Ontvang hier ↓ jouw gratis Business Healing-kit bij diepgaande transformatie!

De Week van de NieuweTijdsLeiders!


Wil jij veel meer vanuit rust en plezier een succesvol bedrijf neerzetten?

Wauw, dat gaat je zoveel brengen: voor jezelf, de dierbare mensen om je heen EN je klanten. Juist in deze Nieuwe Tijd mag jij als ondernemer de shift gaan maken van hard werken, naar zacht werken. De meest succesvolle top-ondernemers, leiders en topverkopers werken vanuit hun kern, vanuit wie ze werkelijk zijn. Vanuit daar komen de intuïtieve ingevingen die jou op de succesvolle ideeën brengen. Jij mag voelen dat jij iemand bent, die dit helpt te shiften in deze wereld. Deze shift begint in jouzelf.


In onze gratis online training, ontdek je in 5 dagen hoe jij vanuit je intuïtie, nog veel meer succesvol kunt ondernemen. Je maakt diep contact met wie je werkelijk bent, zodat je je intuïtie open zet. Bovendien krijg je praktische tips hoe je deze intuïtieve ingevingen om kunt zetten in geïnspireerde, succesvolle acties. Als NieuweTijdsLeider past een nieuwe manier van ondernemen vaak veel beter bij je. Door deze 5 dagen kun je hierna veel makkelijker, vanuit intrinsieke motivatie, kiezen om te ondernemen vanuit rust en plezier en je hart open zetten om overvloed te ontvangen.


Als jij alles uit deze 5 dagen helemaal toepast en het toelaat in je systeem, stap je in jouw NieuweTijdsLeiderschap. Oude onzekerheid, oude energie laat je daarmee los, waardoor er veel meer ruimte ontstaat voor overvloed in je leven, op alle vlakken: van diepe liefde voor jezelf, tot rijkdom (en ja, ook als je een hele mooie (spirituele) boodschap de wereld in brengt mag je daarmee verdienen en succesvol zijn!).

Stel je eens voor: wat als jij jouw succes toelaat? 


Voel jij dat dit voor jou op een heel goed moment komt?

Schrijf je dan hier in voor deze Week van de NieuweTijdsLeiders:


DE training voor ervaren en slimme ondernemers om de uitersten (intuïtie en strategie) in zichzelf alle ruimte te geven, te combineren, om volledig zichzelf te kunnen zijn!


Wat ontvang je?

In deze Week van de NieuweTijdsLeiders helpen wij jou heel graag om ECHT een verandering te voelen, met bewezen tools:

♥ 5 dagen lang diepgaande business healing

Iedere ochtend geeft Margaretha een healing aan iedereen die deelneemt aan de online training en geeft in de Facebook-groep een boodschap door van haar Dreamteam van gidsen en engelen. Dit helpt je om oude energie te shiften, je intuïtie te openen en je af te stemmen op succes. 

♥ Elke ochtend een mail met een NieuweTijdsLeider-visualisatie

Zo kun je diep contact maken met wie je werkelijk bent, je zet je keelchakra open om jouw boodschap uit te gaan spreken, je laat oude energie los op het ontvangen van overvloed in je leven. Dit shift op een diepere laag. 

♥ Iedere dag een geïnspireerde Facebook Live

Hierin kun je jouw vragen stellen en ontvang je van Peter praktische tips om je intuïtie voor een succesvol bedrijf in te zetten. Je mind kan daardoor wat je op een diepere laag leert, ook direct in de dagelijkse praktijk toepassen.

♥ Aanwezig zijn in de besloten Facebook-groep voor NieuweTijdsLeiders

Je bent samen met andere ervaren ondernemers op een bijzondere missie in deze wereld in deze speciale community. Vaak kan het wat eenzaam voelen om hier te zijn, en in deze groep vind je gelijkgestemden in een veilige omgeving. 


Voel jij dat je nog veel meer in jouw NieuweTijdsLeiderschap mag stappen?

Schrijf je dan hier in zodat jij klaar bent voor de volgende stappen die jij met je bedrijf mag zetten:

 

Tot maandag 28 januari!

Liefs, Peter en Margaretha