Ontvang hier ↓ jouw gratis Business Healing-kit bij diepgaande transformatie!

Alsjeblieft! Jouw Volg Je Hart-Pakket

Jaaaaa, het is gelukt!

Hier kun je jouw Volg Je Hart-cadeautje openen.. waar het volgende in zit:

  • Transformeer de spanning in je lijf

Bij deze oefening kun je de spanning in je lijf om gaan zetten. Eigenlijk oefen je, om juist ruimte te geven aan iets wat negatief lijkt, in plaats van hiertegen te vechten. Je leert om ruimte te geven aan pijn, waardoor het veel sneller juist weg kan trekken.

Oude herinneringen, die vastzitten in je lichaam, kunnen door deze helende aandacht echt transformeren. Door deze oefening regelmatig te doen, breng je jezelf naar een hogere trilling. Dat wat je in de weg zat, transformeer je vanuit liefde.

De oefening is een combinatie van oefeningen uit het boek De Valstrik Van Het Geluk van Russ Harris, Zelfhealing-oefeningen van de Nimis Healing Method, en Focussen (een methode waarbij is aangetoond met wetenschappelijk onderzoek dat een shift in je lijf het meeste effect heeft om transformatie op gang te brengen, nog meer dan een gesprek).

 

  • Versterk het contact tussen jou en het universum, en je DreamTeam

Bijzondere visualisatie uit de Afstandshealing 22-daagse, om het contact tussen jou en het universum, en je DreamTeam te versterken. Houd een notitieboekje bij de hand om na afloop je ervaringen op te kunnen schrijven. Altijd handig! 😉

 

  • Ontdek wat jouw doelen zijn voor de komende tijd

Om je hart te volgen, helpt het enorm als je in contact bent met dat wat jij echt graag wilt, vanuit een diepere laag in jezelf. Houd je notitieboekje vast bij de hand, zodat je na deze oefening meteen kunt opschrijven wat je doelen zijn. Hiermee stem je af op je script. Dit script kun je opschrijven, en regelmatig overlezen, als een reminder voor jezelf. Deze oefening is gebaseerd op het Afstemdagboek van Maartje Koper.

 

  • 4 Opdrachten die je helpen om sneller je hart te volgen

Pak vast je notitieboekje erbij en ga heerlijk aan de slag met deze mooie opdrachten:

Opdrachten Volg Je Hart Pakket

 

  • Kom in contact met je innerlijke wijsheid

Deze oefening helpt je om in contact te komen met je Toekomstige Ik, de wijze vrouw in jou. Afkomstig uit Playing Big van Tara Mohr.

 

PLUS: Regelmatige Tips in je mailbox!

En je krijgt regelmatig tips in je mailbox die als reminders dienen. Om in de waan van de dag telkens weer terug te kunnen keren naar de kracht van jouw hart.


Veel plezier met dit pakket, volg je eigen tempo en voel wat goed en moeiteloos is voor jou.

 

Ik wens je een hele mooie dag toe!

Liefs,

 

Margaretha

PS: Ben je geïnspireerd geraakt om jouw intuïtieve business te bouwen? Samen kunnen we kijken welke stappen je hier heel mooi in kunt gaan zetten. Boek hier jouw gratis sessie:

Yes, ik boek heel graag een gratis sessie met jou! ♥