Ontvang hier ↓ jouw gratis Business Healing-kit bij diepgaande transformatie!

Voel jij dat het nu tijd is voor een VEEL dieper vertrouwen, en nu ECHT je krachtige intuïtie te volgen?

Waardoor jij je weer veel krachtiger en blijer voelt op alle vlakken van je leven en je business?

Dan is er nu voor jou een enorm transformerend 8-weeks programma, waardoor jij je als intuïtieve ondernemer, als visionair, niet langer:

 • laat leiden door de negatieve oordelen over jezelf
 • laat weerhouden door mogelijke afwijzing van anderen
 • je succes tegenhoudt door niet je momentum te pakken
 • in je hoofd blijft zitten en je ingevingen niet opvolging geeft, maar juist nu..

..helemaal gaat staan voor wie je bent en wat jij te brengen hebt! Niet jouw leven leeft vanuit een tekort, maar juist vanuit een overvloed aan liefde voor jezelf en wie jij bent. Waardoor je je weer veel blijer voelt in je leven, door durft te pakken en durft te gaan voor wat jij daadwerkelijk wilt!


In 8 weken ontstaat er in jou een veel groter basis vertrouwen en kort lijntje met je intuïtie, wat ook na het programma enorm doorwerkt. Het vormt een belangrijke back up in jouw leven en bedrijf, om je keuzes in je leven en je business, te gaan maken vanuit diep vertrouwen en jouw krachtige intuïtie!


Anna Kogut:Door het werken met Margaretha heb ik drie hele essentiële kernwaarden in mijn werk en nieuwe bedrijf verankerd: vertrouwen, kalmte en liefde. Waarom zijn deze waarden zo belangrijk? Als je die niet hebt, dan wordt je wantrouwig (gaat het wel lukken?), raak je vaker dan je wil in stress of paniek (doe ik het wel goed?) en vergeet je jezelf. Je werkt je rot, je denkt dat je alles moet geven en hebt geen tijd en aandacht voor je eigen innerlijke kracht. En daar gaat het Margaretha in haar coaching om. Alles wat je nodig hebt voor het slagen van je bedrijf zit van binnen. Dat kon ik voelen, ervaren en nu ook: weten.”


Loeke Braam: “Van Margaretha leer ik alles wat ik voel, weet, zie en hoor toe te laten. Te mogen ‘zijn’. Bij haar voel ik me gezien, gehoord en gekend zonder dat ik iets hoef te zeggen. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik Margaretha heb leren kennen. Ik hou van haar spiritualiteit die nooit zweverig wordt. Zij helpt me op een aardse manier bij mijn diepere kern te komen. De ultieme intuïtie-mentor”

 


Vanaf maandag 2 december ga ik heel graag aan het werk met een mooie groep van intuïtieve ondernemers,

die zichzelf niet langer willen tegenhouden, die uit hun oude patronen willen stappen. Die los willen breken van de regels, zelf de touwtjes in handen nemen, en het leven creëren waar zij echt blij van worden! Wat een enorm effect heeft op hun omgeving, op hun partner/kinderen/vrienden/familie, maar juist ook op hun klanten.

Jouw klanten zullen door de transformatie waar jij in deze 8 weken doorheen gaat, ook veel meer kunnen groeien. 

Jij durft volledig jezelf te zijn, je leeft het voor, waardoor je nog meer waarde biedt voor jouw klanten!


Joyce Beckker:Margaretha ondersteunt me om als ‘pionier’ mijn rol te pakken vanuit (zelf)vertrouwen. Dat is niet altijd even makkelijk. Mijn werkwijze op zielsniveau bereikt (nog) geen grote groepen mensen. Daarom is een goede afstemming extra belangrijk om de juiste klanten aan te trekken.

Wat ze niet doet is je voorkauwen hoe je je bedrijf moet leiden, maar ze helpt je je innerlijke blokkades weg te halen zodat je zelf bij deze inzichten komt. Diep vanbinnen weten we namelijk zelf wel wat ons te doen staat. Ze doet dit vanuit een diepe liefde, en dat voel je!

Al met al beveel ik Margaretha van harte aan, speciaal ook voor die ondernemers die meer vanuit hun innerlijke wijsheid, kennis en vertrouwen willen ondernemen. Want dat is waar deze wereld écht mee geholpen is. Super blij dat zij op mijn pad is gekomen!”


Gedurende 8 weken ontvang je van mij elke week:

 • Audiotraining met visualisatie over het onderwerp van die week, die je zo vaak kunt luisteren als je wilt. Waardoor er nieuwe paadjes worden gecreëerd in je hersenen, in je energie, in je emoties.
 • Healing-energie, precies naar waar het voor nodig is bij jou, ik stem telkens af op de groep (jullie zijn niet voor niets bij elkaar), en deze energie werkt enorm krachtig door. Zeker 8 weken achter elkaar!
 • Groepscoaching: elke zondagavond om 20.30 uur, waarbij je EN een intentie zet voor de komende week, en je je vragen kunt stellen over afgelopen week.
 • Boodschap van mijn Dreamteam van gidsen en engelen, die ik deel in de Facebook groep die hoort bij dit programma, en die ook in de online omgeving komt te staan.
 • Online omgeving waarin je alles makkelijk en overzichtelijk terug vindt, OOK na deze 8 weken!

Deze combinatie, die holistisch doorwerkt in jouw systeem, helpt je om een enorme doorbraak te creëren voor een veel dieper vertrouwen in jezelf, je bedrijf en het universum, en nog veel meer je intuïtie in te gaan zetten in je leven EN je bedrijf! ♥


Extra cadeau!

Je ontvangt ook 2 Live (!) Transformatie-Middagen erbij, waarbij we met een kleine groep van 6-8 personen live jouw blokkades doorbreken en je ontdekt hoe je nog veel meer op jouw manier kunt gaan ondernemen.

Deze middagen vinden plaats op landgoed Zonheuvel in Doorn, aan de Amersfoortseweg 98. Het is in mijn mooie praktijkruimte, in het Maarten Maartenshuis (zie afbeelding).

De middagen zijn compleet verzorgd, met thee/koffie en water, en heerlijke hapjes. Je ontmoet er gelijkgestemden, waardoor je nog meer herkenning ervaart. Je staat er niet alleen voor!


De voorlopige data van de middagen (je kunt kijken welke 2 van de middagen jij erbij aanwezig kunt zijn, dat kan er 1 zijn in december, en 1 in januari, of 2 in december, en 2 in januari, maar net wat uit komt):

December:

 • Zaterdagmiddag 14 december, van 14.00 – 17.00 uur
 • Zondagmiddag 15 december, van 14.00 – 17.00 uur
 • Maandagmiddag 16 december, van 14.00 – 17.00 uur

Januari:

 • Zaterdagmiddag 11 januari, van 14.00 – 17.00 uur
 • Zondagmiddag 12 januari, van 14.00 – 17.00 uur
 • Maandagmiddag 13 januari, van 14.00 – 17.00 uur

Wie weet zit jij straks heerlijk hierbij, maak je er echt even een middag of dag voor jezelf van, en ga je enorm groeien komende 2 maanden!


Wie jou hierbij helpt?

Zelf heb ik een gigantisch sterke criticus, die is gevormd door bijvoorbeeld vroeger gepest te zijn, maar ook via mijn ouders, werk wat niet aansloot, wat uiteindelijk leidde tot een heftige burnout 7 jaar terug. Bovendien ben ik als enorm intuïtief persoon opgeleid tot wetenschapper (in de economische geografie), waardoor mij werd afgeleerd om mijn intuitie te volgen, alles moest worden onderbouwd.

Bij mijn opleiding tot holistic life coach werd zelfs geconstateerd dat de opleidster nog nooit zo’n heftige criticus had ervaren in iemand.

En TOCH, was mijn bedrijf vanaf het eerste moment 5,5 jaar geleden succesvol, had ik een vliegende start. Waarom? Omdat ik een enorm goede gebruiksaanwijzing heb geleerd om mijn intuïtie de ruimte te geven.  Die ik aan jou mag doorgeven en inzet om jou als intuitieve ondernemer, enorm te laten groeien als mens, als ziel, en met hun bedrijf. Ik weet dat ik dit te doen heb. Inmiddels al vaak gekeken: zit ik nog op het goede spoor, maar dit voelt zo enorm als mezelf als ik jou hierin kan begeleiden. Je ontdekt jouw eigen natuurlijke manier!

Bij mij ontdek je hoe je los kunt komen van de regels. Zelf heb ik dit keer op keer toegepast, en leef mijn leven inmiddels zoals ik het fijn vind. Op alle vlakken. Ik merk dat zodra ik compromissen doe, het gewoonweg minder goed stroomt. Daarom leef ik het voor, en laat ik elke dag opnieuw alle oude energie die mijn leven niet langer dient, los. Zodat ik jou het beste kan helpen om compromisloos jezelf te zijn!


Dit 8-weekse programma is echt iets voor jou:

 • als je voelt dat het nu klaar is met al die oordelen op jezelf, waardoor je niet helemaal voluit en all in kunt gaan;
 • als je eraan toe bent om door je upper limit problem heen te breken;
 • als je jouw natuurlijke manier van ondernemen en leven nu echt wilt ontdekken;
 • als je voelt dat je nu echt jouw intuïtieve gave in je leven en je bedrijf mag inzetten!

Maar het is niet handig om dit programma nu te volgen:

 • als je niet bereid bent om het innerlijke werk te doen en als je niet aan wilt gaan wat zich in deze 8 weken aan gaat dienen;
 • als je niet echt een innerlijke drive hebt om er echt voor te gaan;
 • als je komende weken nauwelijks tijd hebt om met het programma aan de slag te gaan.

♥Met dit programma ontwikkel je een diep vertrouwen, samen met een krachtige intuïtie, waardoor je het praktische deel daarna veel makkelijker kunt gaan vormgeven. Je maakt dan namelijk veel meer keuzes vanuit wie je werkelijk bent. Waardoor het kan zijn dat je hierna (en tijdens) je business en leven nog meer aan gaat sluiten op wie je werkelijk bent.♥

♥Dit programma helpt je om echt ook te gaan DOEN (vanuit je intuïtie), het is niet zozeer ‘therapeutisch’, het helpt je om in het NU aan de slag te gaan met wat je nou ECHT wilt.♥


Wat is je investering?

Dit programma heeft een grote waarde en wordt € 997,- (excl btw), maar voor nu is het € 255,- (excl btw) per maand. Je kunt ook in 1 keer betalen, dan is het slechts € 444,- (excl btw). Je bespaart dan € 66,-. Juist om jou te bedanken dat je in 1 keer betaalt, en het scheelt administratie voor mij (andere dingen vind ik NOG leuker ;)).

Jaaaa, ik ga ervoor en betaal in 2 termijnen!

Jaaaa, dit past supergoed en ik betaal graag in 1 keer!

Heel mooi dat jij dit gaat doen, voel maar eens wat het effect hiervan zal zijn op jouw leven en op je bedrijf!


Wat kun je qua inhoud verwachten?

De eerste maand staat in het teken van Vertrouwen.

Je ontdekt hoe je nog veel meer op jezelf kunt gaan vertrouwen. Maar ook juist bij je vertrouwen kunt blijven in relatie tot anderen. Of dat nou je geliefde is, of juist je klanten. Bij het vertrouwen op jezelf, hoort ook het vertrouwen op je instrument hier, je lijf. Je gaat bovendien het vertrouwen in het universum vergroten, zodat je samenwerking daarmee nog veel makkelijker wordt. Kortom, je creëert een hele diepe verbinding met jezelf. 

De tweede maand ga je jouw intuïtie versterken.

Je gaat oude oordelen helen die daar nog op zitten, en je ontdekt hoe je je intuïtie zowel in je leven als in je bedrijf enorm de ruimte kunt geven. Het vertrouwen komt hier ook in terug. Zodat je juist ook in je zichtbaarheid kunt zitten vanuit intuïtie. Maar ook enorm doorkrijgt wat een keuze is vanuit angst, of juist vanuit zuiverheid EN hiernaar durft te gaan handelen! Het DOEN krijgt in deze maand extra betekenis, hiertoe word je uitgenodigd. Waardoor het veel moeitelozer gaat aanvoelen, en er meer beweging in komt.


Uiteraard is het aan jou om ook echt te gaan doen, maar de oude oordelen hierop, die ga je omzetten, waardoor je veel meer vrijheid in jezelf en in je leven gaat ervaren. 


Marleen Elmers: “Nu, doordat Margaretha mij precies goed aanvoelde en het juiste in mij op een liefdevolle manier wist te raken, ervaarde ik zo duidelijk dat ik er met alles in mij mag zijn. Natuurlijk wist ik dit wel, maar nu voelde ik het door mijn hele lijf. En dit is slechts 1 voorbeeld van de vele mooie momenten die ik mee mocht maken…

Last but not least, ben ik ook heel blij dat Margaretha de cursusmiddag –deels- laten gebeuren. Bedankt voor de fijne visualisaties, de bijzonder mooie boodschappen op de kaarten, de inspirerende oefeningen (ik zie ze nog regelmatig voor me ☺), de liefdevolle energie, de kennis en inzichten. DANKBAAR!!


Carolien Oldenburg: “Bedankt voor de afgelopen 4 weken, bijzonder blij dat ik mezelf dit gegund heb. Jij bedankt voor de ondersteuning en interactie tussen vraag en antwoord. Heel fijn om nu persoonlijk te mogen ervaren, hoe jij werkt. Ik merk dat het mij rust en ruimte heeft gegeven om nu “echt” te gaan onderzoeken wat ik hier mag brengen en neerzetten vanuit een staat van ZIJN en zonder MOETEN. Het is ook zo oké en vanuit mijn hart stroomt nu energie van dankbaarheid en vertrouwen. Je bent een inspiratiebron en gewoon eerlijk en puur, fijn om zo met zijn allen verbonden te zijn in het collectief ieder zo op zijn eigen manier maar toch weer een. Nogmaals dank!


Voel jij dat dit jou nu echt enorm verder kan helpen?

Dan kun je je nu inschrijven, en als jij je op tijd hebt ingeschreven voor het gesprek, ontvang je bovendien een 1 op 1 persoonlijke telefonische sessie van 30 minuten erbij cadeau! 

Yessss, ik schrijf me nu in en betaal graag in 2 termijnen!

Jaaa, ik ga dit heel graag doen en betaal in 1 keer waardoor ik 66 euro korting krijg!


Dorette Vonk: “In november 2015 ging ik voor het eerst bij Margaretha langs omdat mijn hart een sprongetje had gemaakt van haar advertentie. Wow, wat een effect heb ik ervaren na deze healing. Ik kreeg ineens heldere dromen door van mijn levensmissie en mocht aanschouwen hoe mijn hoofd en mijn hart de dialoog aangingen. Het was echt bizar, zoiets had ik nog nooit ervaren bij mezelf.

Het zorgde ervoor dat ik knopen ging doorhakken. Iets wat ik stiekem heel diep van binnen al wel voelde, maar waar ik niet eerder zo op durfde te vertrouwen. Ja, ik ben een intuïtief wezen, ja ik heb een helder weten in mij en ja, ik mag daarop gaan vertrouwen.

En nu 2 jaar later heb ik haar ingehuurd als mijn persoonlijke coach. Om mij te helpen juist vanuit mijn intuïtie mijn bedrijf te runnen en niet vanuit alles wat ik bedenk. Daardoor is Buro Vonkeling ook helemaal uniek. Sterker nog, als ik nieuwe klanten wens, dan doe ik een visualisatie van Margaretha en stromen de aanvragen binnen. Of ik beluister een healing/reading voordat ik een coachgesprek inga, zodat ik helemaal mijn intuïtieve gave de ruimte kan geven in het gesprek. Daarmee heb ik al veel mensen verder kunnen helpen met hun loopbaanstappen.

1 healing was al voldoende om de kreet van mijn hart echt te horen. Maar nu ik weet hoeveel ik ook met mijn intuïtieve gave kan betekenen voor mijn klanten, wil ik meer, meer, meer van Margaretha 😉”.