Ontvang hier ↓ jouw gratis Business Healing-kit bij diepgaande transformatie!

Energetische Marketing 11-daagse

Ontdek hoe jij je zielsklanten bereikt op een manier die nog veel meer bij jou past!

Vind jij verkopen soms best lastig?
Heb je het gevoel dat je soms wat loopt te ‘leuren’?
Voelt het niet altijd goed?
Vind je het lastig om zichtbaar te zijn?
Raak je soms wat verlamd door alles wat je van anderen voorbij ziet komen?

Als je wordt geraakt bij het doen van je marketing,
Wordt jouw oude energie actief.
Het kan dan best lastig zijn om vanuit je ziel je missie neer te zetten.


Je houdt een oude energie in stand door naar dat kritische stemmetje te luisteren.
Wat veel energie en tijd kost, en daarmee vaak ook geld.
Je zit soms even niet meer in het moment van je inspiratie,
Waardoor je marketing actie uiteindelijk de impact mist.

Hierdoor komen minder snel de zielsklanten op je pad,
Die heel graag met jou willen werken.


En dat is zonde,
Want wat jij te bieden hebt is zo bijzonder!

Jouw energie mag gezien worden.
Door jou, door je zielsklanten.

Door energie door te geven,
Zet je een diepgaande transformatie in gang bij
Iedereen die jouw marketing voelt.

Marketing is zo veel meer dan een verkoop-methode.

Je helpt jouw zielsklanten om een allereerste stap te zetten
Met hun transformatie.
Welk bedrijf je ook hebt,
Gezien jouw missie breng jij met je frequentie al zoveel op gang
Door je ziel en het universum de ruimte te geven.

Dit voelt echt goed, ik doe graag mee aan deze 11-daagse!


Met deze 11-daagse ontdek je welke marketing nog veel meer past bij wie jij werkelijk bent!

Zodat het veel leuker wordt,
Je er juist plezier aan beleeft!
Het sluit aan op ondernemen in een Nieuwe Tijd.
Het geeft jou ruimte om dat wat je eerder geleerd hebt,
Te combineren met Energetische Marketing.
Marketing die voortkomt uit wie je werkelijk bent.
De wet van aantrekkingskracht haar ding laten doen,
Zodat kan ontstaan, wat wil ontstaan.
Ruimte voor zacht ondernemen.


De ervaring van een zielsklant:

“Dat Margaretha een hart-specialist is, heeft ze wel bewezen. Met zoveel liefde en toewijding heeft ze ons begeleid. Zowel met de healings als in de FB groep. Alle informatie die ze doorkreeg was zo raak, echt heel bijzonder.

Haar stem is heel prettig waardoor de afstemmingen een heel fijn moment voor mezelf waren. En daarnaast heeft het heel wat in werking gezet bij mij. Het heeft het gevoel versterkt dat ik begeleid wordt vanuit een andere dimensie, het heeft mijn vertrouwen op mijn intuïtie vergroot.

Nog steeds doe ik regelmatig een afstemming, en nog steeds levert mij dat veel op.
Dank je wel Margaretha, voor wat je doet en hoe je het doet, recht vanuit je hart.”

Judith Verschuren, www.yourstylingcoach.nl


Wat bereik je met deze 11-daagse?

 • Je ontdekt wat de belangrijkste sleutel is die jij mag transformeren, om marketing te doen die bij je past => door oude energie los te laten, kun je veel makkelijker je marketing doen, de lading gaat er steeds meer af!
 • Je weet wat voor jouzelf nodig is om dit op te lossen en marketing te doen op jouw manier, die past bij de Nieuwe Tijd => hierdoor gaat marketing doen je juist energie opleveren.
 • Je ontdekt jouw magische doelgevoel voor jouw marketing => waardoor je marketing je dit gevoel gaat geven, je leert nog meer ondernemen vanuit je intuïtie.
 • Je voelt op een diepere laag aan welke aantallen jij telkens neer wilt zetten => zo is het voor het universum helder wat je concreet echt graag wilt, je spreekt je verlangen uit.
 • Je doet hele bijzondere marketing-bestellingen bij het universum => waardoor je lijntjes met je Dreamteam van gidsen en engelen korter worden, de samenwerking enorm sterk wordt.
 • Je kent de ultieme manier om te onthechten van het resultaat! => dit kun je toepassen op zoveel vlakken, dat je er enorm veel plezier van zult hebben :).
 • Je hebt 2 tips om heel makkelijk hierna je intuïtieve ingevingen te herkennen voor je bedrijf en je marketing => waardoor je je makkelijker losmaakt van de stemmetjes uit je ego, en je intuïtie stem helderder wordt.
 • Je weet hoe je je geïnspireerde acties voortaan ook ECHT uit kunt voeren, hier zit de kracht! => door te DOEN wat je intuïtief aanvoelt, zwengel je je hele bedrijf enorm aan.
 • Je creëert authentieke social-media content vanuit je intuïtie, wat je telkens weer kunt doen => door ook echt te gaan schrijven/opnemen/wat je leuk vindt om te doen, kan het direct al gaan stromen.
 • Je herkent veel makkelijker de tekens van wat het universum je brengt, je voelt heel sterk wat er WEL is => waardoor je veel makkelijker kunt ontvangen wat er via marketing naar je toekomt.
 • Je hebt de tools in handen om ook na deze 11 dagen je bedrijf op een vernieuwende manier neer te zetten, een manier die voor jou goed voelt.

Yes, ik doe echt graag mee, veel zin in deze 11-daagse!


Wat ontvang je bij deze 11-daagse?

 • Praktisch Ebook ‘In 8 Stappen je zielsklanten vinden, op een manier die goed voelt’ van 30 pagina’s. Een boek dat je telkens weer kunt gebruiken bij het doen van jouw Energetische marketing
 • Inspirerende dagelijkse mail
 • Een aantal Helende visualisaties die jou helpen om diepgaande healing te ontvangen
 • 11 business-healings van mijn Dreamteam van gidsen en engelen voor jou, in de facebook groep ontvang je elke ochtend een speciale boodschap van hen.
 • Facebook live in de groep waar je vragen kunt stellen en ik kaarten trek voor jou en je marketing
 • Online Energetische Marketing-workshop op dinsdag 2 oktober om 20.00 uur, waarin je ontdekt wat jouw energetische marketing-plan wordt voor de komende tijd. Waar je ook je vragen kunt stellen en we de energie van de groep op een bijzondere manier afsluiten.

Wie begeleiden jou hierin?

Margaretha Schokker (39) hoorde op haar tiende dat ze later boodschappen door ging geven. En dat alles wat langs kwam haar ging helpen om dicht bij haar zelf te komen.

Sinds ruim drie jaar runt zij het succesvolle bedrijf Volg Je Hart Specialist. Sinds een half jaar begeleidt ze samen met haar geliefde en business-partner Peter van der Ham intuïtieve ondernemers die een bedrijf willen creëren dat hun leven dient.

Margaretha heeft altijd veel aangevoeld en werkt nauw samen met haar Dreamteam van gidsen en engelen om een ripple-effect te creëren. Binnenkort komt haar eerste boek uit: ’88 Business-Healings voor intuïtieve ondernemers. Voor meer vertrouwen in jezelf, het universum én je bedrijf’.

Peter (49) is heel praktisch, strategisch, technisch EN intuïtief, een unieke combinatie. Hij heeft meerdere bedrijven opgezet. Hierdoor kan hij als geen ander ondernemers helpen om een strategie neer te zetten voor je bedrijf juist vanuit intuïtie.

De marketing vanaf het eerste begin van Volg je hart specialist werd puur gedaan, vanuit wat wilde ontstaan vanuit intuïtie. Marketing op de manier die bij jou past, voelt voor hen dan ook als een eerste stap in transformatie naar jouw klanten. Marketing als onderdeel van jouw missie!


Jouw investering in dit cadeau voor jezelf

Deze spiksplinternieuwe Energetische Marketing 11-daagse is nu als early bird slechts € 67,- (excl btw). Door mee te doen ontvang jij ook speciale korting op het lanceer-event van het boek.

Als je je uiterlijk vrijdag 7 september inschrijft, kun jij nog meedoen voor de early bird prijs!

Yes, ik doe heel graag mee met deze bijzondere 11-daagse!


Hoe ervaren zielsklanten onze begeleiding?

“Het mooie van Margaretha’s coaching is dat ze het niet ‘alleen’ doet. Ze begeleidt me met een dreamteam van gidsen en engelen. Het voelt steeds aan als een Masterclass van wijze inspirators die er allemaal zijn voor mij en mijn bedrijf. Vanuit vertrouwen durf ik dan ook stappen te zetten die  buiten mijn comfortzone liggen. Zo heb ik inmiddels met succes mijn eerste Facebook challenge georganiseerd en de content verwerkt in een free gift en online product. Een tweede challenge zit in de pen, evenals een kinderwens kaartset voor coaches en therapeuten.

Ik heb geen alledaags bedrijf omdat ik werk met zielskinderen die graag geboren willen worden.

Daarom ben ik blij met Margaretha’s oprechte betrokkenheid, creatieve ideeën en wijsheid. Haar helende, intuïtieve aanpak nodigt mij uit om ook steeds meer vanuit intuïtie te ondernemen. Dat betekent stappen maken en zichtbaarder worden, hoe spannend ook. Maar het is er tijd voor. Dus ja, ik heb de juiste keus gemaakt om met Margaretha in zee te gaan.”

Joyce Beckker – www.spirituelekinderwens.nl


Over de eerdere 22-daagse:

Sonja: “De meditaties/visualisaties waren prachtig. Je hebt een fijne rustige en ontspannende stem om naar te luisteren. Het symbolische cadeautje was mooi en ook de gidsen die erbij waren was een fijn idee.
De healingen waren prachtig met mooie zinvolle en waardevolle thema’s.”

Sanne: “Zoveel mooie visualisaties. Ik ben echt een stuk verder gekomen in mijn zelfontwikkeling. 15 jaar al bezig en nu eindelijk het idee dat ik bij mijn kern gekomen ben. Toegang tot mijn bron, uit de kast gekomen en gevoeld dat ik mijzelf ruimte en vrijheid mag geven. Geweldig!”

Saskia: “Het was heel bijzonder. Ik ben herstellende van een burn-out en ik voel een grote verandering in mijn eigen energie. Ik ben energieker dan ik lange tijd geweest ben. Dat was voor mij de grootste verrassing omdat dat niet de eerste focus had. Ik vond de visualisaties heel fijn. Voelde ook echt contact met de energieën om mij heen, dat vond ik heel prettig. Margaretha’s vriendelijke, heldere en humoristische benadering gaf mij veel vertrouwen. Niks zweverigs aan. Complimenten dat jij je talenten op zo’n mooie manier inzet.”

Jaaa, ik doe graag mee met deze 11-daagse!


Wanneer is dit echt iets voor jou? Als je:

 • er helemaal voor wil gaan: om een mooi intuïtief bedrijf neer te zetten, voelen dat je hier iets te brengen hebt, een drive in je voelt
 • spiritualiteit in je bedrijf (nog meer) een plek wil geven: je zesde zintuig, je intuïtie inzetten in je gesprekken, en in trainingen
 • marketing op een nieuwe manier wilt gaan doen, op een manier die helemaal past bij wie jij bent
 • een doorstart wil maken met je bedrijf, en dat spirituele en intuïtieve (nog) meer in jezelf en dat wat je aanbiedt naar voren wil  laten komen. Eindelijk zichtbaar zijn hier mee.
 • toe bent aan een volgende stap: waar je hart enorm om vraagt
 • blokkades in jezelf en daarmee in je bedrijf te helen: zodat je veel makkelijker de stappen die je wil zetten, kunt maken
 • bereid bent om tijd, geld en energie in jezelf te steken: om diepgaande transformatie te ontvangen voor jezelf en je bedrijf
 • niet langer je geweldige intuïtieve gave, dat wat je voelt, in wilt slikken: maar juist hiervoor uit wil komen en zo veel meer jezelf wilt zijn
 • een hele mooie gebruiksaanwijzing wil leren voor alles wat je aanvoelt: zodat je veel meer energie overhoudt op een dag.

Ja, ik voel dat dit klopt en doe heel graag mee voor de early bird!


We kijken er helemaal naar uit om met jou aan de slag te gaan vanaf 22 september.

Je bent helemaal welkom!

 

Liefs, Peter en Margaretha