Ontvang hier ↓ jouw gratis Business Healing-kit bij diepgaande transformatie!

Alsjeblieft, jouw gratis Business-Healing-Kit bij Diepgaande Transformatie!

Jaaaaa, het is gelukt!

Hier kun je jouw mooie cadeautje openen.. waar het volgende in zit:

  • Geld verdienen met wat je het liefste doet + Helen van blokkades op geld ontvangen


  • Diepe liefde voor de klant die echt bij je past + Heling op blokkades op verkopen vanuit je intuïtie  


  • Transformeer de spanning in je lijf

Bij deze oefening kun je de spanning in je lijf om gaan zetten. Eigenlijk oefen je, om juist ruimte te geven aan iets wat negatief lijkt, in plaats van hiertegen te vechten. Je leert om ruimte te geven aan pijn, waardoor het veel sneller juist weg kan trekken.

Oude herinneringen, die vastzitten in je lichaam, kunnen door deze helende aandacht echt transformeren. Door deze oefening regelmatig te doen, breng je jezelf naar een hogere trilling. Dat wat je in de weg zat, transformeer je vanuit liefde.

De oefening is een combinatie van oefeningen uit het boek De Valstrik Van Het Geluk van Russ Harris, Zelfhealing-oefeningen van de Nimis Healing Method, en Focussen (een methode waarbij is aangetoond met wetenschappelijk onderzoek dat een shift in je lijf het meeste effect heeft om transformatie op gang te brengen, nog meer dan een gesprek).


  • Versterk het contact tussen jou en het universum, en je DreamTeam

Bijzondere visualisatie uit de Afstandshealing 22-daagse, om het contact tussen jou en het universum, en je DreamTeam te versterken. Houd een notitieboekje bij de hand om na afloop je ervaringen op te kunnen schrijven. Altijd handig! 😉


  • Ontdek wat jouw doelen zijn voor de komende tijd

Om je hart te volgen, helpt het enorm als je in contact bent met dat wat jij echt graag wilt, vanuit een diepere laag in jezelf. Houd je notitieboekje vast bij de hand, zodat je na deze oefening meteen kunt opschrijven wat je doelen zijn. Hiermee stem je af op je script. Dit script kun je opschrijven, en regelmatig overlezen, als een reminder voor jezelf. Deze oefening is gebaseerd op het Afstemdagboek van Maartje Koper.


  • Kom in contact met je innerlijke wijsheid

Deze oefening helpt je om in contact te komen met je Toekomstige Ik, de wijze vrouw in jou. Afkomstig uit Playing Big van Tara Mohr.


PLUS: Regelmatige Tips in je mailbox!

En je krijgt regelmatig tips in je mailbox die als reminders dienen. Om in de waan van de dag telkens weer terug te kunnen keren naar de kracht van jouw hart en je intuitie. Die jou ondersteunen in je transformatie.


Veel plezier met dit pakket, volg je eigen tempo en voel wat goed en moeiteloos is voor jou.

Ik wens je een hele mooie dag toe!

Liefs,

Margaretha

PS: Ben je geïnspireerd geraakt om liefdevol te gaan ondernemen? Samen kunnen we kijken welke stappen je hier heel mooi in kunt gaan zetten. Boek hier jouw gratis Next Level Transformatie Gesprek:

Yes, ik boek heel graag een gratis sessie! ♥

Wil je meteen aan de slag met een heel bijzonder pakket aan 11 helende visualisaties, die je meteen kunt downloaden?

Die je altijd bij de hand hebt, met hele bijzondere onderwerpen, die je helpen om meer geluk te ervaren?

Dan kun je via deze link hier alles over lezen:

Ja gaaf, ik wil graag de 11 visualisaties bestellen!