Ontvang hier ↓ jouw gratis Business Healing-kit bij diepgaande transformatie!

De Christmas Business Healing Experience!

Op naar Next Level geloof in jezelf en je business in 2019!

⇒ Als je te hard werkt om van je business een succes te maken..

..heb je ergens nog het oude geloof dat je hard moet werken om te overleven.

Terwijl je intuïtief weet dat het ook anders kan, dat je vanuit rust zelfs een betere business neerzet.

⇒ Als je voelt dat er nog veel meer mogelijk is met je bedrijf, maar het lukt nog niet om dat te realiseren, omdat je nog niet genoeg vertrouwen voelt of je het wel kunt..

..heb je ergens nog het oude geloof dat je pas dat Next Level leven en bedrijf kunt ervaren, als je nog veel meer vertrouwen hebt in jezelf.

Terwijl je diep van binnen voelt dat je dit niet voor niets wilt, het roept je, een nieuw vertrouwen wacht op je.


Het stroomt in jezelf en je bedrijf als de energie met elkaar matcht ♥

Als het even iets minder gaat met jezelf en/of je business,
of als je voelt dat er nog veel meer mogelijk is in je business maar het is er nog even niet,
komt dat meestal doordat er geen match is tussen je huidige geloof,

en de nieuwe mogelijkheden die je vanuit je intuïtie aanvoelt.


Als intuïtief ondernemer kun je zoveel in gang zetten met een nieuw geloof!

Doordat jij een intuïtieve ondernemer bent, die zoveel aanvoelt in de energie, werkt het juist voor jou enorm effectief om in een nieuw geloof te stappen.

Je geloof is als een fundament onder je leven, onder je bedrijf. De basis van waaruit alles stroomt. Als je fundament niet stevig is, loopt het vaak niet lekker met je bedrijf.

Jij groeit continue enorm, waardoor je telkens weer toe bent aan een nieuw geloof. Als de energie op alle vlakken matcht, loopt je bedrijf vaak veel beter. 

Dat kan soms als een ‘gedoe’ voelen, maar het mooie is dat het jou uitnodigt om juist veel meer energetisch te ondernemen. Het nodigt je uit om in een Nieuwe Tijd te groeien en de wereld hierin mee te nemen.


Laat je weerstand op wat niet werkt los, en stap in je nieuwe geloof!

Door de weerstand op wat nu niet werkt los te laten, vanuit dankbaarheid en healing energie het oude geloof los te laten en in een nieuw geloof te stappen, komt er een enorme manifestatie energie vrij. 

Dit kun je zelf doen, alleen is het soms lastiger vanwege je oude oogkleppen, je ziet het op een gegeven moment niet meer. Als een blinde vlek.

Om jou hierbij te helpen, is er iets heel moois wat wij jou aan mogen reiken.
Zodat jij op een heel krachtige manier, een nieuw geloof in jezelf en je business omarmt.
En zo een heel bijzondere start maakt van het nieuwe jaar, van 2019!

De Christmas Business Healing Experience! (inclusief Kerstcadeautjes!)


Deze Experience is meer dan een middag, event, of een workshop.
Het is een megakrachtige healing die jou helpt om een oude trilling, een mindset, een fundament uit een oude wereld los te laten.
Het helpt je om je open te stellen voor een Next Level stap in jouw leven, in jouw bedrijf.

Na deze Experience weet jij wat jij in het nieuwe jaar mag gaan doen. Vanuit wie je werkelijk bent, vanuit een heel nieuw geloof dat in jou alle ruimte krijgt en een nieuw leven en bedrijf mogelijk maakt!
Je voelt jouw missie voor 2019.
Waardoor je juist ook heel concreet aan de slag kunt na deze Experience.

Op donderdag 20 december komen we samen van 14.00 – 17.00 uur in een speciale zaal in het Maarten Maartenshuis op landgoed Zonheuvel in Doorn.
We hebben andere plekken gevoeld, maar deze plek is een krachtplek die de healing die je ontvangt versterkt.

We vinden het belangrijk om aan te geven dat het handig is om tijdig jouw stoel te reserveren, omdat er een beperkt aantal stoelen in de zaal is.


Ben jij klaar voor deze bijzondere Christmas Business Healing Experience?

  • Voel jij dat het tijd is om in jouw nieuwe geloof te stappen?
  • Gun jij jezelf een middag juist in deze drukke tijd om naar binnen te gaan, een middag van bezinning?
  • Wil jij de kracht van healing en van engelen voelen, en dit inzetten in je business?
  • Ga jij voor een Next Level stap in je leven en je bedrijf?

Jaaaa, hier ga ik helemaal voor!


Ook nog eens met hele leuke Kerstcadeautjes! 🙂

Kerstcadeau #1: Je ontvangt bij deze middag een wel heel speciaal kerstcadeau, het boek ’88 business healings voor intuïtieve ondernemers’. Zodat je de energie ook na de middag mooi kunt ontvangen met de energie uit dit boek.

Door het boek ontwikkel je meer vertrouwen in jezelf, het universum EN je bedrijf! Je komt veel dieper met jezelf in verbinding.

Mocht je dit boek zelf al hebben, kun je voelen aan wie je dit wilt geven.

Kerstcadeau #2: Daarnaast ontvang je van Margaretha een speciale persoonlijke kerst-boodschap voor jou en je bedrijf. Op welke manier, is nog een verrassing ;).


Van wie ontvang je dit allemaal?

Wij, Peter en Margaretha van Volg Je Hart Specialist, helpen je als ondernemer om liefdevol te ondernemen vanuit diepe verbinding met jezelf, het universum, je zielsklant en je onderneming.

Margaretha: “Mijn intuïtieve gave zet ik heel graag in om jou als intuïtieve ondernemer een liefdevol EN succesvol bedrijf te laten bouwen. Ik voel aan wat je missie is, welk concept past bij wie je werkelijk bent, en help je je intuïtie in te zetten in het ondernemen en de keuzes in je bedrijf te maken vanuit je hart. De healing en de middag zal door mij worden verzorgd.

Peter van der Ham: “Ik ben een intuïtief ondernemer en tevens de partner van Margaretha op zakelijk en liefdesgebied. Ik help jou als ondernemer om vanuit intuïtie je bedrijf vorm te geven. Zowel op het gevoels-stuk als op het praktisch stuk. Om samen te kijken hoe je vanuit intuïtie en je plannen een bedrijf kunt vormen dat helemaal bij je past. Tijdens deze middag verzorg ik de organisatie en praktische zaken.”


We gaan deze middag er juist ook een bijzonder feestje van maken!

Op naar een heel bijzonder en stevig fundament onder jouw supermooie bedrijf! Samen met gelijkgestemden, de healing energie is extra sterk in een groep!

Hoe stap je 2019 in als je het oude geloof zoals het nu is, met het resultaat van nu, zo door laat gaan?

Hoe stap je 2019 in als je jouw nieuwe Next Level geloof ontvangt en gaat leven? Welk effect heeft dat op jouw leven en je bedrijf?

Voel jij dat het nu tijd is om hiervoor te gaan?

“Margaretha geeft je direct een gevoel van warmte en veiligheid. Het is een ware kunst om zo’n sfeer te creëren dat je je in een volle zaal volledig over durft te geven aan je eigen proces. Met liefde, humor en haar ontwapenende lach speelt ze perfect in op wat er zich voordoet. Haar liefdevolle vragen zetten direct aan tot verdieping en openheid. Erg fijn om live bij haar optreden aanwezig te zijn!“ – Yolanda Bergkamp, CoachByLife

“Margaretha voor een zaal is heel bijzonder. Ik heb zelden iemand zo licht, ontspannen en met humor op een podium zien staan. Terwijl er ondertussen serieuze zaken de revue passeren, en de interactie met de zaal optimaal is. Een absolute aanrader!”- Marianne Roelofs, Krachtige Verhalen & Sterke Teksten

 

“Als ik aan een spreker denk, denk ik niet aan Margaretha. Margaretha is namelijk veel meer dan een spreker. Ze spreekt heel mooi, voegt daar een vleug humor aan toe, weet gewoon wat haar publiek nodig heeft en speelt daar moeiteloos op in. Margaretha geeft je de ruimte om jezelf te zijn, om ook in de groep te kunnen doen waar jij je goed bij voelt. Zij straalt echt uit wat ze zegt en leeft dat ook voor. Dat vind ik superfijn!” – Marleen Elmers, Beautiful Power


Voor € 97,- (excl btw) creëer jij een heel mooi nieuwe geloof, een krachtig fundament onder jouw bedrijf, ontvang je extra healing vooraf en erna, een persoonlijke kerstboodschap, ontmoet je gelijkgestemden en krijg je ook nog het healing-boek voor onder de kerstboom.

Voel jij dat je hart een sprongetje maakt?

Yessss, ik ben er klaar voor en ontvang dit heel graag!

Wij ontvangen je heel graag vanuit liefde voor jou en je business. Zodat 2019 voor jou een jaar wordt waarin alles mogelijk is voor je.

Tot 20 december!

Liefs, Peter en Margaretha