Ontvang hier ↓ jouw gratis Business Healing-kit bij diepgaande transformatie!

Next Level Breakthrough 22-daagse

Wil je heel graag doorgroeien met jouw bedrijf, wil je jouw intuïtie nog meer de ruimte geven, maar weet je niet zo goed hoe?

Merk je dat je toe bent aan vernieuwing van je bedrijf?
Omdat je zelf misschien wel behoorlijk bent gegroeid, maar je bedrijf hier nog meer op mag aansluiten?
Wil je je Intuïtie nog meer toepassen in je bedrijf.

Werk je best hard, en zou je diep in je hart graag veel meer vanuit ontspanning en zachtheid naar jezelf je bedrijf willen runnen?

Ben je toe aan een vernieuwing van je concept waardoor je de intuïtieve business gaat creëren die helemaal bij je past.

Voel je dat je los wilt komen van zo’n  leuk kritisch stemmetje dat je weerhoudt om naar 2.0 te gaan? Every level has its own devil! 😉

Ook al ben je een goede ondernemer, je kunt altijd ondersteuning gebruiken, om je volgende stap te maken. Je raakt nooit uitgeleerd, zeker niet als ondernemer ;).

Yes, ik volg mijn intuïtie en doe heel graag mee!

Voel je dat het nu tijd is om jouw intuïtieve gave nog veel meer de ruimte te geven in je bedrijf, maar vind je dat soms nog lastig?


AA3A0061-2Zelf heb ik dat ook ervaren.

De afgelopen jaren heb ik genoten van het door-ontwikkelen van mijn bedrijf. Ik liep dan ook regelmatig tegen een plafond aan bij het ondernemen. Wat mij telkens heeft geholpen, is om een heel diep contact te maken met mijn intuïtie. Telkens weer opnieuw te ontdekken wat mijn vernieuwde manier is om te ondernemen.

Als ondernemer groei je als mens, als ziel zo snel. Ik heb gemerkt hoe belangrijk het is om telkens open te staan voor die vernieuwing. Waardoor ik hier veel ervaring mee heb opgebouwd, sinds ik 3 jaar geleden begon als ondernemer. Ik heb enorm veel geïnvesteerd om intuïtieve ondernemers ECHT te kunnen helpen om vanuit hun intuïtie hun bedrijf te laten doorontwikkelen.

Inmiddels run ik het bedrijf samen met mijn geliefde, Peter. We zijn nu enorm op elkaar ingespeeld. Om dit te kunnen, Is het belangrijk om telkens te blijven ontdekken: hoe willen we werken? we hebben ontdekt dat onze intuïtie ons helpt om de juiste keuzes te maken. De juiste acties te doen.

Door onze intuïtie de ruimte te geven, telkens weer vanuit ontspanning en zachtheid te ondernemen, voelen wij wat het beste is voor ons bedrijf. De juiste keuzes en acties ploppen op. Waardoor het juist op alle vlakken veel beter stroomt. 


Telkens als je je intuïtie de ruimte geeft in je bedrijf, voel je je zo compleet, dat je direct een doorbraak kunt maken naar het volgende level.

Alleen, hoe doe je dit nou?

Jij kunt dit ook, dat weet ik zeker!

Je bent niet voor niets op deze pagina gekomen. Misschien heb jij ook wel behoefte om je bedrijf wat meer om te gooien naar een veel intuïtiever bedrijf. Omdat dat meer past bij wie jij bent.

Of je voelt dat je de laatste tijd vaak in je hoofd zit, marketing strategien van anderen aan het uitvoeren bent, maar je volgt wat minder jouw eigen manier van intuïtief ondernemen.

Wat ik heb ervaren, is dat er voor iedereen een eigen manier van ondernemen bestaat. Ik vind het superleuk om jou dit te helpen ontdekken, dat is wat ik van klanten terugkrijg wat mijn kracht is. Een concept te ontwikkelen dat PRECIES past bij wie jij bent.

Het is de kunst als ondernemer om hier telkens op af te stemmen. Wat werkt voor mij? Waardoor ik helemaal opleef? Want daardoor gaat alles veel meer stromen!

Waar je ooit als ondernemer mee begonnen bent, hoeft inmiddels totaal niet meer te werken.
Je bent in je energie zo veranderd, dat je mag ontdekken wat jouw volgende stap nu is.


AA3A0142Wat als jij jouw intuïtieve gave nou eens eindelijk alle ruimte geeft?

Stel je eens voor wat dit kan gaan doen bij jouw zielsklanten? Het ripple-effect dat ontstaat als jij volledig vanuit wie jij bent hen begeleidt?

Mijn ervaring is (en ook die van mijn klanten), dat het altijd een combinatie is: Van afstemmen, naar binnen gaan, voelen waar je het helemaal voor doet.

Met een hele krachtige verbinding met jezelf EN een bijzondere samenwerking met het universum, het benutten van jouw intuïtieve talent, kom je in een hogere trillingsfrequentie. Waarmee je kunt gaan aantrekken wat jij graag wilt. De doorbraak kunt realiseren waar jij zo aan toe bent.

Vervolgens is het uiteraard super belangrijk om je intuïtieve ingevingen ook daadwerkelijk uit te voeren. Te DOEN vanuit ZIJN. Van binnen naar buiten.

Dan creëer je een super krachtige intuïtieve business. Die helemaal past bij wie jij bent. Je voelt je daardoor vaak zo anders, alsof je nog meer thuis komt in jezelf.

Om je hierbij te helpen, heb ik iets bijzonders voor je. Iets wat je echt een enorme intuïtieve business boost kan geven. Iets waar ik helemaal in geloof, en bij de vier eerdere keren dat ik dit heb gedaan met honderden mensen, dat het een enorm effect heeft.

22 dagen lang ga ik jou meenemen op een hele bijzondere reis. Je gaat contact maken met wie je diep van binnen hebt. Je gaat ontdekken wat je nou eigenlijk echt wilt. Jouw eigen Next Level Breakthrough!

Ik heb deze 22-daagse zo ingesteld, zodat je hierna echt contact voelt met jouw vernieuwde intuïtieve business.

Voel je nu in jezelf dat je heel erg graag hier bij wilt zijn? De krachtige healing-energie wilt ontvangen voor jezelf en jouw intuïtieve business? Voel je dat graag voor die doorbraak wilt gaan?

Yes, dit voelt echt goed en ik wil graag meedoen!


Met 11 visualisaties, die jou enorm gaan helpen bij jouw Next Level Breakthrough!

Je kunt deze visualisaties gewoon doen vanuit huis. Op het moment dat het voor jou goed voelt, even 5-10 minuutjes voor jezelf vrij maken. Lekker vanuit jouw cocon, wat fijn kan zijn met de huidige heftige energie van deze tijd.

Je ontvangt 11 visualisaties die jou helpen door te groeien als ondernemer:

 1. Stap in je Next Level Zelf, waarin alles mogelijk is, jouw diepe verlangen voelen
 2. Jouw Next level manifestatiekracht openzetten, de stroom openen van geven en ontvangen
 3. Samenwerken met het universum als nooit tevoren
 4. Ontdek wat je nu tegenhoudt om door te groeien, nieuwe keuzes maken vanuit je hart
 5. Boven het maaiveld uit durven steken, zichtbaar je ruimte innemen
 6. Diepe healing op het vrijmaken van jouw nieuwe weg
 7. Openstaan voor geld op een Next Level niveau, op jouw manier, vanuit liefde, door je glazen plafond heen
 8. Energie en verwachtingen van anderen er laten zijn, in jouw kracht stappen
 9. Aanvoelen wat jouw geinspireerde acties zijn van dit moment
 10. Contact maken met jouw Next Level strategie, met dat wat nu geboren wil worden
 11. Je doelgevoel voor de komende tijd ervaren, elk moment is een nieuw begin

Deze visualisaties helpen jou om een doorbraak te creeren.
Je zet energetisch dingen om, in de energie.
Waardoor het voor het universum helder wordt
Wat jij heel graag wilt.

Op die manier leer je meteen tijd voor jezelf te creëren, wat zo enorm mag, waar je misschien juist nu wel aan toe bent.


Wat ontvang je allemaal bij de 22-daagse die start op 5-5-2018?

 • Je ontvangt van mij elke ochtend een krachtige afstandshealing die ik aan iedereen in de groep stuur. Ik tune in, en voel wat voor die dag de rode draad is in de energie. Als je meedoet, is dat niet voor niets, en er zijn vaak gezamenlijke thema’s in de groep.
 • Ik maak contact met jullie Dreamteams, en zo ontstaat een hele krachtige groeps-healing-energie, een sterk healing-krachtveld.
 • De ervaring leert nu na een aantal keer dat er heel veel wordt geheeld, je diep contact maakt met jezelf en jouw eigen dreamteam, en oude stukken de heling krijgen die ze nu nodig hebben. Je krijgt een veel diepere verbinding met je eigen intuïtie.
 • Dat wat er dan omhoog komt, deel ik in de bijbehorende Facebook groep in een korte boodschap van mijn dreamteam.
 • Ik ga een aantal keren ook een Q & A doen, om vragen die er zijn te beantwoorden, kaarten te trekken, noem maar op. Omdat ik het persoonlijke contact belangrijk vind.
 • Je krijgt 11 visualisaties van 20-30 minuten, die je ook meteen kunt downloaden voor op je computer, of je telefoon. Deze visualisaties kun je later na de 22-daagse ook nog doen, en ook dan zetten ze veel in werking (zie ook de referentie hieronder van Judith).

AA3A0063Wanneer is dit echt iets voor jou? Als je:

 • er helemaal voor wilt gaan: om jouw bedrijf te vernieuwen, op naar een bedrijf dat helemaal past bij wie je inmiddels bent
 • spiritualiteit in je bedrijf (nog meer) een plek wilt geven: je zesde zintuig, je intuïtie inzetten in je gesprekken, en in trainingen
 • een doorstart wilt maken met je bedrijf, en dat spirituele en intuïtieve (nog) meer in jezelf en dat wat je aanbiedt naar voren wil  laten komen. Eindelijk zichtbaar zijn hier mee.
 • toe bent aan een volgende stap: waar je hart enorm om vraagt
 • blokkades in jezelf en daarmee in je bedrijf te helen: zodat je veel makkelijker de stappen die je wil zetten, kunt maken
 • bereid bent om tijd, geld en energie in jezelf te steken: om diepgaande transformatie te ontvangen voor jezelf en je bedrijf
 • niet langer je geweldige intuïtieve gave, dat wat je voelt, in wilt slikken: maar juist hiervoor uit wil komen en zo veel meer jezelf wilt zijn
 • een hele mooie gebruiksaanwijzing wilt ontwikkelen voor alles wat je aanvoelt: zodat je veel meer energie overhoudt op een dag.

=> Dus ben jij eraan toe om echt een doorbraak in jezelf en je bedrijf te gaan creëren? Wil jij nog veel meer je hart en je intuïtie volgen in je bedrijf en jouw intuïtieve gave enorm veel ruimte geven?

Dan is deze Next Level Breakthrough 22-daagse echt iets voor jou!


Wat is de investering in dit bijzondere cadeau voor jezelf?

Voor dit hele traject betaal je slechts € 111,- (excl btw).

Want door af te stemmen op jouw intuïtieve business, een bedrijf dat helemaal past bij wie je bent, nodig je de overvloed uit in jouw leven.

En je hoeft bovendien niet meer alle visualisaties los aan te schaffen, die krijg je er gewoonweg meteen bij! Ze zijn ook na de 22-daagse nog enorm krachtig.

PLUS een hele speciale bonus!

Je ontvangt een hele bijzondere online training van Maartje en mij: de Intuïtieve Business Training!

Samen nemen wij jou mee in de volgende onderwerpen:

 • Hooggevoeligheid als succes-tool in jouw intuïtieve business
 • Hoe om te gaan met de scheidslijn tussen intuïtie en structuur/strategie
 • Omgaan met druk: every level has its own devil

Je krijgt een kijkje achter de schermen hoe wij vanuit intuïtie onze business hebben opgebouwd, EN juist ook naar de next level hebben gebracht.

Je mag al je vragen stellen, zodat jij na deze training een enorme stap verder bent, en DE tools voelt om actie te nemen richting jouw Next Level!

 

Voel jij een JA en maakt je hart een sprongetje??

Schrijf je dan meteen hier in:

Jaaaaa! Mijn hart maakt een sprongetje en ik doe heel graag mee!

We gaan er 22 hele bijzondere dagen van maken! 5 mei gaan we van start, op Bevrijdingsdag. Je ontvangt die dag een krachtige healing, die je helpt om je helemaal vrij te maken, van alle oude energie die je tegenhield. Op naar nog veel meer vrijheid in jouw bedrijf!

Ik heb er enorm veel zin in en ga heel graag met jou aan de slag!

Liefs, Margaretha 


PS: Hier een aantal reacties van mensen die eerder mee hebben gedaan:

Judith: “Dat Margaretha een hart-specialist is, heeft ze wel bewezen met deze 22-daagse. Met zoveel liefde en toewijding heeft ze ons begeleid. Zowel met de healings als in de FB groep. Alle informatie die ze doorkreeg was zo raak, echt heel bijzonder.

Haar stem is heel prettig waardoor de afstemmingen een heel fijn moment voor mezelf waren. En daarnaast heeft het heel wat in werking gezet bij mij. Het heeft het gevoel versterkt dat ik begeleid wordt vanuit een andere dimensie, het heeft mijn vertrouwen op mijn intuitie vergroot.

Nog steeds doe ik regelmatig een afstemming, en nog steeds levert mij dat veel op.
Dank je wel Margaretha, voor wat je doet en hoe je het doet, recht vanuit je hart.”

Sonja: “De meditaties/visualisaties waren prachtig. Je hebt een fijne rustige en ontspannende stem om naar te luisteren. Het symbolische cadeautje was mooi en ook de gidsen die erbij waren was een fijn idee.
De healingen waren prachtig met mooie zinvolle en waardevolle thema’s.”

Sanne: “Zoveel mooie visualisaties. Ik ben echt een stuk verder gekomen in mijn zelfontwikkeling. 15 jaar al bezig en nu eindelijk het idee dat ik bij mijn kern gekomen ben. Toegang tot mijn bron, uit de kast gekomen en gevoeld dat ik mijzelf ruimte en vrijheid mag geven. Geweldig!”

Saskia: “Het was heel bijzonder. Ik ben herstellende van een burn-out en ik voel een grote verandering in mijn eigen energie. Ik ben energieker dan ik lange tijd geweest ben. Dat was voor mij de grootste verrassing omdat dat niet de eerste focus had. Ik vond de visualisaties heel fijn. Voelde ook echt contact met de energieën om mij heen, dat vond ik heel prettig. Margaretha’s vriendelijke, heldere en humoristische benadering gaf mij veel vertrouwen. Niks zweverigs aan. Complimenten dat jij je talenten op zo’n mooie manier inzet.”

Voel je dat dit echt iets voor jou is en op het juiste moment komt?

Dan nodig ik je uit om mee te doen en 22 dagen lang hele krachtige healing te ontvangen. Voor jou EN voor de intuïtieve business van je dromen! Op naar die Next Level Breakthrough!

Jaaaa! Ik ga hiervoor en doe heel graag mee!