Ontvang hier ↓ jouw gratis Business Healing-kit bij diepgaande transformatie!

Mentorschap Liefdevol Ondernemen – Halfjaar programma

Hoe is het nu met jouw intuïtieve business?
Loopt het, stroomt het, wordt je er enorm blij van?

Vaak kan het best lastig zijn, om als intuïtieve ondernemer je leven en bedrijf ECHT vanuit je hart neer te zetten.


Misschien herken je het wel:

 • Ben je soms zo kritisch op jezelf dat je bedrijf niet op een hoger niveau komt? Houdt Kritiek FM je tegen om te door te groeien?
 • Merk je dat je nog niet echt in verbinding bent met jouw superideale zielsklant, waardoor je niet echt een goede focus hebt voor je energie in je bedrijf?
 • Heb je nog niet het optimale concept, waar je echt blij van wordt, dat helemaal jou laat zien? Waar al jouw talenten in terug mogen komen (i.p.v. alleen maar focussen op 1 ding)?
 • Zit je soms nog iets teveel vanuit je hoofd in je gesprekken, in trainingen? Zou je nog meer vanuit je intuïtie in gesprekken en trainingen met klanten willen zitten? Wil je nu echt uit de kast komen met jouw zesde zintuig?
 • Heb je echt behoefte aan een stok achter de deur om in actie te komen? Is het een gedoe om echt in de flow te komen te blijven, of wil je daar nog veel meer in zijn? Om al je intuïtieve ingevingen ook echt om te zetten in Actie in de Taxi?
 • Volg je nu soms te veel de regels voor marketing en sales, en werkt dat niet altijd? Wil je veel meer vanuit het aanvoelen marketing en sales doen, vanuit dat wat je op een dieper niveau voelt?
 • Lukt het niet goed om echt te plannen, omdat je dan het spontane mist? Vind je het lastig om het intuïtieve met het plannen te combineren?
 • Wil je ook echt nu tijd, geld en energie aan je bedrijf besteden, zodat het er staat? 
 • Voel je dat dit het moment is om JOU te laten zien: jouw energie, jouw visie, samen met de energie die je door wilt geven?

Hoe voelt dit voor je? Herken je een of meerdere punten?

Dan hebben we iets heel moois voor je!


Een heel bijzonder programma, waarin je vanuit Liefdevol Leiderschap de acties neemt om door te groeien naar jouw Next Level!

Hoe voelt het als je dit programma hebt gevolgd? 

 1. Diepe verbinding met je Next Level zelf, een nieuwe fase in je leven alle ruimte geven.
 2. Next Level verbinding met de zielsklant waar je helemaal blij van wordt.
 3. Het concept ontwikkelen met de boodschap die jij neerzet, die helemaal bij je past, en jou en je leven dient.
 4. Next Level manifesteren: afstemming vanuit je Intuïtief Leiderschap je nieuwe script realiseren.
 5. Diepe transformatie: vanuit Intuïtief Leiderschap je oude bedrijf omzetten naar het bedrijf dat jou en je leven dient.
 6. Intuïtief Leiderschap laten doorwerken in je energetische marketing en sales.
 7. Jouw boodschap in de wereld zetten met de intuïtieve planning die jouw leven dient.

Je hebt jouw eigen manier van ondernemen ontdekt, waar je giga veel energie van krijgt!


Wat krijg je allemaal?

 • Bijzondere 1 op 1 VIP sessie aan het begin, als kickstart voor jouw Liefdevol Leiderschap, die we zo snel mogelijk met je inplannen. Inclusief persoonlijke opdrachten om het helemaal neer te zetten.
 • 2 1 op 1 sessies met Peter, waarbij je heel praktische je intuitieve business neerzet, vanuit Liefdevol Ondernemen.
 • 1 speciaal Retraite-weekend op het supermooie landgoed Zonheuvel in Doorn, om jou een diepgaande doorbraak en heling te geven, en je in de geïnspireerde actie te zetten.
 • 3 x een live groepscoachings-middag in een kleine groep op landgoed Zonheuvel
 • 6 x een Online Intuïtieve Leiderschaps-Masterclass met Q en A
 • Hulplijn en een facebook-groep: je mag tussendoor appen om hulp te ontvangen om telkens terug in de flow te komen.
 • Online omgeving: met allerlei visualisaties, die je helpen om vanuit je intuïtie te ondernemen, en dicht bij jezelf te blijven in je keuzes.

Je wordt in dit programma heerlijk ontzorgd, je mag voelen dat je wordt gesteund.

Door ons, en door de groep.


Een Liefdevol Leiderschapsprogramma met ‘the best of both worlds’

Dit speciale programma, hebben we al meerdere malen gegeven, en is nu weer heel mooi doorontwikkeld. We bieden een traject op maat, speciaal voor jou.

Juist met 1 op 1 aandacht erbij, en een hulplijn zodat je persoonlijke aandacht krijgt. EN we hebben de kracht van de groep toegevoegd, omdat dat zoveel kan doen. Het voelt dan ook echt als ‘the best off’ ;).

We geven het juist in een groep, omdat we hebben gemerkt dat hierin heel veel gebeurt, ook in de groepsenergie. Ook geven we het programma samen, omdat Peter en ik elkaar heel goed aanvullen. De (healing)-energie wordt zo enorm versterkt.

Peter over Margaretha: “Zij is heel sterk op intuïtie en in het uitdenken van concepten. Ze helpt je heel mooi door diepe blokkades zodat je in de actie komt. Ze is heel creatief in het neerzetten van jouw intuïtieve business.”

Margaretha over Peter: “Hij is helemaal van het leiderschap en praktisch neerzetten, weet alles van welke systemen jouw intuïtieve business helpen en kan heel goed meedenken in een intuïtieve planning die helemaal past bij wie jij bent.”


Maakt je hart hier een sprongetje van?

Voel je dat je nu ECHT stappen wilt gaan zetten, dat je helemaal jouw intuïtiever business nu wilt neerzetten?
Wil je nu overgaan tot actie?

Dan is dit programma echt iets voor jou!

Je kunt dan via de knop hieronder je aanmelden en je motivatie aangeven waarom het echt iets voor je is. Je kunt ook een mail sturen naar post@volgjehartspecialist.nl. Dan gaan we samen zo snel mogelijk bellen! Ik vind het belangrijk dat ik zeker weet dat het helemaal past bij waar je nu staat, zodat je er echt iets aan hebt.

Jaaaa, dit voelt echt goed! 


Je bent helemaal welkom!

Het lijkt Peter en mij heel fijn om samen met jou aan de slag te gaan, we hebben er enorm veel zin in! En staan helemaal voor jou klaar.

Je hoeft het niet alleen te doen.

 

Liefs, Peter en Margaretha