouwen op mijn intuïtie vergroot.

Nog steeds doe ik regelmatig een afstemming, en nog steeds levert mij dat veel op.
Dank je wel Margaretha, voor wat je doet en hoe je het doet, recht vanuit je hart.”

Dank jullie wel lieve dames, dat jullie dit zo hebben gedeeld!


Wat als je jezelf deze steun nu gunt?

Vaak ben je er al voor zoveel anderen om je heen. Dat hoort nou eenmaal bij jou. Maar daardoor vergeet je misschien vaker jezelf. Wat als je jezelf dit cadeau gunt? Een diepe ondersteuning die het voor jou relaxter gaat maken? Je bent helemaal welkom, ik sta voor je klaar!

Jaaaa, ik kies voor deze ondersteuning voor € 97,- per maand!

Jaaaa, ik kies voor deze ondersteuning per kwartaal met € 50,- korting!

Fijn je te ontmoeten en jou te mogen steunen in jouw transformatie!

Liefs, Margaretha


Vragen die er in jou kunnen leven:

Vraag 1: Waarom is het per maand, en waarom loopt het door?

Het is per maand omdat een proces altijd even duurt, en ik je echt waarde wil meegeven. Dat kan vanaf minimaal 1 maand, en langer. Zo kun jij rustig de tijd nemen voor jouw proces. Versnellen in transformatie is namelijk vertragen. En vertragen is versnellen :).

Vraag 2: Stel dat ik voel dat het klaar is, hoe kan ik er dan weer mee stoppen?

Als je voelt dat je met het programma wilt stoppen, kun je heel simpel aan mij een berichtje sturen, en zetten wij met ingang van de volgende maand danwel kwartaal, je abonnement stop. Bij een maand-abonnement gaat dit dan jouw eerstvolgende maand in, bij een kwartaal-abonnement, bij jouw eerstvolgende kwartaal.

Vraag 3: Hoe lang houd ik toegang tot de online omgeving?

Gedurende jouw maand- of kwartaal abonnement heb je volledige toegang tot de online omgeving en de facebook groep. Dus bijvoorbeeld van 11 juli tot 11 augustus, of van 1 augustus tot 1 november. De visualisaties zijn downloadable, zodat je ze ook op je telefoon, laptop of pc kunt zetten. Dus als je ze download, kun je ze ook na je abonnement nog luisteren.

Vraag 4: Kan ik alleen per de 1ste van de maand instappen, of op elk moment?

Je kunt op elk moment instappen, dat is geen probleem! Zo kun je in het moment je ingeving volgen als je voelt dat je dit nu nodig hebt, en hoef je op 11 juli niet nog tot 1 augustus te wachten. Op naar een mooie ondersteuning voor jou, die je in het Nu helpt. ♥


Mocht je nog andere vragen hebben, stel ze gerust:

Je naam

 

Je e-mailadres

Je bericht

Ik beantwoord je vraag zo snel mogelijk om jou te helpen een keuze te maken vanuit je hart!