Ontvang hier ↓ jouw gratis Business Healing-kit bij diepgaande transformatie!

Lezingen en workshops

Als spreker reis ik graag door het hele land. Zowel bij ondernemersnetwerken, als bij grote organisaties raak ik de luisteraar, o.a. met visualisaties, waardoor het veel makkelijker is om je intuïtie te volgen en besluiten te nemen vanuit je hart om Next Level te gaan met je bedrijf of je organisatie. Jouw Next Level, jouw intuïtief leiderschap begint altijd in jezelf!

Er ontstaat met mijn lezingen en workshops vaak al snel een open sfeer, waardoor de muren naar beneden gaan. Het publiek kan daardoor vaak veel makkelijker bij hun gevoel komen EN onderneemt de dagen hierna enorm veel actie! Actie die hun Next Level leven en bedrijf helpt te verwezenlijken.


Lezing: Creëer jouw Next Level leven en bedrijf, vanuit Intuïtief Leiderschap!

In deze lezing neem ik je graag mee hoe je in 7 stappen in jouw Intuïtief Leiderschap kunt stappen. En op een geheel vernieuwende wijze je marketing kunt gaan doen, met energetische marketing! Je wordt helemaal op de hoogte gebracht van een volledig nieuwe manier van ondernemen. Met een visualisatie ga je op reis naar binnen. Je stapt in jouw Next Level zelf en neemt besluiten die je leven en je bedrijf gaan veranderen.

Durf jij het aan? 😉 (o ja, inclusief humor!) Er zit ook een vleugje extra healing energie bij. Waardoor deze lezing enorm veel in gang zet. Juist ook daarna.


Wat visualisatie zo krachtig maakt:

Je wordt in 20 minuten tijd geleid door een heel speciaal verhaal, op maat gemaakt voor jouw ondernemersnetwerk of organisatie. Je maakt verbinding met waar je diepste Next Level wensen liggen. Je zet iets om in jouw energie, in het ‘onzichtbare’, wat een enorm effect heeft op jouw buitenwereld.

Alles wat zichtbaar is, is ooit ontstaan vanuit een besluit in het onzichtbare!


Even praktisch:

  • Duur lezing/workshop: ongeveer 45 minuten (afhankelijk van jullie wensen)
  • Heel bruikbaar bij verandertrajecten, en als je als ondernemer ‘Next Level’ wil gaan, het zet veel in beweging in korte tijd, het maakt de weg vrij voor wat je graag wilt.
  • Mijn nieuwste boek dat helpt om hierna door te pakken: “88 business-healings voor intuïtieve ondernemers. Voor meer overvloed in je bedrijf!”
  • Opstelling: cabaret-opstelling (4/5 stoelen bij een tafel), zodat je je inzichten op kunt schrijven
  • Benodigdheden: een microfoon en een geluidsset (dit kunnen wij ook zelf organiseren, ik neem een technische man mee ;))
  • Cadeautje na afloop: iedere bezoeker kan na afloop gratis een speciaal Next Level-pakket downloaden, met daarin 3 visualisaties die je heel makkelijk daarna nog kunt doen!

Heel interactief!

Waardoor er echt iets in gang wordt gezet bij het publiek. Je wordt verrast, geïnspireerd, je neemt dingen mee, je zet echt iets om in jezelf. Ik laat juist mensen uit het publiek kort hun verhaal of inzicht delen, waardoor er een intieme sfeer ontstaat.

Je voelt vaak opeens de connectie met de anderen om je heen. Wat veel kan doen in een ondernemersnetwerk of organisatie. Een diepe verbinding.


Hoe hebben anderen het ervaren?

“Margaretha geeft je direct een gevoel van warmte en veiligheid. Het is een ware kunst om zo’n sfeer te creëren dat je je in een volle zaal volledig over durft te geven aan je eigen proces. Met liefde, humor en haar ontwapenende lach speelt ze perfect in op wat er zich voordoet. Haar liefdevolle vragen zetten direct aan tot verdieping en openheid. Erg fijn om live bij haar optreden aanwezig te zijn!“- Yolanda Bergkamp, CoachByLife

“Margaretha voor een zaal is heel bijzonder. Ik heb zelden iemand zo licht, ontspannen en met humor op een podium zien staan. Terwijl er ondertussen serieuze zaken de revue passeren, en de interactie met de zaal optimaal is. Een absolute aanrader!”- Marianne Roelofs, Krachtige Verhalen & Sterke Teksten

 

“Als ik aan een spreker denk, denk ik niet aan Margaretha. Margaretha is namelijk veel meer dan een spreker. Ze spreekt heel mooi, voegt daar een vleug humor aan toe, weet gewoon wat haar publiek nodig heeft en speelt daar moeiteloos op in. Margaretha geeft je de ruimte om jezelf te zijn, om ook in de groep te kunnen doen waar jij je goed bij voelt.

Ik ben altijd iemand geweest die zich aanpast aan de groep/het groepsbelang en dan vooral niet zelf doet wat het beste voelt. Nu kan ik dat nog niet altijd, maar bij Margaretha ga ik rustig als enige op de grond zitten voor een visualisatie. Dat dus. Ze zègt niet alleen dat je je thuis mag voelen, maar geeft je daadwerkelijk het gevoel thuis te zijn. Dat onderscheidt haar van andere sprekers. Zij straalt echt uit wat ze zegt en leeft dat ook voor. Dat vind ik superfijn!” – Marleen Elmers, Beautiful Power


Over Margaretha

Ik woon in het bosrijke Doorn met mijn partner in de liefde en in ons bedrijf Peter, samen met 2 bonuszoons van 18 en 21, hond Sofie en 2 katten. Spreken vind ik het meest bijzondere wat er bestaat. Waarom? Omdat het enorm veel in gang zet vooral na de lezing of workshop. Daar doe ik het voor.

Naast het spreken werk ik als business healer en trainer in ons bedrijf Volg Je Hart Specialist, waar wij programma’s verzorgen voor intuïtieve ondernemers om door te groeien naar hun Next Level.

Naast het werk speel ik graag piano, schilder ik en ben ik dol op het bos. Elke ochtend doe ik yoga en meditaties om me af te stemmen op mijn eigen Next Level leven en bedrijf :). 


Voel je dat dit veel in gang kan zetten voor de ondernemers in jouw netwerk, of voor jouw organisatie?

Neem dan gerust contact op!

Je naam

 

Je e-mailadres

Je bericht

Samen ontdekken we hoe de lezing of workshop helemaal van toepassing kan zijn op jullie groep. Ik kijk er alvast naar uit om met je samen te werken!

Liefs, Margaretha