Ontvang hier ↓ jouw gratis Business Healing-kit bij diepgaande transformatie!

Dream Team Programma

Voel jij dat het tijd is om jouw Dreamteam van gidsen en engelen te ontmoeten?

 • Zodat je volledig durft te vertrouwen op je intuïtie, contact hebt met je DreamTeam en veel makkelijker keuzes kunt maken vanuit je hart, voor je werk en je leven;
 • Zodat je uit de kast durft te komen met jouw zesde zintuig;
 • Zodat je in een staat komt van moeiteloos leven, moeiteloos ondernemen. Je durft te doen wat goed is voor jou!

Wil jij dit ook? Dan is dit DreamTeam Programma echt iets voor jou!


 Herken je dit:

 • Het is lastig om bij je gevoel te komen, of:
 • Als je bij je gevoel bent, ook ECHT hiernaar te luisteren, en het om te zetten in een actie
 • Je ‘weet’ diep van binnen dat het nu tijd is voor JOU, voor jouw missie
 • Je kraakt jezelf en je intuïtieve ingevingen soms af
 • Je zet daardoor steeds de stap die nodig is, net niet
 • Je vindt het lastig om echt goed met jouw sensitiviteit om te gaan
 • Je kunt het nog niet aan en uit zetten, hebt jouw eigen gebruiksaanwijzing nog niet helemaal ontdekt
 • Je bent nieuwsgierig naar jouw DreamTeam van gidsen en engelen, en wilt graag met hen kennismaken en samenwerken.

Waaruit bestaat het DreamTeam Programma?

Uit mijn ervaring van de afgelopen maanden met meer dan 100 Readings en de resultaten daarvan, samen met mijn opleidingen en het mooie contact met mijn DreamTeam :), weet ik dat het volgende DreamTeam-stappenplan je enorm zal helpen om DE shift te maken die je nu nodig hebt:

 1. Je herkent het verschil tussen je hart en je hoofd, en wanneer je naar welke mag luisteren
 2. Je leert omgaan met het negatieve stemmetje dat je afpraat van die geweldige ingevingen en je heelt je blokkades. Waardoor je veel makkelijker bij je intuïtie telkens kunt terugkomen en meer energie overhoudt. Je laat dingen makkelijker zijn zoals ze zijn: Het Is.
 3. Je gaat in het licht van jouw missie staan en voelt het diepe weten van je spirit. Van daaruit durf je nu ook zichtbaar te zijn, op jouw manier!
 4. Je ontmoet je DreamTeam van gidsen en engelen, en leert met ze samenwerken. Je bent niet langer alleen, je krijgt advies en kunt heel makkelijk ‘bestellingen’ bij hen doen.
 5. Je zet de intuïtieve ingevingen van je ziel en je DreamTeam in voor je bedrijf en je leven, waardoor dat wat je doet ook echt ‘klopt’. Dit scheelt enorm veel tijd, je durft nu echt te doen wat je gevoel je ingeeft.
 6. Je leert omgaan met dat wat je voelt en leert je energie goed managen: een gebruiksaanwijzing voor jouw sensitiviteit. Waardoor je veel meer energie overhoudt en bij jezelf kunt blijven, in bijzijn van anderen.

Om jou te begeleiden in het zetten van deze 6 stappen, heb ik een programma opgesteld, samen met mijn DreamTeam. In 3 maanden tijd geef ik jou het beste van mijzelf, van mijn kennis en waardevolle momenten en laat jou de stappen zetten naar moeiteloos leven en ondernemen vanuit je intuïtie. Samen met je DreamTeam!


Wat krijg je allemaal?

Online DreamTeam Programma

=> boordevol online aandacht!

 • 12 weken lang elke week online nieuwe opdrachten en visualisaties, die jou helpen om stapje voor stapje ECHT naar je gevoel te gaan, blokkades te helen, en je heel gemakkelijk bij je ziel en je Dreamteam te brengen. Deze kun je nog lang na het programma gebruiken, om dat wat je hebt geleerd goed te onderhouden. Je ontvangt deze online. Elke 2 weken staat een nieuwe stap centraal.
 • Een krachtige Dreamteam-Reading, waarin we samen kijken naar hoe jij een nog diepere verbinding kunt krijgen. We gaan samen blokkades helen, die jou nu soms nog tegenhouden om je intuïtieve gave de ruimte te geven. Waardoor je intuïtie enorm wordt versterkt. Vantevoren ontvang je een speciale healing die ik aan je stuur. Het gesprek vindt plaats via de telefoon en duurt 60 minuten.

Ja ik doe heel graag mee aan het Online DreamTeam Programma!

Ja, ik doe heel graag mee aan het Online DreamTeam Programma, en betaal in 3 termijnen!


Bonus 1: Energie-management-pakket

En dat is nog niet alles! Met deze bonus krijg je een aantal speciale meditaties, die je helpen om goed met je energie om te gaan. Zoals: wanneer je een gesprek hebt met een klant, als je de stad ingaat of boodschappen gaat doen, om je energie te reinigen, enz.

Allerlei simpele, praktische tips. Iets waar ik zelf heel veel aan gehad zou hebben, als het destijds had bestaan. Vandaar dat ik het nu voor dit programma speciaal heb ontwikkeld.

Hierdoor:

 • Zul je veel minder energielekken hebben.
 • Je houdt energie over voor dat wat JIJ belangrijk vindt.
 • Je bent veel minder gevoelig voor wat wat er om je heen gebeurt, je kunt er mee omgaan als iets hard binnen komt. Je hebt de tools nu!

Bonus 2: Bij jezelf blijven bij anderen

Je ontdekt hiermee wat er gebeurt met jouw energie als je met anderen bent.

Door:

 • Te leren herkennen wat jouw eigen energie is
 • Te ontdekken wat er gebeurt in jouw energie als je met je partner bent, met vrienden, met familie, of andere plaatsen waar mensen zijn
 • En vervolgens te weten wat je kunt doen om opnieuw en opnieuw telkens bij jouw eigen energie te komen.

Dit kan je enorm helpen als je sensitief bent. Door 100% de relatie met jezelf neer te zetten, kun je veel makkelijker bij jezelf blijven als je met anderen bent.

Bij deze bonus ontvang je visualisaties en een audio met hele praktische tools om dit echt heel goed en duurzaam te ontwikkelen. Zodat je ook na dit programma hier heel veel baat bij hebt.


Bonus 3: Gratis toegang tot de Online workshop Compromisloos Jezelf Zijn

Je hebt toegang op een hele gave nieuwe en bijzondere workshop. De workshop is via een webinar, en 2,5 uur lang wordt je ondergedompeld in compromisloos jezelf durven zijn.

Het laat jou ervaren hoe jouw wereld eruit kan zien als jij ongecensureerd voor jezelf gaat kiezen. Dat dat mag! Niet alleen als theorie, maar van binnenuit.

Zodat je veel makkelijker keuzes gaat maken in jouw dagelijks leven. Wat je enorm tijd en energie oplevert :).

Inclusief helende visualisaties, die blokkades die ervoor zorgen dat je in de ‘please-stand’ schiet, helpt te helen. Met allerlei fijne tips, die je hier enorm bij helpen!


Bonus 4: Ontdek jouw eigen ochtend- en avondritueel met je Dreamteam!

Als je snel besluit om mee te doen, heb ik iets heel gaafs voor je!
Samen met Jenny Hoekstra heb ik een hele gave bonus ontwikkeld, waarbij je een speciaal ochtend- en avondritueel leert te doen, om samen met je Dreamteam af te stemmen op wat jij heel graag wilt. Jouw droomleven te manifesteren!
Je ontvangt hele praktische visualisaties, en we geven samen een webinar hierover, waarin je al je vragen kunt stellen, en je eigen ochtend- en avondritueel leert ontwikkelen hierin.


Na dit DreamTeam Programma:

 • Ben je veel dichter bij je gevoel dan je ooit bent geweest. Hierdoor kun je zoveel makkelijker beslissingen nemen. Je voelt nu wat klopt voor jou EN je kunt het ook uitvoeren!
 • Heb je jouw DreamTeam ontmoet, de ‘onzichtbare’ helpers, zoals gidsen en engelen die er voor jou zijn. Je hebt een band opgebouwd en kunt zelf op welk moment dan ook met hen in gesprek gaan.
 • Werk je samen met je DreamTeam en kun je ‘bestellingen’ doen. Je weet precies waar je je DreamTeam voor in kunt zetten, en je vraagt hen om hele concrete hulp, van parkeren, tot inspiratie voor een nieuw product, een gesprek dat goed loopt, enz. Je leven wordt zoveel meer moeiteloos hierdoor!
 • Kun je je intuïtie veel makkelijker inzetten voor je werk, je klanten, je leven & je relatie. Je voelt veel beter aan dan eerst wat JIJ belangrijk vindt. Je waardeert jouw eigen mening, je weet dat deze veel waard is, ook voor anderen, en durft er te Zijn. Je zet jezelf op 1. Vanuit wat jij hier te doen hebt. Vanuit jouw missie hier.
 • Ga je eenvoudig om met het stemmetje dat je afpraat van je intuïtie, van je gevoel. Je kunt veel makkelijker een vervelend gevoel er laten zijn. Hierdoor kun je veel vaker gelukkig zijn dan eerst. Het volume van je criticus staat nu veel lager, en het volume van de stem van je intuïtie veel hoger. Kiezen is nu veel makkelijker.

Zodat je volledig durft te vertrouwen op je intuïtie, contact hebt met je DreamTeam en veel makkelijker keuzes kunt maken vanuit je hart, voor je werk en je leven.

Zodat je in een staat komt van moeiteloos leven, moeiteloos ondernemen. Je durft te doen wat goed is voor jou!


Marjon: Op het moment dat ik besloot deel te nemen aan het Dreamteamprogramma, had ik 1x een readingsessie met Margaretha gehad en dat was mij zeer goed bevallen. Ik zat alleen slecht bij kas omdat mijn klantenstroom sinds november helemaal was opgedroogd. Ik zat helemaal vast. Op intuïtie heb ik deelgenomen, ik kon ook nog uit andere programma’s kiezen maar deze voelde meteen goed. Het bedrag was ineens geen probleem meer voor me (bij de andere programma’s was dat voor mij wel een belemmering) en ik had nog steeds geen nieuwe klanten. Toch besloot ik deel te nemen.

Samen met Margaretha heb ik mijn doelen gesteld, waaronder een klantenstroom, werken vanuit mijn hart en kennis maken met mijn gidsen. We zijn nu een aantal maanden verder en alle doelen zijn uitgekomen. Ik werk vanuit mijn hart, heb weer een goede klantenstroom, heb een nieuw programma bedacht en ik heb kennis gemaakt met mijn gidsen.

Margaretha stemt goed op jou en je doelen af en heeft goede en passende oefeningen gemaakt gedurende het programma. Ik ben super blij met alles wat het me tot nu toe heeft opgeleverd. Ik heb veel geleerd en ben meer ontspannen.


Investering in jezelf

De waarde van dit alles bij elkaar is minimaal € 1.995,-. Maar nu is je investering voor het online programma voor jou slechts € 595,- (excl. BTW)! Handig om te weten => Het is ook mogelijk om dit in 3 termijnen te betalen.

Door hierop te klikken, kun je meedoen met het Online DreamTeam Programma:

Ja, ik doe heel graag mee aan het Online DreamTeam Programma!

Ja, ik doe heel graag mee aan het DreamTeam Programma, ik betaal in 3 termijnen!

Ik kijk er heel erg naar uit om met jou en je DreamTeam aan de slag te gaan.


Marije: Het DreamTeam Programma heeft mij dichter bij mijn gevoel en intuïtie gebracht. Leren luisteren naar mijn innerlijke weten en innerlijke stem. Je lijf weet eigenlijk alle antwoorden wel, alleen hebben we geleerd daar niet naar te luisteren. Door te werken met de gidsen en mijn eigen innerlijke weten, kan ik nu veel beter bij mezelf blijven en me goed voelen. Dank je wel, Margaretha, en mijn gidsen, natuurlijk!


Wie geeft dit DreamTeam Programma?

Dat ben ik: Margaretha Schokker (39), ik kom uit Utrecht en ik ben gek op mijn werk, het is wat ik het liefste doe. Mijn ontspanning vind ik in schrijven (het boek: ‘Kom uit de kast met je zesde zintuig’, en creatief schrijven). Ook houd ik van yoga, fietsen en wandelen in de natuur. Met vriendinnen en mijn zusje kletsen vind ik ook heerlijk ;).

Op mijn tiende kwam ik heel bewust in aanraking met mijn DreamTeam. Ik had een moeilijke tijd op school, ik werd gepest. Op een avond verscheen er een groot wit licht voor het raam, dat mij vertelde dat ik later dit werk ging doen wat ik sinds anderhalf jaar nu aan het doen ben. Het sleepte mij door een aantal lastige jaren heen.

Mijn opa was voor mij heel belangrijk, en hij overleed kort na deze ervaring. Hij kwam daarna elke avond aan mijn bed en ik kon even mijn verhaal kwijt.

Voor mij was dat allemaal heel normaal, pas later kwam ik erachter dat niet iedereen dat had :). Vanaf mijn 25ste gebeurde er zoveel, kreeg ik zoveel ‘bezoek’, ook van engelen, dat ik besloot om allerlei opleidingen te gaan volgen en voor mezelf een gebruiksaanwijzing hiervoor te leren.

Inmiddels kan ik heel makkelijk die knop aan en uit zetten, en weet ik hoe waardevol het contact is met een DreamTeam van gidsen en engelen om je heen. Dit wil ik heel graag overbrengen, en november 2015 ontstond daardoor een diep verlangen in mij om dit in de vorm van het DreamTeam Programma aan te bieden. Het heeft nu vier keer het licht gezien, en dit keer heb ik het nog meer vernieuwd, en extra bonussen toegevoegd. Zodat het echt goed voelt om dit te doen. Helemaal nu het contact met mijn eigen dreamteam zo is versterkt de afgelopen maanden!


Recensies DreamTeam Programma

Rebecca: Met mijn deelname aan het Dream Team programma wilde ik nog meer bij mijn gevoel komen. Ik zag dat voor me als dat mij hart opgedeeld was in laagjes van voor naar achter en dat ik niet door mijn laatste laagje kwam. Voordat ik aan het programma begon was ik er 1 keer door gekomen, maar verder niet.
Nadat het programma een aantal weken liep voelde ik dat laatste laagje niet meer. Heel fijn!
Mijn doel is verlegd van door het laatste laagje heen komen, naar echt vanuit mijn gevoel leven en alles wat vanuit daar komt volgen.

Dat ik met mijn Dream Team ging werken wist ik wel, maar daar wist ik niet veel vanaf en nam ik op de koop toe. Toch is het heel fijn! Ik ben mij meer bewust van wat zij mij ingeven en vooral dat ik ook alles kan vragen.

De kracht van Margaretha ligt voor mij in de dingen die ze door krijgt en hoe ze in het gesprek het contact met mijn Dream Team begeleidt. De oefeningen die we via audio hebben ontvangen zijn fijn, en live voel ik het effect nog intenser.

Wil je meer contact met je Dream Team, meer in contact met je gevoel, dan is het Dream Team programma zeker een aanrader!


Karin: Ik voel mij door jouw liefdevolle betrokkenheid en begeleiding een enorm stuk geheeld.

Dingen waar ik vanuit het bewuste niet bij kon komen en ook niet van af kon komen, kreeg jij wel voor elkaar.
Dit heeft mij een stuk rust gebracht en vertrouwen in mijzelf en in mijn lichaam na o.a. een spoedkeizersnee 3 jaar geleden.
Ik kom weer terug en thuis bij mijzelf en heb tijdens het DreamTeam weekend voor het eerst echte liefde voor mijzelf ervaren.
Dit voelde zo wonderlijk en ik kan het nog steeds oproepen, ook al kan mijn leven met regelmaat erg hectisch zijn.
Door erop te vertrouwen dat mijn DreamTeam bij mij is, kan ik makkelijker op mijzelf vertrouwen en op mijn intuïtie.
Kort geleden kon ik nog heel erg een gevoel van onveiligheid ervaren en daar mijn gevoelsleven erg door laten beïnvloeden.
Nu weet ik hoe ik mijzelf van binnen een gevoel van veiligheid en geborgenheid kan geven en dat sterkt mij.
De wet van Aantrekkingskracht ervaar ik steeds meer en dit oefen ik vooral nog met kleine bestellingen, maar dat ga ik uitbreiden naar grotere, omdat ik steeds meer het vertrouwen heb dat het werkt, dat ik kan manifesteren wat ik graag wil.
Ik wilde heel graag mijn grootste blokkades opruimen zodat ik eindelijk kon gaan doen en leven vanuit mijn hart.
Mijn grootste blokkade heb ik ervaren in de vorm van mijn interne criticus.
Dit stemmetje wordt in het programma flink onder de loep genomen en liefdevol aangepakt 😉 waardoor het zijn kracht verliest en voor mij niet meer diezelfde blokkade is als eerst.

Met regelmaat dat hij nog steeds staat te schreeuwen, maar ik weet nu hoe ik het volume zachter kan zetten.
Leven vanuit mijn hart en mijn missie gaan volgen.
Dat wilde ik heel graag, maar dacht altijd dat mijn missie enorm groot was, waardoor het onbereikbaar leek en daardoor niet werkbaar.
Ik ben erachter gekomen dat mijn missie ook wel heel groot is, maar ook dat het dichterbij is dan ik altijd gedacht heb.
Als ik doe wat voor mij goed voelt, dan leef ik mijn missie al, dan volg ik het pad dat bij mij hoort en dat kan in verschillende rollen zijn zoals moeder, stiefmoeder, coach, collectecoördinator enz.

Ik zie nu dat ik al bezig ben met mijn missie en dat ik niet op zoek hoef te gaan omdat HET IS.
Ik hoef alleen maar af stemmen op datgene wat bij mij past!


Rianne: Voor ik aan het DreamTeam programma begon, had ik nog helemaal geen contact met gidsen en eerlijk gezegd – na eerdere mislukte pogingen – was ik er niet helemaal van overtuigd dat dit binnen mijn “mogelijkheden” lag … maar het verlangen was er wel … heel erg … en al lang. Dus toen Margaretha dit programma aankondigde voelde ik mij direct aangesproken en heb ik mij ook direct ingeschreven. Door mijn eerdere ervaringen met Margaretha was ik er nl. van overtuigd, dat als het met iemand zou lukken, dit met Margaretha zou zijn … en dit bleek al snel een hele juiste beslissing te zijn die ondertussen al heeeeel wat in beweging gebracht heeft :).

Het DT programma is zo goed opgebouwd, dat ik al in de eerste stap in contact kwam met mijn beschermengel en ondertussen al een heel team van engelen en gidsen heb mogen ontmoeten en om raad en hulp mogen vragen. Er is voor mij letterlijk een nieuwe wereld opengegaan. Het contact met mijn beschermengel is zelfs zo sterk dat er aan denken alleen al voldoende is om direct haar aanwezigheid, liefde en ondersteuning te voelen.

Ik “weet” nu dat ik de signalen – die bij mij in een flits binnenkomen – mag vertrouwen. Het eerste wat binnenkomt, dat klopt! Ook plotse fysieke gewaarwordingen, zijn boodschappen. Het is niet mijn fantasie of inbeelding, maar mijn DT die – in een voor mij begrijpbare taal – informatie doorgeeft waar ik iets mee mag / kan doen. Die keuze ligt steeds bij mij.

Mijn ochtend- en avond ritueel is uitgebreid met een korte visualisatie waarbij ik telkens even bewust contact maak met mijn DT en met hen in dialoog ga. Dit geeft me mooie inzichten, verdieping en zeker zo belangrijk … ook steun en meer (zelf)vertrouwen. Ik “weet” nu dat ik er niet meer alleen voor sta en dit is een hele verademing. Ik moet niet meer alles alleen doen en alleen verwerken. Zij zijn bij mij en zij zijn er voor mij! Ik moet het alleen maar vragen. Dit laatste (het plaatsen van bestellingen) daar denk ik nog vaak niet aan, maar als ik het doe sta ik telkens weer verstelt van hoe goed dat werkt. To-the-point inzichten, vaak met veel humor gebracht, waardoor ik gemakkelijk met een glimlach naar mijzelf kan kijken ;-).

Door de opgebouwde band met en het vertrouwen in mijn beschermengelen en het hele DT is er de laatste 1,5 maand iets heel belangrijk in mijn leven aan het gebeuren. Voor het eerst is er nu voldoende ondersteuning, veiligheid en geborgenheid voor mijn innerlijk kind, om beetje bij beetje diep weggestopte geheimen vrij te geven. Eindelijk mogen zaken die heel lang verdrongen zijn, nu langzaamaan ruimte krijgen en naar boven komen zodat ze verwerkt en geheeld kunnen worden.

Ik ben ervan overtuigd dat Margaretha en haar DT programma hier een heel belangrijke rol in spelen. Zonder dit alles zou ik hier nu niet middenin zitten en zou ik niet het vooruitzicht hebben op een “lichtere” toekomst waar liefde de plaats mag gaan innemen van angst. Waar ik terug mijn hart durf openstellen en “geraakt” mag worden door de mooie dingen van het leven, waar ruimte is voor vreugde, plezier en genieten … Een intens verlangen naar (ge)heel(d)heid dat nu stilaan ingevuld mag worden. Ik heb echt het gevoel dat ik mag gaan openbloeien … :). Heel dankbaar!

Nog enkele andere zaken die dit DT programma mij gebracht heeft … en dan vergeet ik wss nog heel wat …

Inzicht in de triggers die mijn innerlijke criticus actief maken en mij in mijn hoofd doen belanden en heel praktische tools om vanuit mijn druk hoofd (< angst _ Doe-stand) terug in mijn hart te kunnen komen (< liefde _ Zijn-stand). Eén van de zaken die Margaretha steeds weer blijft herhalen en wat ondertussen ook mijn mantra aan het worden is, is “Het Is”. Door alles er te laten zijn en er vanuit liefde naar te kijken en er de nodige aandacht aan te geven, ontstaat er ont-spanning, wordt de innerlijke criticus stil(ler) en verschuif ik naar minder Doen en meer Zijn, waardoor het contact en de communicatie met mijn DT steeds beter verloopt, ik vertraag en zo signalen en boodschappen veel gemakkelijker kan oppikken.

Ook is mijn missie weer een stukje verder gefinetuned en ik heb meer duidelijkheid gekregen over wat mij passioneert. Er zit blijkbaar meer passie in mij dan ik aanvankelijk zelf zag en waar ik achter kwam met de hulp van Margaretha.


Doe ook mee met het DreamTeam Programma, en maak nu die SHIFT die jij nodig hebt.

Zodat jij durft te doen wat goed is voor jou!

Klik hier om mee te doen met het Online DreamTeam Programma:

Ja, ik doe heel graag mee met het Online DreamTeam Programma!

Ja, ik doe heel graag mee met het Online DreamTeam Programma, ik betaal in 3 termijnen!

Dan gaan we samen aan de slag, met jou en je DreamTeam! 🙂

 

Liefs, Margaretha

PS: Heb je nog vragen? Neem gerust even contact met me op!