Ontvang hier ↓ jouw gratis Business Healing-kit bij diepgaande transformatie!

Intuitieve Business-Healing 22-daagse vanaf 22/11

Wil je heel graag je intuïtie in je bedrijf laten doorwerken, maar lukt dat nog niet altijd?

Omdat je hoofd je in de weg zit, zo’n leuk kritisch stemmetje dat je er vanaf houdt om jouw hart nu daadwerkelijk te volgen?

Voel je dat het nu tijd is om jouw intuïtieve gave nog veel meer de ruimte te geven in je bedrijf, maar vind je dat soms nog lastig?


AA3A0061-2Zelf heb ik dat ook ervaren.

2,5 jaar terug hikte ik ertegenaan. Ik wilde dolgraag mijn bedrijf neerzetten. Daarom had ik misschien wel ooit de studierichting economische geografie gekozen. Het deel over het ontwikkelen van je bedrijf sprak me daarin enorm aan.

Daarom heb ik heel veel trainingen en opleidingen gevolgd over healing, ondernemen, coaching, noem maar op.

Eigenlijk om echt het heft in handen te krijgen, een gebruiksaanwijzing voor mijn zesde zintuig.


Ik vond het heel erg spannend om zelf uit de kast te komen met mijn zesde zintuig.

Mijn criticus hield mij tegen om naar buiten te laten zien dat ik via ‘iets ongrijpbaars’ heel veel kon bereiken met mensen.

Pas op het moment dat ik daadwerkelijk mijn intuïtie alle ruimte gaf, voelde ik me zo compleet, dat het direct ging stromen in mijn bedrijf.

Op het moment dat ik helemaal eerlijk was over wat ik eigenlijk ECHT wilde, en al mijn talent de ruimte gaf, zat ik direct vol met het geven van readings en intuïtieve programma’s.


Jij kunt dit ook, dat weet ik zeker!

Je bent niet voor niets op deze pagina gekomen. Misschien heb jij ook wel behoefte om je bedrijf wat meer om te gooien naar een veel intuïtiever bedrijf. Omdat dat meer past bij wie jij bent.

Of je voelt dat je de laatste tijd vaak in je hoofd zit, marketing strategien van anderen aan het uitvoeren bent, maar je volgt nog niet helemaal niet jouw eigen manier van intuïtief ondernemen.

Wat ik heb ervaren, is dat er voor iedereen een eigen manier van ondernemen bestaat. Ik vind het superleuk om jou dit te helpen ontdekken, dat is wat ik van klanten terugkrijg wat mijn kracht is. Een concept te ontwikkelen dat PRECIES past bij wie jij bent.

Het is de kunst als ondernemer om hier telkens op af te stemmen. Wat werkt voor mij? Waardoor ik helemaal opleef? Want daardoor gaat alles veel meer stromen!


AA3A0142Wat als jij jouw intuïtieve gave nou eens eindelijk alle ruimte geeft?

Stel je eens voor wat dit kan gaan doen bij jouw zielsklanten? Het ripple-effect dat ontstaat als jij volledig vanuit wie jij bent hen begeleidt?

Mijn ervaring is (en ook die van mijn klanten), dat het altijd een combinatie is: Van afstemmen, naar binnen gaan, voelen waar je het helemaal voor doet.

Met een hele krachtige verbinding met jezelf EN een bijzondere samenwerking met het universum, het benutten van jouw intuïtieve talent, kom je in een trillingsfrequentie. Waarmee je kunt gaan aantrekken wat jij graag wilt.

Vervolgens is het uiteraard super belangrijk om je intuïtieve ingevingen ook daadwerkelijk uit te voeren. Te DOEN vanuit ZIJN. Van binnen naar buiten.

Dan creeer je een super krachtige intuïtieve business. Die helemaal past bij wie jij bent. Je voelt je daardoor vaak zo anders, alsof je nog meer thuis komt in jezelf.

Om je hierbij te helpen, heb ik iets bijzonders voor je. Iets wat je echt een enorme intuïtieve business boost kan geven. Iets waar ik helemaal in geloof, en bij de drie eerdere keren dat ik dit heb gedaan met honderden mensen, dat het een enorm effect heeft.

22 dagen lang ga ik jou meenemen op een hele bijzondere reis. Je gaat contact maken met wie je diep van binnen hebt. Je gaat ontdekken wat je nou eigenlijk echt wilt.

Ik heb deze 22-daagse zo ingesteld, zodat je hierna echt contact voelt met jouw intuïtieve business.

Voel je nu in jezelf dat je heel erg graag hier bij wilt zijn? De krachtige healing-energie wilt ontvangen voor jezelf en jouw intuïtieve business?

Yes, ik volg mijn intuïtie en doe heel graag mee!


Deze 11 visualisaties gaan jou enorm helpen bij het bouwen van jouw intuïtieve business:

1. Jouw diepe boodschap voelen die je overbrengt met je intuïtieve business!

2. Diep contact maken met de intuïtieve business van je dromen EN je Zielsklant!

3. Doorbreken van blokkades om je intuïtieve business helemaal neer te zetten.

4. Hulp durven vragen aan je Dreamteam van ‘bedrijfsgidsen’. 🙂

5. Schrijven vanuit je hart en intuïtie voor social media + Blokkades helen op zichtbaar zijn met wat je te brengen hebt.

6. Afstemmen op overvloed & geld verdienen met dat wat je het liefste doet.

7. Supersnel terug in de intuïtieve flow komen met radical selfcare en totale ontspanning.

8. Bij je intuïtie blijven als er veel gebeurt in je leven: intuïtief ondernemen als je veel prikkels voelt. 

9. Je intuïtief voorbereiden op een gesprek of training met een klant: volop ruimte voor jouw intuïtieve gave!

10. Durven aangaan van wat je nu in je bedrijf laat liggen, afstemmen op nieuwe creatieve mogelijkheden.

11. Voelen wat je vanuit je intuïtie nu kunt doen: vernieuwende stappen zetten met je intuïtieve business! Plannen vanuit je intuïtie. 😉

Je kunt dit gewoon doen vanuit huis. Op het moment dat het voor jou goed voelt, even 5-10 minuutjes voor jezelf vrij maken. Lekker vanuit jouw cocon, wat fijn kan zijn met de huidige heftige energie van deze tijd.

Op die manier leer je meteen tijd voor jezelf te creëren, wat zo enorm mag, waar je misschien juist nu wel aan toe bent.


Wat ontvang je allemaal bij de 22-daagse?

 • Je ontvangt van mij elke ochtend een krachtige afstandshealing die ik aan iedereen in de groep stuur. Ik tune in, en voel wat voor die dag de rode draad is in de energie. Als je meedoet, is dat niet voor niets, en er zijn vaak gezamenlijke thema’s in de groep.
 • Ik maak contact met jullie Dreamteams, en zo ontstaat een hele krachtige groeps-healing-energie, een sterk healing-krachtveld.
 • De ervaring leert nu na 3 keer dat er heel veel wordt geheeld, je diep contact maakt met jezelf en jouw eigen dreamteam, en oude stukken de heling krijgen die ze nu nodig hebben. Je krijgt een veel diepere verbinding met je eigen intuïtie.
 • Dat wat er dan omhoog komt, deel ik in de bijbehorende Facebook groep in een korte boodschap van mijn dreamteam.
 • Ik ga een aantal keren ook een Q & A doen, om vragen die er zijn te beantwoorden, kaarten te trekken, noem maar op. Omdat ik het persoonlijke contact belangrijk vind.
 • Je krijgt 11 visualisaties van 20-30 minuten, die je ook meteen kunt downloaden voor op je computer, of je telefoon. Deze visualisaties kun je later na de 22-daagse ook nog doen, en ook dan zetten ze veel in werking (zie ook de referentie hieronder van Judith).

AA3A0063Wanneer is dit echt iets voor jou? Als je:

 • er helemaal voor wil gaan: om een mooi intuïtief bedrijf neer te zetten, voelen dat je hier iets te brengen hebt, een drive in je voelt
 • spiritualiteit in je bedrijf (nog meer) een plek wil geven: je zesde zintuig, je intuïtie inzetten in je gesprekken, en in trainingen
 • startend bent en je hart helemaal wil gaan volgen, of:
 • een doorstart wil maken met je bedrijf, en dat spirituele en intuïtieve (nog) meer in jezelf en dat wat je aanbiedt naar voren wil  laten komen. Eindelijk zichtbaar zijn hier mee.
 • toe bent aan een volgende stap: waar je hart enorm om vraagt
 • blokkades in jezelf en daarmee in je bedrijf te helen: zodat je veel makkelijker de stappen die je wil zetten, kunt maken
 • bereid bent om tijd, geld en energie in jezelf te steken: om diepgaande transformatie te ontvangen voor jezelf en je bedrijf
 • niet langer je geweldige intuïtieve gave, dat wat je voelt, in wilt slikken: maar juist hiervoor uit wil komen en zo veel meer jezelf wilt zijn
 • een hele mooie gebruiksaanwijzing wil leren voor alles wat je aanvoelt: zodat je veel meer energie overhoudt op een dag.

=> Dus wil jij nog veel meer je hart en je intuïtie volgen in je bedrijf en jouw intuïtieve gave enorm veel ruimte geven?


Wat is de investering in dit bijzondere cadeau voor jezelf?

Voor dit hele traject betaal je slechts € 88,88,- (excl btw). De 8 staat Overvloed. Want door af te stemmen op jouw intuïtieve business, een bedrijf dat helemaal past bij wie je bent, nodig je de overvloed uit in jouw leven.

En je hoeft bovendien niet meer alle visualisaties los aan te schaffen, die krijg je er gewoonweg meteen bij! Ze zijn ook na de 22-daagse nog enorm krachtig.

Voel jij een JA en maakt je hart een sprongetje??

Schrijf je dan meteen hier in:

Jaaaaa! Ik volg mijn intuïtie en doe heel graag mee!

We gaan er 22 hele bijzondere dagen van maken! 22 november gaan we met elkaar van start.

Ik heb er enorm veel zin in en ga heel graag met jou aan de slag!

Liefs, Margaretha 


PS: Hier een aantal reacties van mensen die eerder mee hebben gedaan:

Judith: “Dat Margaretha een hart-specialist is, heeft ze wel bewezen met deze 22-daagse. Met zoveel liefde en toewijding heeft ze ons begeleid. Zowel met de healings als in de FB groep. Alle informatie die ze doorkreeg was zo raak, echt heel bijzonder.

Haar stem is heel prettig waardoor de afstemmingen een heel fijn moment voor mezelf waren. En daarnaast heeft het heel wat in werking gezet bij mij. Het heeft het gevoel versterkt dat ik begeleid wordt vanuit een andere dimensie, het heeft mijn vertrouwen op mijn intuitie vergroot.

Nog steeds doe ik regelmatig een afstemming, en nog steeds levert mij dat veel op.
Dank je wel Margaretha, voor wat je doet en hoe je het doet, recht vanuit je hart.”

Sonja: “De meditaties/visualisaties waren prachtig. Je hebt een fijne rustige en ontspannende stem om naar te luisteren. Het symbolische cadeautje was mooi en ook de gidsen die erbij waren was een fijn idee.
De healingen waren prachtig met mooie zinvolle en waardevolle thema’s.”

Sanne: “Zoveel mooie visualisaties. Ik ben echt een stuk verder gekomen in mijn zelfontwikkeling. 15 jaar al bezig en nu eindelijk het idee dat ik bij mijn kern gekomen ben. Toegang tot mijn bron, uit de kast gekomen en gevoeld dat ik mijzelf ruimte en vrijheid mag geven. Geweldig!”

Saskia: “Het was heel bijzonder. Ik ben herstellende van een burn-out en ik voel een grote verandering in mijn eigen energie. Ik ben energieker dan ik lange tijd geweest ben. Dat was voor mij de grootste verrassing omdat dat niet de eerste focus had. Ik vond de visualisaties heel fijn. Voelde ook echt contact met de energieën om mij heen, dat vond ik heel prettig. Margaretha’s vriendelijke, heldere en humoristische benadering gaf mij veel vertrouwen. Niks zweverigs aan. Complimenten dat jij je talenten op zo’n mooie manier inzet.”

Voel je dat dit echt iets voor jou is en op het juiste moment komt?

Dan nodig ik je uit om mee te doen en 22 dagen lang hele krachtige healing te ontvangen. Voor jou EN voor de intuïtieve business van je dromen!

Jaaaa! Ik ga hiervoor en doe heel graag mee!