Ontvang hier ↓ jouw gratis Business Healing-kit bij diepgaande transformatie!

Afstandshealing Dinsdag 1 December 2015

26 november 2015 • Geen categorie

Dinsdag 1 december is het zover!

Dan krijg jij een speciale afstandshealing. Hieronder heb ik even wat dingen op een rijtje gezet.

Het enige dat je hoeft te doen is ergens ‘s avonds 15 minuten rustig gaan zitten of liggen, en de zin te herhalen: “Ik stem me af op Liefde”. Ik start de afstandshealing om 20.30 uur, maar je hoeft dus niet speciaal thuis te zijn. Het komt aan op het moment dat jij er klaar voor bent! Handig 😉


Wat is een afstandshealing?

Dit is universele energie die aan jou wordt overgebracht om te helen, vanaf een afstand.

Een afstandshealing stuur ik aan jou als volgt. Ik verbind mij eerst met de healing-energie die ik mag doorgeven, door een ritueel te doorlopen. Vervolgens vraag ik aan jouw Dreamteam van Healing-gidsen om je heen om hierin te helpen. Om die energie aan jou te geven, die je op dat moment nodig hebt.

Daarna stuur ik de energie aan alle mensen die zich hiervoor hebben opgegeven door de uitnodigingsmail te beantwoorden. Tijd en ruimte bestaat niet. Je ontvangt de healing op het moment dat jij eraan toe bent. Dat kan soms ook al de dag ervoor zijn, of als je ‘s avonds om 23.30 uur in bed ligt.


Wat kun je doen om deze te ontvangen?

 • Maak dinsdagavond 1 december 15 minuten vrij om even rustig te zitten of te liggen, en je ogen dicht te kunnen doen.
 • De oefening op deze pagina helpt je om de healing nog beter te ontvangen. Hij zet je open om te ontvangen. Net even een extra hulpje ;).
 • Ik verstuur de healing om 20.30 uur, je kunt op dat moment tijd vrij maken. Maar, let op: het maakt niet uit of jij precies om die tijd ook even tijd vrij maakt. Het komt bij jou aan als je het kunt ontvangen. Dat kan ook ‘s avonds laat zijn als je terug bent van sporten, of nadat je de kinderen naar bed hebt gebracht, en zelfs de volgende ochtend.
 • Het kan helpen om heel rustig te ademen, bijvoorbeeld 4 tellen in, 4 tellen uit.
 • Als je lekker ligt of zit, herhaal dan een aantal keer de zin: “Ik stem me af op Liefde”

Wat kun je ervaren tijdens of na de afstandshealing?

Tijdens en na de afstandshealing kun je het volgende ervaren:

 • Tintelingen, warmte of juist kou in je lijf
 • Diepe ontspanning
 • Woorden, beelden of filmpjes die omhoog komen
 • Inzichten over oude of nieuwe situaties
 • Moeheid of dorst na de healing => NB: het is belangrijk om voldoende rust te nemen, en goed te drinken (de dagen) na de afstandshealing
 • Je kunt het soms nog een paar dagen merken.

Het kan ook zijn dat je niet zoveel voelt. Dat is ook oké :). Op een onbewust niveau is er vaak wel iets gebeurd, alleen werkt jouw systeem misschien net iets anders, en ervaar je het iets minder bewust. Laat dat er gewoon zijn.


Oefening die je kunt doen om de healing makkelijk te ontvangen:

(helemaal aan het begin hoor je 2 december, dat moet natuurlijk 1 december zijn 😉 )

Heel fijn als je je ervaringen wilt delen! Dat kun onderaan deze pagina (je mail-adres zie je niet daarna op de website, alleen je naam en reactie), en je mag altijd mailen met vragen en met je ervaringen: post@volgjehartspecialist.nl. Of ga naar: de Contact-pagina

Liefs,

Margaretha


14 reacties op “Afstandshealing Dinsdag 1 December 2015

 1. Alie Terpstra schreef:

  Het vloog me even aan en ik zag “toevallig” jou email met opgeven voor healing en besloot deze oefening vast te doen.. Wat fijn <3 kom er van in mn centrum…! Dankjewel… Dikke knuff

 2. Marloes schreef:

  OH, ja. Jouw vorige afstandhealing was ook heerlijk! Zinnin!

 3. Margot schreef:

  Ik ben nu rustig … Ik heb het nu wel koud en ben heel erg aan het geeuwen…ik voel me niet alleen

 4. Sacha schreef:

  Lieve Margaretha, Op een of andere manier voelde ik me geroepen om de oefening nu alvast te beluisteren en ik voelde dat ik de healing daardoor vanochtend al heb ontvangen. Ik heb gehuild om mezelf; om alles in mij wat healing nodig had. En ik heb de liefde gevoeld. Het was meteen raak toen ik zei: “Ik stem me af op liefde.” M’n hart ging open en ik herinnerde me hoe ik dat ook weer moest doen. Nu voel ik het nog steeds. Dankjewel!

  Liefs,
  Sacha

 5. Ina schreef:

  Tijdens de healing kwam er veel emotie los…en mijn lichaam werd heerlijk warm..liefs Ina

 6. Jacqueline de Weerd schreef:

  Lieve Margaretha,

  Wat fijn om zo tijdens de afstandshealing met onze zielengroep in de innerlijke wereld verbonden te zijn!
  Ik voelde de dringende én vriendelijke oproep om de switch (weer) te maken, de shift van angst naar liefde, van ego naar Zelf, van hoofd naar hart, van spanning naar ontspanning, van gevaar en dreiging naar veiligheid, van afgescheidenheid naar verbinding, van onrust en zorgen naar vreugde, van beklemming en gevangen zijn naar vrijheid, van (innerlijk) conflict naar vrede, van argwaan naar vertrouwen, van haat naar vergeving, van onverschilligheid naar verantwoordelijkheid, van leegte naar vervulling, van matheid en apathie naar hartstochtelijk verlangen, van botte routine en plicht naar verwondering.
  Kortom van dualiteit naar eenheid.
  Kortom: de bron van licht, liefde, sprankelend léven. Innerlijke wijsheid van het hart.

  Liefs, Jacqueline de Weerd

 7. Susan schreef:

  Ik heb rust in mijn hoofd. En ik zag een vrouw naast me. Alsof ik haar liefde gaf. Daardoor werd ze weer even wie ze altijd was. Een heel vrolijk mens die veel lacht. Het voelde zo goed om haar naast me te hebben. Heel bijzonder.

 8. Lobke schreef:

  Wauw wat een mooie ervaring. Was vanmorgen ook al aan het ontladen en nu voel ik het klopt. Mijn hart was een groot doorgeef luik van liefde. Ik was een klein stukje van een groot geheel, heerlijk gevoel. Mijn hart klopt nog wat sneller dan normaal, maar voel me rusitg en sereen. Bedankt!!

 9. Anja Reulen schreef:

  Zooo mooi!!!
  Voelde tintelingen in voeten, onderbenen en heel erg in handen.
  Op een gegeven moment enorme energieboost/stoot in borstgebied vergezeld van het zien van mooie kleuren dieppaars, kobaltblauw, roze die als flikkersterren naar voren kwamen.
  Ook beelden gezien mbt zaken die mij bezig houden en geheald mogen/mochten worden.
  Voel mij moe, maar terug van een mooie reis.
  Dankjewel voor deze liefdevolle afstandshealing Margaretha!!

 10. Carin schreef:

  Dank je wel Margaretha voor deze afstandshealing. Ik heb weer een stukje verdriet kunnen opruimen en daarvoor zal zeker een stukje liefde terug zijn gekomen. Namaste.

 11. Annemiek schreef:

  Aan het eind van de middag kreeg ik een soort moe gevoel in mijn hoofd. Ik had toen syerk het gevoel dat de reading al begonnen was. Nu is dat gevoel er nog steeds en mijn lichaam voelt ‘ schoner’. Lastig te omschrijven merk ik wat er precies gebeurt.
  Liefs, Annemiek.

 12. Maureen schreef:

  Van koude handen naar warme handen. Tintelingen voelbaar in mijn vingertoppen, mijn voetzolen en tenen. Ik maak een buiging voor het leven waar ik deel van uitmaak, afgestemd op liefde. Ik voel me rustig en moe, en ook ‘open’. Dank je wel Margaretha voor het doorgeven van de warme en volle energie.

 13. Marjon schreef:

  Was helemaal ontspannen en er kwamen veel woorden in me op. Ik hoop dat mijn gevoel mag gaan stromen en mijn blokkade naar mijn klanten en programma wordt opgeheven Dank je wel voor de mooie healing.

 14. ingrid schreef:

  Ikvoel me helemaal warm en opgeladen, vol energie. Dank je wel. Ingrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.