Ontvang hier ↓ jouw gratis Business Healing-kit bij diepgaande transformatie!

DreamTeam Programma

Volg je hart sessieHoe zou het voor je zijn, als je:

 • veel dichter bij je gevoel komt dan je ooit bent geweest
 • jouw DreamTeam ontmoet, de gidsen die er voor jou zijn
 • in contact komt met jouw spirit, en met je gidsen, en ‘bestellingen’ kunt doen 🙂
 • je intuïtie zo veel makkelijker in kunt zetten voor je bedrijf, je klanten, je leven & je relatie
 • eenvoudig om kunt gaan met dat negatieve stemmetje dat jou afpraat van je intuïtie, van je gevoel

Zodat je volledig durft te vertrouwen op je intuïtie, contact hebt met je DreamTeam en veel makkelijker keuzes vanuit je hart kunt maken voor je bedrijf en je leven. Dat je in een staat komt van moeiteloos leven, moeiteloos ondernemen. Hoe zou dat voor je zijn?


Reading door Margaretha SchokkerVaak is het lastig om dit zelf in je eentje voor elkaar te krijgen.

Om ECHT naar je gevoel te leren luisteren.
Mogelijk heb je hier, net als ik, al behoorlijk mee geworsteld, en ben je nu op een punt dat je diep van binnen ‘weet’ dat het tijd is om nu voor JOU te gaan.
Voor jouw missie.

Alleen is dat best moeilijk als je jezelf en je ingevingen afkraakt. 😉 En je omgeving daar misschien ook aan mee doet. Uit onbegrip of liefde. En je daardoor steeds net niet de stap écht zet maar blijft hangen tussen waar je bent en waar je graag wilt zijn. Waar je weet dat je hoort.
En wat kost jou dat een energie, soms tranen en vooral heel veel tijd. En daarmee inkomsten voor je bedrijf.

Weet je, jij bent nodig.
Jouw Dreamteam wil dolgraag met jou samenwerken.
Jou de kracht laten voelen hoe het is als jij je intuïtie vanaf nu ECHT durft te volgen.
De wereld zit op jou te wachten.


Workshops, readings en coaching door Margaretha SchokkerAlleen: hoe kun je nou ECHT gehoor geven aan dat verlangen dat je in jezelf zo merkt?

Uit mijn ervaring van de afgelopen maanden met meer dan 100 Readings en de resultaten daarvan, en het mooie contact met mijn eigen Dreamteam :), weet ik dat het volgende stappenplan je enorm zal helpen om hier een grote stap in te gaan zetten:

 1. Herken het verschil tussen je hart en je hoofd
 2. Leer omgaan met het negatieve stemmetje dat je afpraat van die geweldige ingeving en heel je blokkades
 3. Ga in het licht staan van jouw missie en voel het diepe weten van je spirit
 4. Ontmoet je DreamTeam en leer met ze samenwerken
 5. Zet de intuïtieve ingevingen van je ziel en je DreamTeam in voor je bedrijf en je leven
 6. Leer goed omgaan met dat wat je voelt en leer je energie goed managen

En om jou te leren en te begeleiden in het zetten van deze 6 waardevolle stappen heb ik een programma opgesteld, samen met mijn DreamTeam. Een 3 maanden programma waarin ik jou het beste van mijzelf geef, van mijn kennis en waardevolle momenten en jou de stappen laat zetten naar moeiteloos leven en ondernemen vanuit je intuïtie.

Met dit 3-maanden-programma vanaf 18 april is het mogelijk om ECHT contact te maken met je DreamTeam en je intuïtie VOLLEDIG te leren volgen. De inhoud is met zorg samengesteld en omvat alles wat je nodig hebt om deze shift te maken.


Wat krijg je allemaal?

DreamTeam Programma:

 • 12 weken lang elke week online nieuwe opdrachten en visualisaties, die jou helpen om stapje voor stapje ECHT naar je gevoel te gaan, blokkades te helen, en je heel gemakkelijk bij je ziel en je Dreamteam te brengen. Deze kun je nog lang na het programma gebruiken, om dat wat je hebt geleerd goed te onderhouden. Je ontvangt deze online. Elke 2 weken staat een nieuwe stap centraal.
 • Besloten facebook-groep: hier mag je al je vragen stellen, en delen we ervaringen waar we samen van groeien.
 • 3 x een speciale online workshop, waarbij jij je vragen kunt stellen, en met een krachtige visualisatie.
 • 12 x een afstandshealing, die je helpt om blokkades te doorbreken (inclusief een visualisatie over het thema van die week, zodat je op alle niveaus kunt helen en zo veel sneller een blokkade doorbreekt)
 • Optioneel: je kunt voor of tijdens het programma als je dat fijn vindt, een extra Reading boeken om blokkades te doorbreken.

Ja, ik wil graag dit Online DreamTeam Programma gaan doen!

Ja, ik wil graag dit Online DreamTeam Programma meedoen, ik betaal in 3 termijnen! 


DreamTeam Programma VIP (10 deelnemers):

 • Alle mooie dingen die ook bij het DreamTeam Programma staan, plus:
 • 2-daags intensief live-event: Ontmoet je DreamTeam en maak je dromen waar! In 2 kleine groepen, in het midden van het land. Het belooft een heel bijzonder weekend te worden!
 • 2 x hele speciale DreamTeam-Reading van 60 minuten (skype/telefonisch/live): hierbij kun je in gesprek gaan met (jouw) gidsen, en vragen stellen die je altijd al wilde stellen. Zodat je blokkades kunt helen. Deze wordt opgenomen en krijg je toegestuurd, zodat je de heling hiervan later ook nog kunt ontvangen.
 • 2 praktische Intuïtieve Coaching-sessies van 60 minuten (skype/telefonisch/live): zodat je in je dagelijks leven veel makkelijker met dat kritische stemmetje om kunt gaan, en daadwerkelijk je intuïtieve ingevingen toepast voor je bedrijf en je leven. Ook deze gesprekken krijg je toegestuurd, zodat het bij het opnieuw afluisteren opnieuw goed tot je doordringt en een verschil maakt.
 • Inclusief allerlei speciale opdrachten tussen de gesprekken door: tussen onze afspraken in gebeurt de magie. Daarom geef ik je ‘huiswerk’ mee, waardoor je in de flow blijft, en je daadwerkelijk in 3 maanden tijd een nieuwe gewoonte aanleert!

Ja, ik wil graag het DreamTeam Programma VIP meedoen!

Ja, ik wil graag het DreamTeam Programma VIP doen, ik betaal in 3 termijnen!

En, dat is nog niet alles!


volg-je-hart-coachingOm ervoor te zorgen dat je echt een doorbraak kunt maken, heb ik 2 mooie bonussen voor je als je uiterlijk 31 maart beslist:

Bonus 1: Energie-Management-Pakket

Met allerlei speciale meditaties, die je helpen om goed met je energie om te gaan. Zoals: wanneer je een gesprek hebt met een klant, als je de stad ingaat of boodschappen gaat doen, om je energie te reinigen, enz. Allerlei simpele, praktische tips. Iets waar ik zelf heel veel aan gehad zou hebben, als het destijds had bestaan. Vandaar dat ik het nu voor dit programma speciaal heb ontwikkeld.

Bonus 2: Afstandshealing 22-daagse-Pakket

Bij deze bonus ontvang je alle visualisaties van de Afstandshealing 22-daagse als mp3, samen met 2 channelings per onderwerp van mijn Dreamteam in een speciaal E-book. De volgende 11 onderwerpen komen aan bod:

 1. Versterken van de verbinding met het universum, met jouw gidsen, jouw DreamTeam (zodat je makkelijker boodschappen kunt ontvangen).
 2. Heling van de twijfel aan jezelf, die hoge lat, het (te) streng zijn voor jezelf.
 3. Transformaties van je geldblokkades, zodat je de geldenergie weer op gang brengt.
 4. Opruimen van oude energie in je energieveld, je lijf, je leven.
 5. Meer balans in geven en nemen creëren.
 6. Transformatie van blokkades in je werk en je bedrijf.
 7. Energie in je huis en je werkplek laten stromen.
 8. Zelfgenezende energie in je zelf vergroten, transformeren van de blokkade om goed voor jezelf te zorgen.
 9. Het gevoel van dankbaarheid in jezelf vergroten, waardoor je veel meer rust gaat ervaren.
 10. Blokkades op het gebied van relaties transformeren.
 11. Je intuïtie versterken, durven vertrouwen op je ingevingen.

Investering in jezelf

Normaal kost dit alles bij elkaar minimaal € 1.495,-. Maar nu ontvang je het online programma voor slechts € 395,- (excl. BTW), en de VIP voor slechts € 995,-, als je uiterlijk donderdag 31 maart reageert dat je hart hier een sprongetje door maakt! Handig om te weten => Het is eventueel ook mogelijk om dit in 3 termijnen te betalen.

Je hart leren volgen door Margaretha SchokkerIk kijk er heel erg naar uit om met jou en je DreamTeam aan de slag te gaan!

Liefs, Margaretha 

PS: Stel je voor dat je nu eindelijk ECHT je gevoel kunt volgen en je missie leven, gewoonweg je DreamTeam ontmoeten. Hou zou dat voor je zijn? Reageer uiterlijk donderdag 31 maart, en ontvang … er gratis bij!

 

Een aantal maanden na het coach-traject sta ik energieker en zelfbewuster in het leven. Als sensitief persoon zijnde weet ik nu beter op mijn gevoel te vertrouwen, voor mezelf de juiste keuzes te maken en daardoor te handelen puur vanuit mijn hart.

Niet langer mezelf tegenwerken door energievretende gedachtenkronkels, maar deze kunnen ombuigen en durven vertrouwen op mijn intuïtie. Het coach-traject van Margaretha heeft me daarvoor bruikbare handvatten en inzichten gegeven.

Op een liefdevolle en verhelderende wijze weet zij je stapsgewijs op weg te helpen naar het meer volgen van je hart. Beter leren luisteren naar wat je hart je vertelt en daar naar leren handelen. Voor mij persoonlijk was het coach-traject een waardevolle en inspirerende ervaring. Een absolute aanrader en bovendien een cadeautje voor jezelf! – Elsbeth