Ontvang hier ↓ jouw gratis Business Healing-kit bij diepgaande transformatie!

Bouw Jouw Intuitieve Business!

volg-je-hart-coachingHerken je dit:

 • Voel je een diep weten in jezelf, maar komt er vlak na een ingeving vaak dat negatieve stemmetje om de hoek zetten, die je afpraat van je ingeving?
 • Terwijl vaak achteraf blijkt dat je het heel vaak precies goed had?
 • Merk je dat prikkels (door dominante mensen, drukte, enz.) je veel energie kosten, en wil je hier anders mee om leren gaan?
 • Wil je beter in verbinding komen met jouw missie, waarom je hier bent?
 • Wil je wellicht handen en voeten geven aan een nieuwe richting in je bedrijf en je leven, ben je daar aan toe, en heb je net even dat zetje nodig, die stok achter de deur?
 • Wil je graag reading en healing leren toepassen in je bedrijf. voor 1 op 1 gesprekken en groepen?
 • Wil je nu echt leren vertrouwen op de kracht van je intuïtie, alleen lukt dat je niet goed alleen?
 • En wil je deze ‘vaardigheid’ niet alleen leren toepassen in je dagelijks leven, maar ook in de ontwikkeling van je bedrijf en in je werk met mensen, als coach/therapeut/trainer?
 • Vind je het fijn om dit grondig aan te pakken op mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch niveau, waardoor je echt een diepe, blijvende transformatie in jezelf in gang zet? Let the magic begin!

 Dan is dit Bouw Jouw Intuïtieve Business-Traject echt iets voor jou!


Loeke: Soms ontmoet je iemand die je niet loslaat. Die je meteen ‘voelt’. Waarmee er meer is dan gewoon een goede ‘click’. Iemand waarvan je meteen ‘weet’ dat je samen iets deelt. Soms kom ik zo iemand tegen. Een soort zielsverwant. En als dat gebeurt dan zijn dat voor mij altijd ‘life changers’. Van hele grote waarde, door wie ze zijn. Door wat ze zeggen. En wat ze doen, of juist niet doen. Margaretha is voor mij zo’n persoon. Zo’n life changer.

Van haar leer ik alles wat ik voel, weet, zie en hoor toe te laten. Te mogen ‘zijn’. Bij haar voel ik me gezien, gehoord en gekend zonder dat ik iets hoef te zeggen. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik Margaretha heb leren kennen. Ik hou van haar spiritualiteit die nooit zweverig wordt. Zij helpt me op een aardse manier bij mijn diepere kern te komen. De ultieme intuitie-mentor!


Volg je hart specialist - Workshops, coaching en readingsNa dit Bouw Jouw Intuïtieve Business-Traject:

 • Lukt het je nu echt om je hart en je intuïtie te volgen!
 • Weet je wat je missie is, en durf je je missie te leven.
 • Is het volume van het negatieve stemmetje  zachter geworden, en het volume van de stem van je hart veel duidelijker.
 • Weet jij hoe je reading en healing op je eigen manier kunt toepassen in jouw bedrijf.
 • Lukt het je nu om de ingevingen van je intuïtie en je hart ook echt op te volgen. No matter what.
 • Heb je je diepste blokkades geheeld, waardoor het nu veel makkelijker wordt om je intuïtie te volgen.
 • Zul je veel makkelijker sturing kunnen geven aan dat waarvan jij voelt dat het goed is voor jou en je bedrijf.
 • Krijg je meer focus.
 • Kun je moeiteloos ondernemen! Doordat je de juiste acties, op het juiste moment, met de juiste intentie doet.
 • Heb je jezelf een nieuwe gewoonte aangeleerd, die nog jaren mee kan.
 • Ervaar je veel meer plezier, bespaar je tijd en ga je meer inkomsten genereren!
 • Hele mooie opvolging na een Reading, om dat wat daar uit komt neer te gaan zetten in jouw leven en werk.

 

Marije: De reden dat ik mij heb opgegeven voor de cursus bij Margaretha is dat ik graag handen en voeten wilde geven aan een nieuwe richting in mijn leven en carrière.

Je hart leren volgen - Volg je hart specialistDoor mijn deelname heb ik geleerd meer naar mijn hart te luisteren, of eigenlijk naar dat plekje onder in mijn buik. Toen ik eenmaal ging luisteren naar mijn gevoel, bleek dat ik het plekje al veel vaker had gevoeld en gehoord maar er eigenlijk nooit naar heb durven luisteren. Want ja, als een echte denker gaat er niks boven je verstand, toch? Ik heb geleerd om het leven meer te nemen zoals het komt, dat je daar richting aan kan en mag geven maar dat sommige dingen ook gewoon zo zijn. Ook emoties mogen er zijn, ook de wat minder positieve of fijne. Alles is goed want “het is”!

Margaretha is een fijne, rustige en inlevende vrouw. Ze weet je op een heel positieve en coachende manier bij te staan in je proces. Ze geeft achtergrond informatie waardoor je alles goed in perspectief kan plaatsen, ze geeft de ruimte om te gaan luisteren naar je innerlijke stem en biedt je handvatten om het ook te gaan doen. En als het nodig is kan ze ook de stok achter je deur zijn!


Wat krijg je bij dit intensieve Traject?

 • 1 langere 1 op 1 sessie aan het begin van 2 uur, waarin we de intentie en energie voor jouw bedrijf helemaal neerzetten. Je krijgt ook een intense healing, waardoor je daarna makkelijker door kunt pakken. Deze kan ‘live’ in de praktijk, per skype of telefoon.
 • 5 x 1 op 1 sessies van een half uur tot driekwartier, per skype of telefoon, om telkens samen te bouwen aan jouw bedrijf, verbinding te maken met zielsklanten, goede teksten te schrijven vanuit je intuïtie, en ervoor te zorgen dat het helemaal kan gaan stromen.
  Deze sessies kunnen we elke 2-3 weken doen. Je krijgt telkens na elke sessie ‘huiswerk’ mee, zodat je lekker in de flow blijft.
 • Intuïtieve Business Community: dit is nu een facebook groep waar je kunt delen waar je staat, waar je tegenaan loopt. Je ontvangt hierin elke vrijdag een intense afstandshealing, zodat alle energie van die week van je afglijdt.
  Vanaf februari kun je bovendien elke maand een offline workshop bezoeken, die je een extra intuïtieve business boost geeft.
 • Speciale visualisaties die je gaan helpen om veel meer je intuïtieve gave te ontwikkelen en je bedrijf ECHT nu neer te zetten, die je helpen om in de flow te blijven, een speciale band met je Dreamteam van gidsen en engelen op te bouwen.
 • Leer je hart volgenTussendoor kun je onbeperkt al je vragen op de mail zetten. 
 • Alleen nu: een speciaal online programma dat je helpt om ECHT stappen te zetten tijdens je traject! 
 • Investering in jezelf.

Elsbeth: Een aantal maanden na het coach-traject sta ik energieker en zelfbewuster in het leven. Als sensitief persoon zijnde weet ik nu beter op mijn gevoel te vertrouwen, voor mezelf de juiste keuzes te maken en daardoor te handelen puur vanuit mijn hart.

Niet langer mezelf tegenwerken door energievretende gedachtenkronkels, maar deze kunnen ombuigen en durven vertrouwen op mijn intuïtie. Het coach-traject van Margaretha heeft me daarvoor bruikbare handvatten en inzichten gegeven.

Op een liefdevolle en verhelderende wijze weet zij je stapsgewijs op weg te helpen naar het meer volgen van je hart. Beter leren luisteren naar wat je hart je vertelt en daar naar leren handelen. Voor mij persoonlijk was het coach-traject een waardevolle en inspirerende ervaring. Een absolute aanrader en bovendien een cadeautje voor jezelf!


Duur: 4-6 maanden (afhankelijk van wat bij jou past).
Locatie: ‘Live’ in de praktijk (eerste sessie), of via Skype of telefoon.
Inschrijven:

Ja, ik wil graag meer weten over dit traject!

Je mag via de contactpagina aangeven dat je interesse hebt, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op! Leuk om je te ontmoeten.

Voorwaarden: Algemene Voorwaarden