Ontvang hier ↓ jouw gratis Business Healing-kit bij diepgaande transformatie!

Jouw Intuïtief Next Level Transformatie-gesprek

Is het tijd voor jou om in diep vertrouwen en in jouw waarde te gaan staan?

Wat mooi dat je dit voelt. Het gaat je zoveel verder brengen, als je vanuit jouw intuïtie je bedrijf en leven wilt neerzetten! Elke maand hebben wij slechts enkele plekken vrij, om met een intuïtieve ondernemer te gaan werken.

Lijkt jou het heel fijn om 20 minuten intens en vanuit intuïtie in gesprek te gaan? Beantwoord dan de vragen die hieronder worden gesteld. Zo krijgen we een goed in beeld waar je nu staat en waar je naartoe wilt, jouw verlangen. Samen kijken we wat we kunnen bereiken in jouw leven in jouw bedrijf, en wat jouw volgende stap hierin is.

Juist bij het begin goed voelen dat je er volledig voor wilt gaan, helpt je om enorme resultaten te boeken met wat je wilt gaan doen.

Margaretha gaat daarom juist in gesprek met intuïtieve ondernemers die er nu helemaal voor willen gaan, en bereid zijn om nu tijd, energie en geld te investeren in hun intuïtieve business. Die EN hun intuïtieve gave willen vergroten, inzetten in het bedrijf EN willen Doen. Zodat zij echt hun Next Level leven en bedrijf neerzetten.

Ben jij zo’n intuïtieve ondernemer? Dan kun je vanuit je intuïtie onderstaande vragen beantwoorden. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op, om een Intuïtief Next Level Transformatie-gesprek in te plannen. Om respectvol met jou en onze tijd om te gaan, geven we het ook aan als we op dit moment minder veel voor je kunnen betekenen.

Na deze sessie:

  • Ben je helemaal in verbinding met jouw eerstvolgende stap, om door te breken met jouw boodschap! Waardoor het ook veel makkelijker en relaxter wordt om dit uit te voeren.
  • Heb je ontdekt wat jou op dit moment tegenhoudt om je hart te gaan volgen.
  • Heb je helder zicht op de stappen die nu nodig zijn.
  • Wij denken met je mee met het bedrijf dat helemaal past bij wie je bent.
  • Zodat je voelt dat je klaar bent voor een diepe transformatie op verschillende gebieden in je leven, waardoor je een compleet vernieuwd bedrijf neerzet. Je werk en geld verdienen heb je zodanig geïntegreerd in je leven, waardoor je niet meer leeft om te ondernemen.
  • Je kunt weer heerlijk aan de slag kunt en meer plezier, tijd en omzet in je nieuwe bedrijf ervaart. Yes!

Bianca: Wauw, wat een fijn gesprek had ik! De timing was ook perfect. Het heeft mij mooie inzichten gegeven waar ik mee verder kan en waar ik actie op kan ondernemen. Ik heb er een goed gevoel aan over gehouden. Dank je wel!

De vragen hieronder helpen jou bovendien alvast om helder te krijgen waar jij nu staat. Je mag telkens het eerste dat in je opkomt vanuit je hart opschrijven! Iets met het volgen van je intuïtie ;).

We nemen zo snel mogelijk contact met je op, en als het goed past om in gesprek te gaan, maken wij speciaal voor jou 20 minuten vrij om echt de diepte in te gaan. Per telefoon.

Zodat je na dit gesprek voelt en weet welke eerste stap jij komende tijd kunt zetten!

Je gegevens zijn bij ons helemaal veilig, voel je dus vrij om te delen hoe je je nu echt voelt en wat je nou eigenlijk echt wilt.


Vragen om jou nu ECHT een eerste stap verder te helpen om Next Level te gaan in je leven en bedrijf, vanuit je intuïtie:

Je naam

 

Je e-mailadres

Hoe ziet jouw huidige bedrijf, werk, leven eruit?

Waar loop je nu vooral tegenaan?

Wat kost het je als je hier nu niet doorheen gaat => emotioneel/fysiek/financieel/spiritueel?

Van welk Next Level bedrijf en leven droom jij? (Ga lekker los! Stel dat alles mag en kan)

Hoe graag wil jij dit Next Level leven en bedrijf nu neer gaan zetten, op een schaal van 1-10 (1 = mwah, en 10 = Yesssss! Heel graag!)?

Wat voor stappen heb je de afgelopen 3 jaar gezet om hier te komen? (coaching/tijd/geld/enz)

Hoe wil jij nog graag jouw intuïtieve gave ontwikkelen? Wat voel jij aan?

Als wij nou zouden gaan samenwerken, wat zou voor jou dan het belangrijkste resultaat zijn de komende 3-6 maanden? Wat maakt dat dit belangrijk voor jou is?

In hoeverre ben je nu bereid tijd, geld en energie hierin te steken? Wat helpt je daarbij?