Ontvang hier ↓ jouw gratis Business Healing-kit bij diepgaande transformatie!

Business-Healing Traject 1 op 1 VIP

AA3A2291

Herken je dit:

 • Voel je een diep weten in jezelf, maar komt er vlak na een ingeving vaak dat negatieve stemmetje om de hoek zetten, die je afpraat van je ingeving?
 • Terwijl vaak achteraf blijkt dat je het heel vaak precies goed had?
 • Merk je dat prikkels (door dominante mensen, drukte, enz.) je veel energie kosten, en wil je hier anders mee om leren gaan?
 • Wil je beter in verbinding komen met jouw missie, waarom je hier bent?
 • Wil je wellicht handen en voeten geven aan een nieuwe richting in je bedrijf en je leven, ben je daar aan toe, en heb je net even dat zetje nodig, die stok achter de deur?
 • Wil je graag reading en healing leren toepassen in je bedrijf. voor 1 op 1 gesprekken en groepen?
 • Wil je nu echt leren vertrouwen op de kracht van je intuïtie, alleen lukt dat je niet goed alleen?
 • En wil je deze ‘vaardigheid’ niet alleen leren toepassen in je dagelijks leven, maar ook in de ontwikkeling van je bedrijf en in je werk met mensen, als coach/therapeut/trainer?
 • Vind je het fijn om dit grondig aan te pakken op mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch niveau, waardoor je echt een diepe, blijvende transformatie in jezelf in gang zet? Let the magic begin!

 Dan is dit Reading/Coaching-Traject echt iets voor jou!


Loeke: Soms ontmoet je iemand die je niet loslaat. Die je meteen ‘voelt’. Waarmee er meer is dan gewoon een goede ‘click’. Iemand waarvan je meteen ‘weet’ dat je samen iets deelt. Soms kom ik zo iemand tegen. Een soort zielsverwant. En als dat gebeurt dan zijn dat voor mij altijd ‘life changers’. Van hele grote waarde, door wie ze zijn. Door wat ze zeggen. En wat ze doen, of juist niet doen. Margaretha is voor mij zo’n persoon. Zo’n life changer.

Van haar leer ik alles wat ik voel, weet, zie en hoor toe te laten. Te mogen ‘zijn’. Bij haar voel ik me gezien, gehoord en gekend zonder dat ik iets hoef te zeggen. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik Margaretha heb leren kennen. Ik hou van haar spiritualiteit die nooit zweverig wordt. Zij helpt me op een aardse manier bij mijn diepere kern te komen. De ultieme intuitie-mentor!


AA3A0142

Na dit Coaching/Reading-Traject:

 • Lukt het je nu echt om je hart en je intuïtie te volgen!
 • Weet je wat je missie is, en durf je je missie te leven.
 • Is het volume van het negatieve stemmetje  zachter geworden, en het volume van de stem van je hart veel duidelijker.
 • Weet jij hoe je reading en healing op je eigen manier kunt toepassen in jouw bedrijf.
 • Lukt het je nu om de ingevingen van je intuïtie en je hart ook echt op te volgen. No matter what.
 • Heb je je diepste blokkades geheeld, waardoor het nu veel makkelijker wordt om je intuïtie te volgen.
 • Zul je veel makkelijker sturing kunnen geven aan dat waarvan jij voelt dat het goed is voor jou en je bedrijf.
 • Krijg je meer focus.
 • Kun je moeiteloos ondernemen! Doordat je de juiste acties, op het juiste moment, met de juiste intentie doet.
 • Heb je jezelf een nieuwe gewoonte aangeleerd, die nog jaren mee kan.
 • Ervaar je veel meer plezier, bespaar je tijd en ga je meer inkomsten genereren!
 • Hele mooie opvolging na een Reading, om dat wat daar uit komt neer te gaan zetten in jouw leven en werk.

 

Marije: De reden dat ik mij heb opgegeven voor de cursus bij Margaretha is dat ik graag handen en voeten wilde geven aan een nieuwe richting in mijn leven en carrière.

AA3A0063
Door mijn deelname heb ik geleerd meer naar mijn hart te luisteren, of eigenlijk naar dat plekje onder in mijn buik. Toen ik eenmaal ging luisteren naar mijn gevoel, bleek dat ik het plekje al veel vaker had gevoeld en gehoord maar er eigenlijk nooit naar heb durven luisteren. Want ja, als een echte denker gaat er niks boven je verstand, toch? Ik heb geleerd om het leven meer te nemen zoals het komt, dat je daar richting aan kan en mag geven maar dat sommige dingen ook gewoon zo zijn. Ook emoties mogen er zijn, ook de wat minder positieve of fijne. Alles is goed want “het is”!

Margaretha is een fijne, rustige en inlevende vrouw. Ze weet je op een heel positieve en coachende manier bij te staan in je proces. Ze geeft achtergrond informatie waardoor je alles goed in perspectief kan plaatsen, ze geeft de ruimte om te gaan luisteren naar je innerlijke stem en biedt je handvatten om het ook te gaan doen. En als het nodig is kan ze ook de stok achter je deur zijn!


Wat krijg je bij dit intensieve 4-maanden-traject?

 • 6 sessies van een uur (live in Utrecht, of via Skype), waarbij elk gesprek een combinatie zal zijn van Reading, Healing en Coaching. Plus een helende visualisatie. Kijk bij Reading om te zien wat dit is. Deze combinatie geeft een hele grote meerwaarde boven een gewoon coaching-traject, omdat je veel sneller inzichten krijgt, precies in het tempo dat nu bij jou past.
 • 1 Uitgebreidere sessie: Aan het begin van het traject. Zodat je meteen goed erin staat, en ook weet hoe je wilt leven en werken na het traject. In totaal zijn er dus 7 sessies.
 • Opbouw sessies: We starten met een uitgebreider gesprek, om te verkennen waar jij nu staat en welke kant je op wilt. Vervolgens starten de 6 sessies van een uur met reading, healing en coaching, waardoor we EN werken aan de diepere energetische laag, de blokkades kunnen transformeren, EN het heel concreet en praktisch maken in het hier en nu, hoe jij volgende stappen kunt zetten om moeiteloos te leven en te ondernemen, als stok achter de deur ;).
 • Diverse praktische opdrachten tussen de sessies in, zodat je echt intensief bezig bent en implementeert in de praktijk. Zodat je elke week actief aan de slag gaat met jouw intuïtie.
 • Je leert de 6 stappen toepassen in de waan van de dag (1. je doel neerzetten, 2. je trigger ontdekken, 3. de criticus ontmaskeren, 4. je intuïtie herkennen, 5. je leefstijl aanpassen, 6. plan van aanpak voor het volgen van je hart.)
 • AA3A0030Je ontvangt allerlei ademoefeningen en visualisaties, die je mag houden ook voor na het traject.
 • Tussendoor kun je onbeperkt al je vragen op de mail zetten. 
 • Meestal zijn de eerste 2 sessies om de 2 weken, vervolgens om de 3 a 4 weken. De ervaring leert van diverse cliënten, dat je dan in staat bent om het zelf toe te passen. Als je het fijn vind, kun je follow-up gesprekken boeken om het ‘bij te houden’.
 • Alleen nu: een speciaal online programma dat je helpt om ECHT stappen te zetten tijdens je traject! 
 • Investering in jezelf: € 1.997,- (excl. BTW). In de intake kunnen we ook kijken of je dit in termijnen wilt betalen, dat is geen probleem.

Elsbeth: Een aantal maanden na het coach-traject sta ik energieker en zelfbewuster in het leven. Als sensitief persoon zijnde weet ik nu beter op mijn gevoel te vertrouwen, voor mezelf de juiste keuzes te maken en daardoor te handelen puur vanuit mijn hart.

Niet langer mezelf tegenwerken door energievretende gedachtenkronkels, maar deze kunnen ombuigen en durven vertrouwen op mijn intuïtie. Het coach-traject van Margaretha heeft me daarvoor bruikbare handvatten en inzichten gegeven.

Op een liefdevolle en verhelderende wijze weet zij je stapsgewijs op weg te helpen naar het meer volgen van je hart. Beter leren luisteren naar wat je hart je vertelt en daar naar leren handelen. Voor mij persoonlijk was het coach-traject een waardevolle en inspirerende ervaring. Een absolute aanrader en bovendien een cadeautje voor jezelf!


Duur: ±4 maanden (afhankelijk van wat bij jou past). Uitgebreide sessie aan begin: 120 minuten. 6 sessies: 60 minuten.
Locatie: ‘Live’ in de praktijk, of via Skype of telefoon.
Prijs: € 1.997,- (excl. BTW)
Inschrijven:

Ja, ik wil graag meer weten over dit traject!

Je mag via de Intuïtieve Business Boost aangeven dat je interesse hebt, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op! Leuk om je te ontmoeten.

Voorwaarden: Algemene Voorwaarden
Inclusief: Tijdelijk: een speciale versie van het Online Dreamteam Programma, met enorm veel mooie oefeningen, opdrachten en helende visualisaties! Met uren materiaal erop, zodat je tussen de sessies door geïnspireerd blijft.